- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
volvoguy #18902 üzenetére
A több szállra optimalizált programok, gémeknék a magok száma is nagyon számít.
Ha az alaporajelhez képest + 20 %-al húzod a 6850-est és pl a BF3-ban nő az fps mondjuk 5-12% -al akkor az azt jelenti hogy cpu a gyenge lánc szem, de ha tuning elleére is marad az állandó fps akkor a 2 mag is elegendő. (inkább single player gémek)
A CPU-t a sok useres (64 fős ) szerverek terhelik meg. Minden attól függ mire akarod használni a gépet. És hogy mennyi a zsetont tud ilyen dologra szánni az ember.
-
Beri
addikt
-
Agyzuzo
addikt
válasz
volvoguy #18881 üzenetére
Sztem nekem gyengébb konfigom van, de 24-es 1920x1200-as Samu moncsim és az általad említett játékok szinte mind gyönyörűen futottak (igaz az élsimítást nem szoktam használni, max. 2x-esen). A GTA4 is csak a procimból kifolyólag akadt...
Ha tudsz kötni ésszerű kompromisszumokat (élsimítás meg motion blur ahol lehet off), akkor nem hinném, hogy gondod lesz.
-
zserbox
őstag
válasz
volvoguy #18881 üzenetére
egyszerű:
megveszed azt a fullHD monitort amelyik játék megy fullon azt úgy játszod ami nem azt meg 1600*900 azt cső!(mert ugye csodák csodájára a fullHD monitor kisebb felbontást is meg tud jeleníteni és ha nem vmi lowendes elektronikájú monitort veszel akkor jól interpolál és kész)
de amúgy ezt nked kell eldönteni mi nem tudjuk helyetted megmondani h. mi szebb neked a fullHD medium vagy 900p high beállítások -
törölt tag
válasz
volvoguy #18613 üzenetére
Én úgy nézem olyan 20% legalább van a 6870 javára, egy 22"-os monitornál meg azért... szerintem azt a +5000 ft-ot megéri.
Mondjuk szerintem proci limited lesz inkább. -
zoleeno1
veterán
válasz
volvoguy #18152 üzenetére
Nézd meg pl ezt az össze hasonlítást és döntsd el magad, szerintem meg
Mondjuk azt nem írtad milyen felbontáson használnád. Sapphire-t találsz ennél olcsóbban is, nézz szét itt aprón is. OC szerintem nem éri meg a plussz költséget, azt a gyári túlhúzást általában simán tudják az alap karik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest