Keresés

Aktív témák

• RapUGround

tag

Van egy X1900XT 256mb kártyám. Az normális hogy minden prog 512mb-osnak ismeri fel mert úgy néz ki ez van beleégetve. Akinek van ilyen kártyája az kérem irjon, hogy neki is 512-esnek ismeri fel? Az enyém Sapphire.

aginor: Nekem 400w-os codegen tápom volt. És ajánlottak hogy vegyek egy nagyobbat mert megvan az esélye hogy elszál a táp meg meg aztán akármi. A X1900XT-hez ajánlott a 450w-os táp. De szerintem egy 400w-os zsír táp elviszi a kártyát de ha sok minden van a gépedbe akkor csak 450w-os marad. Nekem az ALIEN-be ajánlották, vagy inkább figyelmeztettek.

• RapUGround

tag

igaz rosszul tagoltam a mondatoka én azt mondtam 256mb hiányzik a karimról amit lehet hogy később megjárom. ez van. de szerintem meg nem. a kari 2 évre terveztem akkor meg veszek egy újat. geforce nem kell mert lassú de annak a tuning a lelke. én nem szeretem tuningolni a vga-mat. 20-30mhz belefér de annál többet nem. egy év múlva is szűrőkkel fogom játszani a játékokat biztos. most egyszer szántam el magam veszek egy ilyen kártyát (ennyiért75k) amúgy se sokat ülök a gép előtt, mert dolgozom, hétvégén meg nem sokat tartózkodom itthon. amúgy meg 7600gt-t akartam, meg fórumon olvastam hogy zsír kari meg jól lehet tuningolni, nem vettem volna inno-t csak valami jobbat. akkor 45-50k között volt a kártya egy kis plusszért sokkal zsírabb magot kaptam a karira, ez az én meglátásom. nem láttam még 7900gto tesztet, de szerintem lassabb, mint a x1900xt 256mb összetettebb játékoknál előnyhöz fog jutni x1900xt a shaderek miatt, de el is veszíti 256mb-ram miatt, így az a megítélésem egy szintű kártyákról van szó és egy érv ebben a kategóriában a x1900xt mellet (lehet hogy csak nekem) hogy a geforce tuningolva jó, de 7900gto-t nem nagyon lehet. mindenki a sajátját veszi és nekem az ati jobb választás, ha jól tudom az ati kártyák alapból egy picivel szebb képösszhatást tudnak kelteni a látványba de ez nem fontos. 7900gto most lassabb de később ugyan olyan gyors lehet mint x1900xt 256mb ez a felállás. ati RADEON :R X1900XT :R 256Mb :F

• RapUGround

tag

x1900 xt 256 mb szerintem jobb mint a 7900gto 256mb hiányzik de jobb kivitelű kártya annak a memória hiánynak ellenére szerintem meg fog bírkozni a későbbi játékokkal is tán lassabb lesz de a szűrkről nem kell majd lemondanom

[Szerkesztve]

• RapUGround

tag

válasz Peace #2166 üzenetére

512MB az jobblenne de ez is tudja a azt csak kicsit lassabb idővel lassulás érezhettőbbé válik de akkor is megéri jobban mint 7950gt ami alapból sokkal drágább lehet, hogy azon már 512Mb ram van de ahogy a tesztben is látszik 10-ből 8-szor kikapott az EVGA gyárilag tuningolt változata a X1900XT 256-tól. de a későbbiekben egy szintet fognak teljesíten a ram hiánya miatt de ez így 15-ezer forintal (attól fögg hol) olcsóbb is. amúgy igazadvan abban hogy kéne nagyobb vas alá de az majd csak karácsony tájékán fog össze jönni de akkor már core 2-es rendszert szeretnék ami össze is jöhet mert karácsonyig még sok idő van most nagyon zsír munka helyem van havi 110000Ft-ból csak kijön akkor 220000ftból kell majd összeraknom de ez még a jővő zenéje.

• RapUGround

tag

Figyelmetekbe ajánlom a X1900XT 256MB-ot zsír kari az ára meg olcsó, de csak akkor 512MB-osat nézzük vagy a nála nem sokkal gyorsabb X1900XTX-et de ha X1950XTX-et nézzük akkor is jó vétel mert ugyan az a R580+ mag szaladgál rajta és csak 7XXXXft én ennyiért vettem Sapphire X1900XT 256MB-ot ajánlom figyelmetekbe az alient.

Aktív témák

Hirdetés