Aktív témák

• V3RT3X

csendes tag

válasz oliba #18578 üzenetére

Na én ezt nem értem. A VF700-at hangosnak találod, amivel nem is vitatkoznék, mert azt még nem hallottam működés közben, de azt nem igazán értem, hogy miért szólsz le olyat, akinek volt szerencséje VF900-at kipróbálni. Sőt, itt nem is konkrétan a VF900 felől érdeklődtek, hanem inkább a Toxicokon levők felől, amiben már megbocsáss, de az ilyen karikat birtoklók véleménye lenne a mérvadó szerintem. Mindegy, nem kötözködni szeretnék, csak nem értem miért köti valaki az ebet a karóhoz, ha csak elméleti fejtegetésekbe tud bocsátkozni, konkrét gyakorlati tapasztalat hiányában. Persze tudom, a zaj szubjektív dolog.

Nálam a Toxic hűtése halknak bizonyult. A fő zajforrás az armor+ oldalán lévő nagy venti, amit le is kapcsolok néha, ha zavar. Ilyenkor a procihűtő Hyper 212 ventillátora lép elő fő hangoskodóvá, de már ezt se hallom ki a házból, le kell hajoljak hozzá, hogy észrevegyem a búgását. A Toxic hűtése mindkettőnél halkabb, full terhelés mellett is, ami alapján én csendesnek értékelem. De mint írtam, szubjektív a dolog.

Szerk:
    Azért álljon itt még egy vélemény az overclockersclub.com tollából:
    "The Zalman GPU cooler used on the Toxic HD4850 cooled the card quite well. Idle temperatures of 35 to 38 degrees Celsius, and load temperatures of 60 to 64 Celsius - with zero noise - are a huge improvement over the standard cooling used on the 4850 series cards - no BIOS or software modifications needed."
    Akkor ezek szerint nekik is rossz a hallásuk ;)

Aktív témák