Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
Uraim, erről a vga-ról mit lehet tudni?
[link]
érdemes húzni? vizes blokkal persze...
adatomnál levő konfiggal, fullhd-be -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Vettem egy új monitort és ott ahol vettem azt mondták ha DP-vel kötöm össze akkor bírni fogj a 70hz-t. De nem tudom beállítani, de ki írja a catalyst hogy maximum 70hz hogy tudnám kicsikarni az a 70hz-et? -
-
Lapeno
csendes tag
sajnos memória hiba miatt használhatatlanná vált Nvidia Geforce 9800gt 512mb hybridemet cserélném le...
-
törölt tag
válasz
Lapeno
üzenetére
Szinte semmi különbség nincs a két VGA között. Legalábbis a sima kártyák közt.
Nyugodtan belerakhatod a 2.0-ba a 2.1-t, visszafelé kompatibilis.
Nos, a proci egy picit már határeset szerintem, nem ártana egy erősebb neki. De ha tudnánk milyen VGA-t váltanál, megmondanánk hogy megéri-e. -
Lapeno
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem h a SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 gyártmány miben különbözik egy Ati Radeon HD 6850-től ? teljesítmény, minőségbeli különbség van vagy csak a gyártó lenne más ?
A második kérdésem az lenne h jelenleg egy P5QL pro alaplapom van amin pci express 2.0 csatlakozó van az előbb említett kártyáknak pedig pci express 2.1 "kell". Fog működni rendesen ha marad ez az alaplap ?
Intel® Core™2 Duo Processor E8400
(6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) mellé egyáltalán megéri e ilyen kártyát venni ? kihasználja e rendesen ?
előre is köszönöm a segítséget
szép napot mindenkinek -
Gaboman
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Megcsináltam én is, 1600x1200 2xMSAA.
-
zoleeno1
veterán
válasz
szkájvóker
üzenetére
nem, corei3-at tervez mellé.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy egy fórumtárs megtalálta a hiba okát. A folyamatos videó engedélyezése, Intel CPU-nál nem elérhető. Idáig Nvida, Integrált AMD, illetve AMD CPU + ATI 6870-el ment akadásmentesen a video.
Kikapcsoltam az egyenletes videólejátszás kényszerítését, mintha egy kicsit jobb lenne, de még mindig nem stabil az Fps. -
volvoguy
addikt
Na megvettem a Sapphire 6850em!
Elso Ati/AMD-s kartyam....kinezetre a huto fenyes burkolata nagyon bejon... -
pinnacle
nagyúr
Köszi ---Lasali--- , zoleeno1, ///Krisz\\\ , tarsoly74!
Szerintem az MSI Afterburner mutatja a pontos Fps értéket. Kikapcsolt hardveres gyorsításnál 59-60, ha bekapcsolom 50-60, zoomolásnál is csökken, az elején amikor elfutnak a kutyák 35-re is leesik. Gondolom ezért szaggat a kép. Catalyston kellene javítani. Nekem a Splash Playerrel megy a legjobban, próbáljátok ki. Viszont XP-n bekapcsolt hardveres gyorsításnál nincs kép.
tarsoly74 neked van valami különleges beállításod, kodeked?
-
Malibutomi
nagyúr
Na futtattam én is egy Lost Planet 2 benchmarkot, DX11, 2xAA beállítással.
Az a furcsa, hogy 1680x1050-ben 40.9FPS, 1920x1080-ban pedig 39.8FPS
Azt hittem nagyobbat fog esni fullHD-ben. -
L4mie
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Hmmm azt látom, hogy 100/150 :[
Esetleg hol tudom megnézni, hogy jött-e ki újabb BIOS a kártyához?
Anno a HIS 3850 csinálta, hogy hiába volt 2D ben, nem csökkentette a frekiket, azon segített a BIOS frissítés és a jó BIOS nem a HIS lapjáról lett még leszedve.
Az ASUS lapján viszont csak egy 2011-januári van.miresz: neked ugyanilyen kártyád van, neked melyik BIOS van rajta és milyen frekvenciákon megy?

-
tarsoly74
tag
nálam tökéletesen lejátszat minden a kis videót

-
zoleeno1
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
LOL mondom én, hogy ez a video nem kóser
MPC-HC diagnosztika, frame rate 230.395
de akárhányszor indítom el mást ír, de mindig 100 fölött van. Kíváncsi lennék én hol megy ez rendesen 
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
pinnacle
üzenetére
Nálam halálosan érdekes amit művel.
VLC vel lejátszva ameddig a labdát nem üti meg az ütővel, addig tökéletesen lejátssza, utána akadozik a kép.
mplayerc_homecinema_x86_v1.2.908.0 -val meg olyan mint a lassított felvétel de nem akad, meg kicsit szemcsés a kép is, a hang jó, így hamarabb véget ér mint a videó.
Bsplayernél meg meg nem mondom mit csinál, eleve lassabban viszi, néha megakad, és utána kicsit felgyorsul, de alapvetően lassabb, és rosszabb minőségű.Szerintem meg kéne próbálni ugyan azzal a kodekkel lejátszani, amivel fel lett véve.
Most nézem a képet amit linkeltél, nálad is sokkal rosszabb minőségű, mint nálam VLC vel, túl kontrasztos.
-
pinnacle
nagyúr
Most vettem észre a képeken, hogy bekapcsolt hardveres gyorsításnál nem tartja stabilan a 60Fps-t.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Sziasztok! Sapphire HD6850-as kártyám van. Az lenne a kérésem, hogy akinek 6850-es kártyája van, ha tudja legyen szíves megnézni a felvételt. Azt szeretném tudni, hogy ez a szaggatás az én kártyám egyedi hibája vagy minden 6850-re jellemző. Idáig Intel HD2000, AMD A6-3500 LIano, Nvidia 8600, 8800GT, GT430-al jelezték, hogy akadás mentesen lejátssza. Köszi!
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
BC2, BF3, Dirt3, F1 2011, ezeket nézd meg. Csak előtte kényelmesen foglalj helyet.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ne csodálkozz, csak két szálon számoltat.
-
miresz
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A Skyrim tragédia. A külföldi topikokban is azt írják,hogy jön hozzá valami bazi nagy patch egyszercsak(mint az elődjéhez) és akkor játszható lesz. 95W-os?
-
WonderCSabo
félisten
Na beújítottam egy Phenom II X4 945-öt a 6870-em mellé. Ebben a szarul megírt Skyrimban azért így is sikerül 25 fps-re esni.
-
miresz
veterán
Van ez így......

-
miresz
veterán
És egy újabb Giga. Én nem számoltam,de az elmúlt 2-3 hétben ez már a hányadik is? Ez van amikor feleslegesen koptatom a billentyűzetet,mert azt hiszik,hogy azért mondom,hogy csak mondjak valamit........

-
válasz
---Lasali---
üzenetére
Azért ha van gari rá, inkább ne dobd a kukába, hanem vidd vissza.
-
L4mie
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
te minden VGA-t biosfrissítenél
nekem is azt mondták kérdezzelek meg, mert az ASUS 6870 DCU-m 300-1050 en megy folyton, és melegszik és pörgeti a coolert.
(nincs aeor, firefox, overdrive, másik monitor sincs most)
Erre is jó lehet a BIOS? vagy esetleg csak driver baja lehet? O.o mennyin kéne mennie?*azt nem csak miresz sunázná
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Vram hiba, ez a kàrtya kuka.
-
Alister71
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Én egy bios frissítést ráküldenék arra a vga-ra.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Gigabyte 6870OC volt nekem is, 300/300on ment alapból az is, próbáljátok levenni 100/150re ami a Shappiron is van, hátha megoldódik úgy a gond.
Ha mégsem akkor vigyétek vissza gariztatni amíg lehetőség van rá. -
Gaboman
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Sajnos ez pedig a kártya hibája, én memória hibára gyanakszom, és ha lejjebb veszitek az órajeleket akkor is csinálja?
900/4000mhzen próbáld ki. -
Alister71
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A hegyirablók kivételes érzékkel rendelkeznek egy kifogástalan gyártó, egyetlen kifogásolható vga-jának kifogásában.

-
-
Alister71
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Egy korábbi bios.
-
Alister71
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
miresz fórumtárs ezt summázza, sajna a Giga sok selejtet gyárt mostanság.

-
zoleeno1
veterán
jahh és nem csak ebben a szériában (lásd pl 5770). Anno amikor megvettem a GV-R687OC-1GD-t én is rákérdeztem itt, mert tudtam, hogy sok a baj a gigával. Akkor többen is azt mondták, hogy vegyem nyugodtan, mert ez jó széria. Eddig (kopp-kopp) az enyémnek semmi baja, de már előre félek mikor jön elő valami... (mondjuk 2013 augusztusig még garis, szal annyira nem aggódom) Nem tom mi van giga háza táján, de ahogy olvasom se VGA-t, se alaplapot, se semmit nem tud gyártani jó ideje...
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
L4mie
veterán
komolyan
olyan ez a topic mint valami Gigabyte ellenreklám, tényleg a problémás esetek 70% giga :S :/ -
Gaboman
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Sajnos nagy a valószínűsége.

-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok.
Beszereltem haveromnak egy új Gigabyte SOC 6870 et, és spontán elkezd pixelesedni a kép, meg szétesnek a színek, aztán kékhalál.
Hibás a kártya? -
balu077
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.Van egy Gigabyte hd6850-es karim. bootolható linux lemez betöltése után egy színes pöttyös képernyő fogad. Mi lehet a probléma?
Rossz lehet a kártya? -
miresz
veterán
válasz
üzenetére
Proci limitje,majd a későbbiekben lesz,amikor kevés lesz egy akármilyen 2 magos proci egy adott játékhoz. Ez arhitectúrális kérdés lesz jobban a jövőben szerintem,nem Mhz. Az egy szállban erős kevés "magos" procik akkor lesznek kevesek.
És ez elég közeli jövő a készülő játékok motorjait nézve. -
törölt tag
válasz
Turbolada II
üzenetére

-
Gaboman
nagyúr
válasz
üzenetére
Az új drivereknek köszönhetően én 1600x1200ban ami nagyobb felbontás kapom azt az FPSt amit ők 1680x1050ban.
Warhead teszt PH beállításokkal.
Warhead VeryHigh 4xAA
Warhead VeryHigh 8xAA 6870Crossfire. -
törölt tag
válasz
volvoguy
üzenetére
Én úgy nézem olyan 20% legalább van a 6870 javára, egy 22"-os monitornál meg azért... szerintem azt a +5000 ft-ot megéri.
Mondjuk szerintem proci limited lesz inkább. -
volvoguy
addikt
Üdv! A kinézett 42.000Ft-os Sapphire ára felment 45.000Ft-ra.....50.000Ft-ért meg már van Sapphire 6870 is.
Szerintetek? Maradjak a HD6850-nél, jó lesz ez is, vagy megér 5000Ft-ot a 6870?
Lényegében az érdekel, hogy mennyivel használhatom majd tovább (nem szeretném lecserélni úgy 2 évig tuti...de ha elég a 6850 is, akkor maradok annál...nekem még 5000Ft is számít....)
Core i3 2120, 8GB RAM menne mellé, 22"-os monitor! Üdv!
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt a videót akadozva játssza le a gépem. Próbáltam több programot, MPCH, VLC, PowerDVD, talán a Splash Player volt a legjobb. Érdekes módon kikapcsolt hardveres gyorsítással. Ha bekapcsolom a VGA terhelés 60%-os, mégis akad a film. Mi lehet a gond? A én Sapphire HD6850 egyedi hibája vagy lehet, hogy a Catalystban kellene valamit állítani?
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Procid megvan már?
-
Zollkid100
tag
Azt.
Március körül fogok venni,nem most.
És zuzu kolléga küldött privátban egy jó alternatívát is. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Zollkid100
üzenetére
Majd nézek itt aprón egy normálisat.
Azt mondod?

-
Zollkid100
tag
Köszönöm,letettem a vásárlásról(ettől a boltból).
Majd nézek itt aprón egy normálisat. -
zuzu000
őstag
válasz
Zollkid100
üzenetére
Ment privát, reklám elkerülése végett.
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha minden kötél szakad, átrakom abba.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Zollkid100
üzenetére
Azt írják, hogy 700 MHz-en jár, ami ha jól tévedek a referencia alatt van bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest