- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipikacsa
csendes tag
Igen, olvastam
Ezt a köztes profilt beállítom otthon.Köszönöm az ötletet. Akkor megy vissza 80/185-be.
A túlhúzás elfelejtésén még gondolkodom, mert azonkívül hogy tökéletesen igaz amit mondasz, valamint a Sacred2-höz simán elég a kártya, sajnos emberből vagyok és mint ilyen - kiváncsi is ....További kellemeset!
-
sipikacsa
csendes tag
Na, szóval ezeket találtam....
"Latest findings are 1.38 volts allows 975MHz core clock stable on both cards in Crossfire. No artifacts. Before I push to 1GHz, I am curious if RBE is flashing the 4890 successfully currently? I will likely need to flash both cards to open up higher clock availability in CCC."
" asked a similar question and didnt get an answer but I have seen people recommending 1.4 volts as being safe on water"
Tesztelés után többet tudunk.
-
sipikacsa
csendes tag
-
sipikacsa
csendes tag
Üdv, Mindenkinek!
Jut eszembe: 2 napig simán működött a kártya (XFX4890XXX) 80/185 -ös beállítással. Csak neteztem stb. Venti 13%-on fixen, 42-45 fok. Az érdekesség akkor kezdődött, amikor egy filmet szerettem volna megnézni. Ugyanis durván szaggatott. Elkezdtem emelni szép lassan az órajeleket..most 125/250 környékén járok (46-50 fok), nézhető, de néha még most is beszaggat. Esetleg valaki már beleszaladt ebbe a problémába? Vagy a kodek miatt van ez, vagy esetleg másik Catalyst? -
sipikacsa
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne a guruktól.
Probláma:XFX4890XXX (900/975) idle állapotban 60-64 fokos egy Antec P182-es házban. Szőrös fánk alatt 84-87, de ez nem izgat. (idle - csönd a lényeg).
Az Általatok írt 44-50 fokos idle hőmérsékletet, és 17-20%-os ventifordulatot hogy sikerült elérni? Nekem 60 fok alá sehogy nem megy. 23% ventivel. És ezt már hallani.
Kapjam szét a garis kártyát és kenjem újra a hűtőt, vagy a Stargun! által említett AC Accelero S1 a végső megoldás? Esetleg a Biosban kapjam lejjebb a sebességet vagy a feszültséget?
Kissé tele már a hócipőm a hőmérsékleti adataitokkal.Kamuztok itt össze-vissza..
Előre is köszönöm! Üdv Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest