- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Wukiwo
senior tag
válasz
elfelejtette #46342 üzenetére
szia!
Én phenom 9850 ről váltottam phenom 2 720-ra és pozitívok a tapasztalatok -
_Toka_
senior tag
válasz
elfelejtette #46348 üzenetére
Mivel ezen a felbontáson még sok esetben CPU-limites, az erősebb procival természetesen érezhetően javulnia kell a teljesítménynek.
-
Egzee
őstag
válasz
Így már én is csak helyeselni tudok, de szerintem az a proci még tökéletes. Nem tudom milyen videókártyája van a haverodnak, de ha azt a pénzt vidkarira költené 10X annyi FPS-t nyerne mint az új processzorral. Szerintem játékra igenis elég még az X2-es széria.
Bocs, az ellentmondogatásért, azt hittem, hogy Phenom I X3-as a kiszemelt. Megesik az ilyen na!
-
dangerzone
addikt
válasz
Persze hogy lenne különbség. Meg az sem mellékes, hogy talán lassacskán a játékok támogatják a kettőnél több magos procikat is, ott meg még nagyobb lehet a teljesítménykülönbség.
De itt egy fórumozó véleménye: "Hát én azt tudom neked mondani amit tapasztaltam a sajátomnál!
Nem rég cseréltem le a 6000+-om windsor magos volt. Jól ment! 3450-en használtam játékok alatt. Lecseréltem erre a Phenom II 720-ra és alap órajelen tudja azt (2800) amit a 6000+-om húzva tudott"Na meg bozont kolléga által linkelt teszt is a magáért beszél.
-
Egzee
őstag
válasz
elfelejtette #46326 üzenetére
nem hinném... Elég nagy a freki különbség...
Nem tudja valaki honnan tölthetném le a 9.3-as cata-t? 9.4-el ha aktiválom xp alatt a cf-et kifagy a fenébe...
OMG kétszer ment el...
-
Egzee
őstag
válasz
elfelejtette #46326 üzenetére
nem hinném... Elég nagy a freki különbség...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
elfelejtette #41909 üzenetére
Nem...félreértesz.A Chieftech van a gépemben,de van egy tartalék gépem és abból szedném ki a Mercuryt és vágom a táppal kapcsolatos tudnivalókat...levélnehezéknek esetleg dobálózni nagyon jó,de komolyabb gépet nem bíznék rá!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
elfelejtette #41907 üzenetére
Egy új 450 fsp-t kunyerálok ki a cimbim gépéből,mert nekem csak egy 450 Mercury csodám van ithon,de hülye azért nem vagyok!
-
Departed
őstag
válasz
elfelejtette #41897 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, nekem megy szépen a két 1 gigás DDR2-es Kingmaxom az 580x-es chipsettel karöltve
Bár ez kicsit off, csak megjegyeztem
-
Milka 78
nagyúr
válasz
elfelejtette #41897 üzenetére
Sajna nem tudok más ramot szerezni,de eddig minden probléma nélkül mentek a ramok(Nesa kolléga legnagyobb megrökönyödésére
)Az érdekesség az,hogy amig 9600gt-t használtam ilyen probléma nem volt.
-
Chalez
őstag
válasz
elfelejtette #35743 üzenetére
Kösz. Benéztem...
-
mindfreak
őstag
válasz
elfelejtette #23698 üzenetére
Ennek szerintem referencia kártyákon működnie kell.
-
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #23216 üzenetére
Gyári paszta van/volt rajta, minden csavart tökig húztam. A pasztát nem akarom lecserélni, mert már sokszor cirkuszt csináltak belőle... Van olyan bolt, ami arra van kihegyezve hogy minden apró részletre figyeljenek. De van olyan is ami simán beveszi még akkor is ha letörtél valamit a hűtőből... nem akarom megszívni, ha esetleg gariztatni kéne.
-
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #23213 üzenetére
Nálam nyitott házban, az asztal tetején 50%-on 100+ fokos volt a mag fánk alatt. Ezért is cseréltem le, feltett oldallappal iszonyatosan befűtött volna.
-
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #23203 üzenetére
Ez nagyon viszonylagos, mondom. Én olyan szinten allergiás vagyok a zajra, hogy a gyári szabályzás is hangos volt nekem.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
elfelejtette #22747 üzenetére
Szerintem nyugodtan mehet.
(#22758) stevve: Ha az órajellel együtt emelkedik az fps az limit. ~Ph'vEscha-nak igaza van, neked meg abban van igazad hogy ilyen magas értéknél már nem számít. Amúgy minden játék procilimites minimum grafon a 4850-el, rakhatsz alá akármit (más kérdés hogy a magas fps szám miatt ez teljesen lényegtelen)...
-
juhi07
senior tag
válasz
elfelejtette #22747 üzenetére
mehet
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #21692 üzenetére
Erre is válaszolna valaki? Csak mert meg kell rendelnem a karit még ma!
-
slayer006
addikt
válasz
elfelejtette #15362 üzenetére
Gondolom alacsonyabb felbontásban már biztosan karcsú lenne, de kérdés, hogy ekkora felbontáshoz elegendö-e?
ezt nem igazán értem
juhi07: azt mutatja, hogyha a tápodon nincs 6pin -es csatlakozó a VGA -hoz, akkor az Y-kábelt hogyan kell bekötni
-
válasz
elfelejtette #10221 üzenetére
köszi a válaszod!!
kb 25-ért vennék vissza a kártyát(most 28e az új ára), a 4850 meg 33ezer
-
Bluegene
addikt
válasz
elfelejtette #10221 üzenetére
ez a kihajtás dolog nem ilyen egyszerű
különböző játékok CPU ill GPU igényesek, illetve függ a felbontástól/részletességtől, sőt még bizonyos pályákon is eltérhet(pl: van ahol sok fizikát számol a CPU, van ahol alig ugyanabban a játékban tehát 1X nincs kihajtva, máskor pedig GPU limit van)az hogy 3dmarkban hozzáadja a több CPU pontot semmit se jelent
ettől függetlenül a 4850nek már wolfdale kell sztem, bár az újabb játékok állítólag kevésbé támaszkodnak majd a CPU-ra, sőt a fizikai számolások egy részét is átveszi a videó kártya
-
subaruwrc
félisten
válasz
elfelejtette #5224 üzenetére
mermér?
-
nygma
addikt
válasz
elfelejtette #5224 üzenetére
Akkor HX520W MODULAR...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest