- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Dj Balloon
csendes tag
Nem volt NVidiám és nem is lesz!
Ha az eredmény kevesebb is ,annak oka van.
Tuningolni nem akarom a Tomb Rider meg kimaradhat az életemből,vagy ha mégsem akkor játszok vele élsimitás nélkül,nem halok bele.
A 7900GTX sem hinném,hogy jobban birná a Tomb Rider pusztitását,de egynlőre még kapni sem lehet! -
Dj Balloon
csendes tag
Szia!
A 3800 X2 es proci nem hinném,hogy annyira szar lenne.
Miért a Tomb Rider azzal az opcióval megzakkantja a legújabb kártyákat is?
Az alap órajel a Catalist ban feltételezésem szerint ha játszom vagy használatba veszem a VGA-t autómatikusan megemelkedik!
Remélem jól tudom! -
Dj Balloon
csendes tag
Sziasztok!
Én nem ájultam el annyira nagyon az X1900XTX 3DMark eredményeitől,sztem valami gigszer lehet a Catalist Driverrel,de játékba nagyon jól megy!
Az első problémám,hogy a legújabb Catalist Center alapból 500 MHZ en járatja a GPU-t 600Mhz en meg a Ram okat,feltételezésem szerint ha a VGA használatba kerül akkor ezeket autómatikusan megemeli és csak üres járatban veszi vissza a frekiket (REMÉLEM)!
Konfig : 3800 Athlon 64 X2 Dual Core (2000Mhz)
Sapphire X1900XTX 512 DDR Dual DVI + VIVO (GPU 650Mhz,Ram 1600Mhz)
MSI RD-480 Neo 2 Crossfire Alaplap
2 * 1 GB Kingmax 400 Mhz DDR Ram
3D Mark 2003 : 16 966 pont
3D Mark 2005 : 8 988 pont
Szerintem kissé kevés,lehet valami beállítást elbasztam,vagy egyszerűen még kiforratlan a Catalist Driver,netán ennyit tud a kari (amit nem hiszek)!
Várom a véleményeket!
F.E.A.R ba és Far Cry ba 1280*1024 es felbontásban MAXIMUM Textúrákkal és élsimításokkal picit megricog néhány helyen,de nem komoly!
Vélemény?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest