- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
-
ati2
őstag
válasz
SzlobiG #1497 üzenetére
Ja csak a 8800GT nem csinált ilyet az alien breed alatt, és azon is röccenés nélkül ment.
A BF2BC alatt meg 50-80% csak a GPU load, pedig az rendesen megfingatta a 8800GT-t.Vasinger!: Nekem régi lapom van nagyon (giga 965p ds4), az utolsó végleges bios van rajta, XP és Win7 32 alatt is ugrál a GPU desktop alatt.
De most sokkot kaptam, ha DXVA-n 720P-s filmet nézek akkor beáll fix 300-ra a GPU és hűvösebb mint IDLE
A legdurvább, ha az utorrent abalak fent van szinte folyamatos a 775 MHz, ha lerakom traybe akkor visszaáll.Gyanús, hogy ez valami catalist bug lesz bizonyos lapokkal.
-
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #1428 üzenetére
DX9 alatt igen, de ez egy ATi altal agyon hypeolt DX11-es jatek
"We chose not to benchmark DX 11 at this time because the number of DX11 effects is not worth the performance hit."
-
mepet
addikt
válasz
SzlobiG #1214 üzenetére
Kicsit megkésve de elvégeztem a stalker benchmakros mérést minden ultrán 1920x1080:
Kikapcsolt CF, EAH6870 alapórajelek:
Bekapcsolt CF:
Mikor a benchmark indulásakor bekapcsol, majd kikapcsol a monitor, akkor kilép, valami "prevents loss information" üzenettel, majd indul a következő teszt, ami szintén kilép, aztán következő... És közben egy ilyet is dob:nov9-es hotfix-szel és Von modded nov9-es hotfix-es driverekkel próbáltam.
Más beállításokkal még nem próbáltam, este kipróbálom ha lesz időm, de sok reményt nem fűzök hozzá...
-
mepet
addikt
válasz
SzlobiG #1212 üzenetére
Ok, látom, ténylegt összenyomta, és az eredmények is változnak.
De továbbra sem értem, hogy futhat valami alacsonyabb felbontáson, úgy, hogy nem állítja át a monitort?Most telepítem a GTA IV-et, hamarosan beszámolok róla, hogy mit szól a CF-hez a nov.9-es catával, mert az előzővel nem szuperált...
-
Giot
addikt
válasz
SzlobiG #1124 üzenetére
Korrekt főleg 950/1200-on!
(#1096) tomic: A 6870-nek az 1Ghz-hez kell feszt emelned?
Overclockers teszt a 6850 Toxic-ról!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Arch Linux
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest