- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter13 #2638 üzenetére
Nincs semmi félreértés, működött, használtam. Annyi a magyarázat, hogy a dvi kimeneten nincs szükség az összes pinre a kép átvitelre, ezért megoldható, hogy azokon a hang ki legyen vezetve. Ha a gyári, kártyához adott dvi to hdmi adaptert használod, akkor kiteszi a hangot a hdmi kábelra. Nem gyári átalakító, ill. dvi-hdmi kábel esetén lehet hogy nem müxik a dolog, mert nem szabványos az ati féle megvalósítás.
-
tzsolesz
nagyúr
Hm... Úgy 4Ghz környékén meg tudnád nézni?
Nekem 24/7-ben 4200Mhz-en fut az E8400-am. Kíváncsi vagyok mennyire elég ma egy farkas az új szériához. Gondolom egyáltalán nem elég, ha bár 1920 vagy az felett már nem sok lehet az előnye a többi proci. A minimum fps-eket azért tuti megdobják a mai modern CPU-k, az újabb, hatékonyabb körítéssel. -
LuzZzer
tag
CPU csere nem ma lesz, mert nem akad semmi. Tuningot meg levettem a prociról mert nem tetszett hogy idleben 80W-tal többet fogyaszt mivel cnc-t akkor kikapcsolom amúgy 3700on ment régen a proci csak írdatlanul melegedett, aztán ment 3400on ott elég stabil volt, de még mindig meleg, mert erre most nem vettem komolyabb hátést csak egy AC Freezert.
Megnéztem mit művel a ref hűtő, extrame burning alatt 80 fok [link]
-
proximus
senior tag
A fene megette az olyan játékot, ami nem fut simán ezzel a kártyával...
Tanuljanak meg programozni a tisztelt játékfejlesztők, vagy ha nem megy, vegyenek kész játékmotort. Ott van pl. az UE3. Mit ki nem lehet hozni abból is. A nemrég megjelent Medal of honor játéknál többek között azért akadtak ki többen is, mert sokkal többre képes a motor, mint amit megvalósítottak vele. Nemrég játszottam a Singularity játékkal és simán jó volt mind a játékmenet, mind a látvány. Az is UE3...Csakúgy repkednek az fps-ek, mehet vsync minden neki. Nem mondanám hogy a metro 2033 annyival szebben nézett ki, mint amennyivel lassabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest