- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz
nokiauser #23517 üzenetére
Hát ha RBE-vel csináltad, akkor nem tudom mi tartott 5 egész percig...
Én arra gondoltam, hogy nem RBE-vel scinálod, mert az RBE nálam csinált igen csúnya dolgokat is, ezért én nem bízom benne. A másfél nap szívás, az a HEX-editor-os BIOS szerkesztés, és az ahhoz szükséges infók felkutatása. De az legalább bugmentes lesz, és működni fog, ha az ember elég ügyes.... -
tibz03
őstag
válasz
nokiauser #21218 üzenetére
A BIOS-átírás kényelmesebb megoldás, mert ha újrarakod a Windows-t, nem kell a CCC profillal bíbelődni, úgyhogy ezt is megteheted. Vagy lecserélheted a hűtést Accelero S1-re vagy Chillára. Szóval vannak megoldások. De ahogy írtam, nekem volt 120 C° is a GPU-m, és semmi baja nem lett.
-
Bluegene
addikt
válasz
nokiauser #21209 üzenetére
nincs gáz, alapbeállítással gyári értékeken, úgy halk 2D-ben, viszont ha 3dben idítod az sem baj mert gyári órajeleken van
attól nem megy tönkre ha alapon alapventin véletlenül elindítod a játékot, max 88 fokra megy fel a hőmérséklet még több óra krájszisz után is, a 3850-esek forróbbak, és azok a legmegbízhatóbbak, 130 fokig működőképes, szal ezt túltárgyaltuk
és ha crysis-t indítasz betöltöd a tunningos profilt, ennyi
-
tibz03
őstag
válasz
nokiauser #21207 üzenetére
100 C°-nál fog változni, a BIOS-ban az van belőve, mint Max. Temp. Nyugodtan próbálgasd tovább, amikor én szenvedtem a VGA-mmal, volt, hogy 120 C° is volt.
Nem lesz annak semmi baja.
A ventiszabályzásról meg még annyit, hogy ha belősz neki mondjuk 20 %-ot, akkor amint eléri a 100 C°-ot, felpörög a venti, de csak addig, amíg vissza nem megy a hőmérséklet 100 C° alá. Ezután megint hamarosan eléri a 100 C°-ot, és kezdődik az egész elölről. Ez abban fog megnyilvánulni, hogy kb. 30 mp-enként hallod, hogy felpörög a venti pár mp-re, majd lelassul, és szerintem ez elég idegesítő, akkor már inkább pörögjön folyamatosan hallhatóan (mondjuk 40 %-on). Úgyhogy talán tényleg ez a legnormálisabb (ingyenes) megoldás, ha csinál az ember 1-2 profilt. Játék-hoz mondjuk 40 %-osat, egyébhez (2D alá) meg elég a 30 % is.
(#21209) nokiauser: Hát tényleg nem érted? Nézd már meg a BIOS-t, hogy 100 C°-ra van benne belőve a Max.Temp. Meg próbáld ki a GPU Caps Viewerrel, hogy fel fog pörögni 100 C° fölött. Nem tudom, miért olyan hihetetlen.
Egy szó mint száz: nem fog meghalni a VGA-d, ha nem állítod át játék előtt a profilt, mert (ahogy már 100-szor leírtam) a BIOS felülbírálja a CCC profilt.
(#21216) Eagl3: Kb. ugyanez a helyzet 4850-nel is.
-
-
tibz03
őstag
válasz
nokiauser #21192 üzenetére
Ez nem igaz, a BIOS beállítása felülbírálja 100 C°-nál, ahogy pár hsz.-szel előbb le is írtam.
-
tibz03
őstag
válasz
nokiauser #13728 üzenetére
Nekem halt már meg ATI kártyám, mégis azóta már 2-t vettem.
Amúgy meg használd a MOD-gombot.
JanR:
MOD: Muhaha, ilyen kártyám volt, azért az a hűtés megér egy mosolyt.
Látjátok, ekkor még tudtak VGA-t gyártani, a régi szép időkben.
Nem kellett rá 2 kilós hűtőborda, felbasztak egy alumíniumból kifaragott valamit, rá egy 5 centis ventit, oszt cső.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest