- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
LK
addikt
-
cizoe
őstag
-
raskolnikoff
őstag
Szerintem most előnyben van az ATI. Ez remélhetőleg kíméletlen árversenyt eredményez. VÉGRE!
Hát nem tudom szerintem egyik kártya se lesz olcsó mulatság...én inkább a tavalyi meg az idei év elejét fogom fölemlegetni az unokáimnak..."tudjátok amikor 22k volt a 3850 meg a 8800 GS és 30 egy 8800 GT"...
-
janos666
nagyúr
Jó indok a 800SP mellett hogy 2600-as felbontásban 4x AA mellett milyen jól fog jönni az a sok stream proci, nem 1 hanem 3 FPS-t fog produkálni Crysisben.
Az amúgy is inkább szofteres gondnak tűnik hogy el se indul. Vista meg DX10-es driverek...
Én örülnék ha 1920x1200-ban gondolkodás nélkül mehetne a 4x AA 16xAF azokban játékokban amik a következő valamire való VGA generáció előtt kijönnek.
Amúgy való igaz volt olyan marketingdumájuk nem túl rég, hogy jól viseli majd a nagy felbontás + AA + AF témát a kártya. De szerintem azt a GDDR5-től és némi optimalizálgatástól várják, nem 800SP-től.
Sőtt, ha 800 számlálójuk van én előkaparom a feltételezést hogy tényleg 480 grafikázik és 320 fizikát számol.
Fake. -
leviske
veterán
Ha viszont a pesszimista oldalát nézzük, akkor az nV nem tud sokat engedni a GTX-ek árából és ha az ATi-k nem fognak annyira lemaradni, akkor az ATi-nak sem lesz létszükség áratcsökkenteni.
Amugy én még mindíg azt mondom, hogy felesleges elbízni magunkat. Ha a 9800GTX-et beéri a 50-es éa az Ultrát beéri a 70-es, akkor is egy nagy fejlődésen mentek keresztül. (Ezzel a HD3870X2 helyére érkeznének)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged