Új hozzászólás Aktív témák

• SAS107

tag

24 cm a kárty hossza, vettem a fáradságot és lemért, én is had mondjak valami okosat :D

Sikerült beszereznem a 2. 6pines tápcsatit. Így meg oldódott minden eddigi gondom. Már a kártya sem ciripel. A teljesítmény is frankó. kerek 11.000pont a 3dmark 06-ban.
    1 dolgot amit még nem értek. Azt mondtátok hogy a 1 tűs csatlakozó az csak akkor kell ha stabilitás gond lenne húzás folyamán, de hogy húzni 2x6 al is lehet. Nos nálam a catalystnál nem jön elő az overdrive funkió. Hogy lehet ez?
    A másik furcsaság, hogy nem tudom ti futtatok e már 3d mark 05 öt, de annál nálam ''csak'' 17800 jött ki. Mig az elözö videokártyámmal (x1900xtx) 13200 ez ahoz képest nem olyan nagy ugrás mint 06 ban ahol most 11000 az elöző meg 6700. Na mindegy, érdekes.

Ja, azoknak akiket zavar a kártya zúgása, az húzzon le egy tápcsatlakozót a kártyáról, és szinte alig lesz hangja. Nálam úgy tök halk volt, és még úgy is 7400 pontot csinált a 06 ban :D
    Még Dirt-öztem is vele ultra beállításon és abszolúte perfektül ment. Úgyhogy aki csendes gépet akar, és nem kell neki a max teljesítmény annak ez egy jó alternatíva lehet.

Új hozzászólás Aktív témák