- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Skacok, én vagyok pancser, vagy a HydraGrid tényleg nem volt benne eddig a CCC-ben?
Mert a 11.4-ben benne van, és nagyon frankón működik együtt az eyefinitivel! Meg vagyok elégedve.Am én is nézegettem a 6990-et, nem is drága, de igazából még így is túl bivaly a vas (mondjuk eye kicsit megizzasztja 5760x1080-ban
) és nem találom értelmét a fejlesztésnek.
De ha valakinek lesz, akinek 5970-e volt, az nyilatkozhatna, mert kíváncsi az vagyok -
gabipaci
őstag
válasz
Razermazer #3030 üzenetére
Még az sku szám is megegyezik azzal, ami a leírásban példának van írva...
Szóval tényleg nem lett volna oka tiltakozni a kártyámnak, de mindegy, a lényeg hogy sikerült
Viszont felemeltem picit az órajeleket 825/1200-ra, és játékban is lassabb lett 10%-al, meg alapból is vibrált az a két monitor, amelyiken nem az egér volt.
Úgyhogy alapórajelen van most.
Kellett volna neki egy kis fesz? -
gabipaci
őstag
válasz
gabipaci #3027 üzenetére
Összegyüjtöttem a bátorságom, és megvan a biosflash
Lehet hogy kinevettek ezért, de én marha büszke vagyok magamraKöszönöm a segítségeket!
Annyi a megjegyzés, hogy -f nélkül próbáltam először, hibaüzi jött, de -f bevitelével már sikerült.Még egyszer köszönöm!
Akkor most hagyom pár napig, aztán kicsit megemelem az órajeleket.
De nem nagyon.
Alap feszültséggel mennyit lehet kihozni kb?Üdv és jó éjt
-
gabipaci
őstag
válasz
SzlobiG #3025 üzenetére
Na elmondom mi a baj.
Razermazer leírásának első két pontja is egy-egy linkre mutat.
De az első pontból kiindúlva végül ide jutok, ahol is ATI Winflash-al ajánlják, ami tulajdonképp win alól két gombnyomás.
De ha ez így van, akkor minek továbbmenni.
Ha meg tovább kell menni Razermazer leírása alapján, akkor minek kellett a linkelt oldalt elolvasnom?
Szóval nem egyszerű ám ezt egy teljesen kívülállónak. Vannak dolgok, amik számotokra pl tök egyértelműek, de én meg marhára nem vágom.
Szóval, ha csak pár perc a dolog, valaki vállalja már be. Elveszem az Asszonytól a laptopot, skype bekapcs, webcam-ot a monitorra irányítom, és megcsináljuk lépésről lépésre.
Proci húzás is így lett megSzóval, valaki?
Akár még ma is (este 10-től ráérek hajnal 10-ig), vagy holnap.
Akár egy kis anyagi ellenszolgáltatásért cserébe is jó lenne.Üdv, paci
-
gabipaci
őstag
válasz
Razermazer #3019 üzenetére
Szia!
Végigolvastam mindent, ami itt linkelve lett, azt is, ami azokból volt linkelve.
Megmondom őszintén, ez a bios dolog nem nekem való!
Annyira, hogy tegnap Imi87 fórumtárs tuningolta fel a procimat skype-on keresztül...
Szóval, okosabb lehet hogy lettem, de nem merek belevágni egyedül egyik módszerve sem.
A windows-om már nem szűz, pár napos, de épp tegnap fejeztem be a telepítgetést, úgyhogy jól tele is van.
Ezért a könnyebbik módszer kilőve, bár abba sem kezdenék bele segítség nélkül.
Ahogy nézem itt a harmadik biost kellene nekem felrakni. Vízhűtésem van, azzal elvileg nem lenne gond.
Ebben az esetben is fel kell rakni az "Original vbios 735/1010mhz" biost?Nincs-e kedved (vagy másnak) skype-on keresztül végignavigálni valamikor ezt a dolgot?
Ja, szünetmentesem nincs, de bevállalom a veszélyt. Elvileg ez nem egy hosszú folyamat, ugye?Mélységes Tiszteletem!
-
gabipaci
őstag
válasz
Razermazer #3019 üzenetére
Fincsi! (tenyérdörzsölős smiley)
Meg van az éjjeli program
Köszönöm -
gabipaci
őstag
válasz
Razermazer #3017 üzenetére
Igazából szoktam hülye üzeneteket kapni.
Pl, hogy nem válaszolt az illesztőprogram, azután helyreállt, meg hogy átvált a színösszeállítás valami egyszerűbbe a jobb teljesítményért, de ezeket csak nagyon ritkán kapom, és érdekes, hogy nem mindig terhelés alatt.
Afterburnerből hányas a legújabb verzió? Illetve ha linket adnál, még jobb lenneköszi
-
gabipaci
őstag
Sziasztok!
Nekem Sapphire OC edition kártyám van.
Akkor azon nincs értelme biost cserélni, mert úgyis az kerülne rá fel, úgye?
VGA-t húzni a CCC-ben kell, vagy ennek más módja van?
Most a gyári alapbeállításokon megy minden.
De mivel eyefinity-t használok, nem ártana egy kis plusz kakaó.Illetve van-e valakinek eladó mini Display Port - Display Port átalakítója, amit adtak a kártyákhoz alapból? Mert az enyém úgy néz ki szálszakadásos, mert csak egy bizonyos szögben szalad rajta a műsor
-
gabipaci
őstag
Üdv!
erre tudtok valami megoldást?
Most 10.12 van fent, de próbáltam már többel is. 10.9 az biztos volt.
Elég gyakran csinálja, de csak ebben a játékban (BC2)
Reinstall vagy másik driver? -
gabipaci
őstag
válasz
Razermazer #1977 üzenetére
Köszönöm, ez kimerítő válasz volt.
Akkor elvileg ha bekapcsolom a játékot, és utána indítom az everestet, nem lesz gond.
Nekem bejön az everest naplózása nagyon, azért eröltetem.
Viszont ha nem megy így sem, akkor a régi driver lesz. Csak kíváncsi vagyok, mit hozott a víz maximum hőfokokban.
Üdv és kösz még1szer -
gabipaci
őstag
Jesszusom, villog a távoli fánk... hogy oda ne rohanjak.
Remélem nem csak én vettem meg ezt a kártyát azért, hogy játékra használjam, ne szőrös fánkra.
Viszont, ha már így benne vagyunk a gondokban, az everest ultimate megy valakinek fagyás nélkül, ha a hőfokokat monitorozza?
Mert nekem úgy lefagy a gép, hogy csak restart gomb segít. -
gabipaci
őstag
válasz
G4NXST4 #1946 üzenetére
Maximálisan tetszik, de nem nagyon használom most még ki, a BC2-t is low-ban futtatom inkább, annyira rühellem a vent zaját.
A víz talán itt lesz hétvégére, az való ennek...
Full grafon csak kipróbáltam, amíg meg nem fájdult a fejem.
Talán jövőhéttől lesz is értelme a kártyának.
Karácsonyra meg meglepem magam 3db 24-es monitorral, azt had szóljon -
gabipaci
őstag
Megérkezett a Shappire kártyám.
OC edition.
A 4870x2 egy igazi néma Levente volt ehhez képest.
A víz meg csak holnap lesz postára adva.
Jesszusom, hogy miket nem alkotnak manapság... -
gabipaci
őstag
válasz
tzsolesz #1918 üzenetére
En is bealltam a tulajok koze, mar csak meg kell erkeznie a futarnak.
A Tom Hanks-es csapat hozza...
Mar a viz is meg van rendelve ra, nem is nagyon akarom az eredeti hutessel jaratni.
Most NV van kolcsonbe, miota meghalt a 4870x2.
Arra nem tudtam feltenni normalisan a 10.3-as beta drivert. Nagyon csunya lett a Bad Company 2.
Most a 10.4-el van valami trukk, vagy csak letolt, telepit?
Az LCD csak HD Ready, igy 1280x768 a legszebb felbontas. A tobbinel nem akar stimmelni a kepelesseg. 42"-os philips, mit kene kiprbalnom nagyobb felbontasban?
Vagy egyszeruen vegyek Full HD-t? Nincs most rá keret, kocsit cserelek. -
gabipaci
őstag
Hi!
Én is most szemezgetek egy 5970-el, mert a 4870x2 elhalálozott.
Nem eyefinityben gondolkodom, csak egy másodlagos kijelző is kell, ha egyikőnk filmet nézne, akkor se legyünk zavarban.
Mennyire lesz ez tartós kártya? Vagy kidobnak egy 5970x2-t? Ami már tulképp x4 lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest