Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
calvin20 #5446 üzenetére
Ha 3,6ghz-en megy a procid, mint ahogy az adatlapodon írva vagyok, akkor az tökéletes, annál többre nincsen szükség.
zolejl: bátran vegyél nyugodtan 4890-et nagyon sokáig ki fog még szolgálni. Én refhűtő párti vagyok, igaz 3D-be hangos a hűtője, de játék közben úgysem arra figyelnél (főleg ha esetleg fülhallgatót használsz).
De ha van felesleges + pénzed, és nem gond kicsit több pénzt kiadni akkor érdemes elgondolkodni az 5850-en. De csak a DX11-es játékok miatt felesleges, mert még nincs és egy jó darabig nem is lesz kimondottan DX11-re írt játék, csak olyan amiben van DX11-es opció és az picit szépít a grafikán, de az meg annyira minimális, hogy észre sem venni.
Ezzel vagy ezzel biztosan jól járnál.Wolf77: szerintem visszafogja, nagyon alacsony órajelen üzemel (hiába 4magos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest