- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
zoltansz
tag
Valakinek megvan az NFS2?
Ha igen akkor nála az út milyen? -
zoltansz
tag
Megoldottam a problémát!
Elmondom a tapasztalatomat!
NFS2 csak a legújabb driverrel megy megy nekem tökéletesen a 4.11-el! Elvileg azt írják hogy ez a leggyorsabb driver!
A haveromnak id ATI-ja van neki meg a 4.8-assal megy és csak akkor ha felrakja rá a D.N.A-t
Szóval a tapasztalatom! Mindenkinek magának kell letsztelnim hogy melyik a legjobb driver a kártyájához, mert van egy kettő hunbuk! Amúgy nem nagyon értem hogy kettő azonos vidkari miért nem megy tökéletesen ugyanazzal a driverrel! Én nekem a 4.11 jött be a tesztek szerint!
Sok sikert mindenkinek!
Adok címeket hogy hol lehet megnézni a teszteket és hogy hol vannak a driverek, leírások!
Catalyst régebbi verziói:
http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html
Mindig a legújabb ATI Catalyst:
http://ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic&prod=productsXPdriver&submit.x=15&submit.y=8&submit=GO%21
Tesztek: ÉRDEMES MEGNÉZNI!!!!
http://rage3d.de/catalyst_vergleich_eng_p1.php
(A CATALYST Windows XP 4.11-hoz és a CATALYST Windows XP 4.10-es nagyobbik veriójához fel kell rakni a Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework, mert adnélkül nem megy fel a driver! Ez egy újabb hülyeség de kell!)
Szeretném megköszönni azoknak a segítségét akik segítettek nekem a driverproblémámban! -
zoltansz
tag
prohardver.hu
-
zoltansz
tag
Sziasztok!
Köszike!
Megy!!!! -
zoltansz
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Feltettem a NFS 2 -őt! Nem ismert fel a Radeon 9600XT! Nem jó a softver azt mondja! Vagyis egy kérdőjel van ott!
Leszedtem a
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CATALYST Windows XP 4.10
High Speed
(Cable / DSL)
Display Driver,
Control Panel,
CATALYST Control Center,
WDM Capture driver Download
1 of 1 44.2 10/14/04 1 package
Supported on the RADEON 9500, RADEON 9600, RADEON 9700, RADEON 9800, RADEON X300, RADEON X600, RADEON X700 or RADEON X800 Series of products.
Note you must have Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework installed.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóval ezt a drivert ez meg hibaüzenetet ír ki! Nem tudja feltenni magát? Mi a teendő! Én nekem wxp-w2k-catalyst-8-042-040803a-016701c softver volt fenn! De most valahogy nem akart vele menni a NFS 2!
Segítsetek köszi! Sörgős!
Zoltán -
zoltansz
tag
-
zoltansz
tag
Ok
Köszi!
Beállitottam hogy nézze meg hogy meddig lehet húzni? De nem akarja megtartani a program hogy azon mennyen amin még jó! Miértnem?
Beállitottam hogy 800*600-ban 100Mhz-en mennyen de 1024-ben 85Mhz- en a
ezt se tarja meg! Mindig átvált! Miért? -
zoltansz
tag
Lenne még egy kérdésem! Hol lehet beállítani az hogy 800*600-ban játékoknál 100Mhz-en mennyen, de viszon most 1024-ben 85 Mhz-en megy, mert azt a panelban be tudom állítani!
Szóval 1024-ben 85Mhz-en mennyen de játékoknál 800*600-ban 100Mhz-en! Nem tudom beállítani, ott is 85Mhz-megy!
Miért?
Köszi -
zoltansz
tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy hogyan kell ATI 9600-ost húzni vagyis melyik az a program ami meg tudja modani hogy meddig lehet húzni a kártyát!
Ja és egy kis leírás se ártana hogy hogyan kell a programot használni! Mit kell beállítani és hol és hogy mit fog csinál! Ehez nem nagyon értek, csak kíváncsi vagyok hogy mennyit bír a kártya!
Köszi -
zoltansz
tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy hogyan kell ATI 9600-ost húzni vagyis melyik az a program ami meg tudja modani hogy meddig lehet húzni a kártyát!
Ja és egy kis leírás se ártana hogy hogyan kell a programot használni! Mit kell beállítani és hol és hogy mit fog csinál! Ehez nem nagyon értek, csak kíváncsi vagyok hogy mennyit bír a kártya!
Köszi -
zoltansz
tag
Sziasztok!
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest