Keresés

Aktív témák

• Dj Balloon

csendes tag

válasz woof #819 üzenetére

Nem volt NVidiám és nem is lesz!
    Ha az eredmény kevesebb is ,annak oka van.
    Tuningolni nem akarom a Tomb Rider meg kimaradhat az életemből,vagy ha mégsem akkor játszok vele élsimitás nélkül,nem halok bele.
    A 7900GTX sem hinném,hogy jobban birná a Tomb Rider pusztitását,de egynlőre még kapni sem lehet!

• Dj Balloon

csendes tag

válasz woof #817 üzenetére

Szia!

A 3800 X2 es proci nem hinném,hogy annyira szar lenne.
    Miért a Tomb Rider azzal az opcióval megzakkantja a legújabb kártyákat is?
    Az alap órajel a Catalist ban feltételezésem szerint ha játszom vagy használatba veszem a VGA-t autómatikusan megemelkedik!
    Remélem jól tudom!

• Dj Balloon

csendes tag

Sziasztok!

Én nem ájultam el annyira nagyon az X1900XTX 3DMark eredményeitől,sztem valami gigszer lehet a Catalist Driverrel,de játékba nagyon jól megy!
    Az első problémám,hogy a legújabb Catalist Center alapból 500 MHZ en járatja a GPU-t 600Mhz en meg a Ram okat,feltételezésem szerint ha a VGA használatba kerül akkor ezeket autómatikusan megemeli és csak üres járatban veszi vissza a frekiket (REMÉLEM)!

Konfig : 3800 Athlon 64 X2 Dual Core (2000Mhz)
    Sapphire X1900XTX 512 DDR Dual DVI + VIVO (GPU 650Mhz,Ram 1600Mhz)
    MSI RD-480 Neo 2 Crossfire Alaplap
    2 * 1 GB Kingmax 400 Mhz DDR Ram

3D Mark 2003 : 16 966 pont
    3D Mark 2005 : 8 988 pont

Szerintem kissé kevés,lehet valami beállítást elbasztam,vagy egyszerűen még kiforratlan a Catalist Driver,netán ennyit tud a kari (amit nem hiszek)!
    Várom a véleményeket!
    F.E.A.R ba és Far Cry ba 1280*1024 es felbontásban MAXIMUM Textúrákkal és élsimításokkal picit megricog néhány helyen,de nem komoly!
    Vélemény?

Aktív témák