- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
WorxART
csendes tag
Hi!
Nekem megoldódott a problémám. Visszavittem a boltba, és lecserélem egy Fx5700-ra. Nekem már egyáltalán el sem indult rajta semmi. Mekkora tápod van a gépedben, mert lehet a táp volt kevés neki. Ilyet is hallottam, most én is lecserélem 400W-osra 300W-osat. Ha ezzel sem megy akkor idetelepitem Paksot, az csak elég lesz neki.) Irj, hogy neked sikerült-e megoldanod. Húztad amúgy a kártyát?
-
WorxART
csendes tag
Hello! Lefuttattam a 3DMark03-at, 2557 pont lett. Ez sztem átlagos. Viszont most eléggé gázos lett a kártya. Húzva már rég nincs, és egyfolytában kifagy játék közben. A VPU recovery szenved egyfolytában, hogy nem tud a kártya vmilyen utasitást végrehajtani és ezért visszaállította alaphelyzetbe, meg töltsek le egy ujabb drivert. De könyörgöm a legujabb van fenn. Most tesztelem Omega driverrel, hátha az jobb lesz. Asszem azzal nem csinálta. Ötlet? Valakinek hasonló probléma?
-
WorxART
csendes tag
Nekem is van egy problemem. 9600np-m van egy 2300+os Sempronnal. Baromi jól megy a kártya még húzva is. 325/405-röl 405/500-ra sikerült, de a 3dMark 2001se-ben az istennek sem lépem át a 10000 pontos álomhatárt. Vagy nem is lehet? Alapon 8500 pont körül roahgál, húzva kb. 9800 pötty. És ennyi a vége. Azt az egyet nem tudom, hogy honnan tudnám belönni, hogy milyen ramok vannak rajta. Segitséget elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Jogász topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Keresünk dokkolókat
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest