- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4NXST4
tag
[link]
Te úr isten ez egy állat -
G4NXST4
tag
válasz
gabipaci #1945 üzenetére
Hát a hangja ellen én úgy védekezem, hogy a fülest max hangra a gépet minél messzebb.
Ha már megkel süketelnem valamitől, ne egy videokari legyen.
Egyébként tetszik a kari? jobban mint a 4870x2?
Szerintem mind a kettő jól sikerült, igaz a 4870x2-vel nagyobb a tapasztalatom, mint a 5970-nel. -
G4NXST4
tag
köszönöm fiúk a linkeket THX
-
G4NXST4
tag
5970-re milyen vízhűtések vannak? Valaki linkelhetne be egy párat megköszönném.
PLS -
G4NXST4
tag
válasz
pitbull93 #1920 üzenetére
"Meg még annyit hogy Asust szeretnék mert ugye alapból 3 év garancia meg nekem azt mondták megbízható!Remélem nem olyan búgos fajtát fogok ki!Ha búg akkor vissza viszem és garanciába megcsinálják nem??"
Egyébként csak annyival lett hangosabb, ha leveszem a ház oldalát, akkor erősebbnek tűnik a ventinek zaja, mint előtte, amikor levettem a ház oldalát, egyébként ha fent van nem is lehet észrevenni játék közben. De nem az amire te gondolsz, hogy a műanyag zörög, recseg vagy búg.
-
G4NXST4
tag
válasz
pitbull93 #1920 üzenetére
"Üdv!Azt szeretném megkérdezni hogy melyik márka típusok (Sapphire,Asus,Gigabyte,Power Color,)amelyikre legjobban jellemző az hogy a ventilátoruk amelynek előjön a jellegzetes búgós hang!"
Hát nekem az 5970 előtt egy 5870 XFX-em volt. Nagyon megvoltam vele elégedve, nem zúgott, nem búgott, nem dadogott !!!GTA4 alatt sem!!! (pedig nekem is jó szemem van és biztos észre vettem volna) egy igazi jó kari volt. Csak sajnos voltam olyan hülye, hogy eladtam, igaz jó üzlet volt, mert majdnem ugyanannyiért adtam el, mint vettem. Inkább vehettem volna még egy 5870-et CFX-re, na de mindegy. Inkább vettem egy ASUS 5970-et , hogy majd később veszek még egyet és azt teszem CFX-be. Hát akkor még azt hittem, hogy biztos veszek mert megéri, de rájöttem, hogy nagyon is elég egy ebből a brutális kariból. Igaz a 5970-os nagyon jó teljesít meg minden, csakhogy most mintha jobban búgna a kari én azt veszem észre. Lehet, hogy mostanra lett befuttatva, vagy ez is ilyen jellegzetes búgós hangocska lenne, vagy nem tom. Remélem nem fog kibőgni karácsonyig, nagyon sajnálnám szegénykét, mert jól teljesít és amíg így lesz, addig nálam ez lesz a best kártya.
-
G4NXST4
tag
válasz
G4NXST4 #1896 üzenetére
Vagyis egyszerűen egy 5870-et CrossFire-ben, amit összeolvasztottak (összeolvasztották malac perzselővel vagy mitom én
és ez ugyanúgy, mint 5970-en x2 van téve, vagy mint a 4870x2 meg a stb.. Csak ez annyiban különbözik, hogy két egyenértékű 5870 egybeolvasztva nem pedig 5870-5850 közötti valami, ja és ennek az órajelei magasabbak.
-
G4NXST4
tag
Jól van na nem 5970 x2, de az se amit te írtál.
Mert egy 5870 CrossFire-be, egy nyomtatott áramkörre téve és ez x2-ben, vagyis két lapka, amit x2-nek hívtak (hívtak a 4xxx szériánál még anno).
Szerk:
Az Asus Ares szintén a CeBIT-en mutatkozik be, és a piac leggyorsabb videokártyája lesz. A termék gyakorlatilag egy Radeon HD 5870 CrossFire rendszer egy nyomtatott áramkörre építve. A két darab Cypress lapka összesen 3200 shader processzort tartalmaz 160 darab Gather4-kompatibilis textúrázó csatorna társaságában. A 850 MHz-es magórajelnek köszönhetően az Asus Ares számítási teljesítménye elérheti az 5,44 TFLOPS-ot is, ami új rekord a grafikus kártyák piacán. A chipekhez 4,8 GHz-es effektív frekvencián ketyegő, GDDR5 szabványú memórialapkák csatlakoznak, a fedélzeti tárak kapacitása pedig GPU-nként 2 GB lesz.Ugye Abu85 nekem van igazam?
-
G4NXST4
tag
válasz
gabipaci #1890 üzenetére
"Mennyire lesz ez tartós kártya?"
Ahogy abu mondta az előző hsz-ben a te igényeidet nézve kb. jövő év január, február vagy max jövő év ilyenkorig (áprilisra gondoltam). Gondolom addigra már kijön a 28nm 6xxx széria. Ami ütni fog mindent.
Hogy mennyire megbízható, hát ez tényleg attól függ, milyet fogsz ki. Nálam remekül működig a kicsike. Ezt persze gyorsan lekopogom.
"Vagy kidobnak egy 5970x2-t? Ami már tulképp x4 lenne..."
Hát ez már létezik elméletben: [link] [link]
Ha egy ilyenhez hozzá jutsz, akkor grat, de ezt nagyon kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest