- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newneo
csendes tag
Ááá már én is elhatárolodtam a uj VGA tol
se G80 se R600 nem veszek meg várom mi lesz az elso generácio sorsa azt majd G90 vagy R700
kicsit off most akkor ugy nezki hogy Consolt vesszek melyik éri meg jobban Xbox 360 vagy Wii ?
-
Newneo
csendes tag
Most olvastam hogy a next month vagyis kovetkezo honapban jon a HD 2900XT 1GB os és GDDR 4 rammokal szerelve
lehet meg kéne várni kozbe a alapnak még jobban lenyomják az árát majd
-
Newneo
csendes tag
Oks thx majd meg látom .Magamnak maximum Junius 15-ikéig [Suli off ido pont] adok idot meg szerezni egyet
De akkor ellatok mindenkit 3Dmark 03/05/06 Cod 1-2 UT 2004 Stalker stb ...
tesztekel
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Sapphire is jo lenne de ugy halotam hogy nicsen hozzá Molex->Pci 6pine átalakito csatlakozo az meg nekem pont hogy kene
nem akkarok még tápotis venni + z0ty meg györön van
szóval nem igazán esikutba
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Tud valaki mondani boltot budapesten a hol van MSI HD2900XT 90-85K alatt már nagyon kell egy ilyen kari
-
Newneo
csendes tag
Táp csatit adtak hozzzá pci osat ?
-
Newneo
csendes tag
Mert a nagy átlagnak nicsen olyan erosgépe hogy Dx9 tudja nyomatni nekem meg ezzel a gépel még elmen kb 40-70fps de az már nem olyan jo mert a hoz hogy normálisan beadja meg futás stb jo legyen ezért dx7 be 125-250Fps van nekem ''333fps meg lenne kicsi grafikán de azt betiltoták már mert sokkal gyorsabban lo fut és nicsen hangja nehéz fegyvereknek pl MP44 de 450FPs Folott hatalmas ugrások és semilyen fegyvernek nicsen lépés hangja ha futsz vagy is bug'' Szoval ezért fontosabb a Dx7 ha Dx9 be is lenne 125 vagy 250 akkor azzal tolnám én is
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Grat
Cod 2 is nezd már meg
olyan DX7 1280x1024 Extra minden ha meg tennéd nagyon meg kösszöném
-
Newneo
csendes tag
Ja meg csak akkor van ilyen hangja ha nagyon melegszik
csak egy jo hutés kell a gép házba azt csá na mentem dolgozni
kell a Money
-
Newneo
csendes tag
Je nem sokára meg lesz nekem is a money azt megyek egy MSI HD 2900XT ért
látam videot a hol Crossfireben kötve hát nem volt széphangja
Itt a link http://www.youtube.com/watch?v=7h3vUEYaLYs de szeritnem ami nekem van ház k*rva jol szelozik nem fogmelegedni annyira ''Thermaltake Kandalf'' Szerintetek sokat fogdobni a gép tejesitményén hogy X1600Pro helyet ez lesz
-
Newneo
csendes tag
Oks thx akkor sajna nézki kell valamit
egy 450W gondolom elég Crossfire nem épiteki tuningolni nem fogom ugy hogy...
-
Newneo
csendes tag
És azzok milyen árban vannak mert orulok ha a VGA meg lezs nem hogy még 30-40K ért tápot vegyek
mert ugye ezen a szar Q-Tec tápon még +6 csatlakozosincsen nem csoda hogy 10K volt
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Hi all nemsokára ujittok egy HD 2900Xt csak azt az a bajom hogy ugye van rajta egy 6 meg 8 csatlakozo az lenne a kérdésem hogy a 8 is rá kell csatlakoztatni majd vagy elég a 6 és hogy egy 500W Q-Tec táp gondolom elég neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest