- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ole
csendes tag
most raktam fel a karihoz kapott eredeti 3dmarkot.
ez fut!!!
a lost Planet élvezhetelen,tel pixelekkel,a blur folyamatosan megy!
az hogy hány fokos az passz,mert a catalyst nem irja és tuningolni se tudok egyelőre!
írjátok,hogy mivel nézzem a hőfokot és mivel tuningoljak?
(azt mondták,hogy ha nem 6+8 tűs a csati,hanem csak 2x6,mint nekem,mivel nincs átalakitóm,ezért a catalyst nem enged tuningolni.most épp kábelszerzésen vagyok,szóval szóljon oliiiiz akinek van 6to8 pin átalakitója!) -
-
muveszur
addikt
na aztán én nem örülök neki. csak többet vártam volna az ati-tól. az igaz hogy sok mindenben jobb az ati, igy már csak a játékgyártók döntik el , hogyan irják játékaikat. ez most az nv-nak kedvez. ja nézd már meg az adatlapomat! Főleg a procit vizslasd meg. amd! ezzel is támogatva hogy ne legyen monopolhelyzet!!!
mod: nem értem mi rosszat mondtam, csak azt hogy több kellene hogy megszorngassák az nv-t. Egyáltalán ebbe a topikba van valakinek HD 2900 Xt-je? nézegetem az adatlapokat, de még egyet sem találtam.Kár... ez egy 2900xl/xt totyik. pedig szeretem az amd-t, főleg a procikat!
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Lehet, hogy az a tény is bejátszik, hogy azok közül, akik az elmúlt fél évben akartak felsőkategóriás, DX10-es támogatással rendelkező kártyára beruházni, más alternatíva hiányában már beújították valamelyik GeForce 8-ast (persze a legelkötelezettebb AMD/ATI fanok kivételével). Azt pedig valószínűleg nem sokan fogják lecserélni HD 2900XT-re.
-
Tuco Ramirez
őstag
Vedd meg nyugodtan, rossz boltot biztosan nem csinálsz vele. Fél éve azt lehet olvasni mindenütt, hogy még várni kell az új VGA vásárlásával, mert jönnek az új kártyák, esnek az árak, stb. Csak hát ez eddig is így volt! Mindig lesznek újabbak (kezdetben drágán), a régebbi kártyák ára meg a jövőben is lassan, de biztosan csökkenni fog. Ez az élet rendje...
-
dsaf2374
csendes tag
Nekem is ezek a bajaim. Na meg a vizsgaidőszak...
Nem tetszik, hogy még alig egy-két helyen lehet kapni. Ezért az az egy-két üzlet egész nyugodtan kérhet akármennyit érte... De nem tőlem! Most, hogy úgy körvonalazódik, hogy a 2900 XT többet tud a 8800 GTS-eknél, én is ilyen kártyát szeretnék. De nem ilyen áron.
Úgy okoskodtam eddig, hogy elég lesz a 8800 GTS 320 MB mermóriával. Aztán kijött ez a kártya, és azt mondom, egye fene, megér plussz 20 ezret. De nem harmincat! Ekkor már igaza lenne annak, aki azt mondaná, hogy innen már megint csak egy huszas a 8800 GTX...
Vagyis nem jó ez a hazai árazás. 8800 GTX már 110 k-ért is kapható, a 2900 XT meg többnyire 100 k-ért. Így aztán kinek éri meg?
Ezért vár szerintem mindenki. Amíg nem áll be itthon is a normál piaci ár, addig nem éri meg ezt az elvetemült árát. -
Salvatore
tag
-
Salvatore
tag
1. Hát eléggé, hajamat elég gyorsan megszárítaná hátul.
2. Nem hangosabb sokkal, mint a 8800GTS
3. Kipróbálom majd
4. Egyelőre nem tudom, de ha ATI-s vagy akkor nem kérdés
5. Adsz nekem sok pénzt akkor hamar
Egyébként eddig csak a saját gépembe próbáltam ki 64-es vista alatt legújabb hivatalos driverrel, E6400-al minden alapon adott a 3DMark06 8400pöttyöt. -
Salvatore
tag
Az az igazság, hogy nem magamnak vettem hanem egyik haveromnak építek össze gépet (aki ATI fan), tehát holnapig van nálam. Mindenesetre amennyire tudom letesztelem.
Első válasz: igen 2év garis
Ha valakinek el tudom majd pattintani a 8800GTS-em, valszeg én is beújítok egyet.
Már csak a K10-et várom és akkor a Core2Duo-m is megy a levesbe és visszaáll a rend
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Windows 7
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest