- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
luise178 #39304 üzenetére
Vagy tedd auto-ra a ventit, vagy csinálj egy magasabb profilt játékokhoz. ATT-szal aut. megoldható az egész, akár sávosan is.
Gaboman: RT több GPU támogatása sosem volt az igazi, illetve Power User beállításoknál kéne valamit keresni. Sajna X2 v. CF híján max annyit tudok mondani, hogy próbáld meg az újjal (v2.22).
bim. A kérdés jó, de sajnos nem tudom a választ. Esetleg az OC kari miatt van, azokat nem mindegyik segédprogram kezeli le rendesen. De ha kipipálod a mentést, akkor mentenie kéne. Jut eszembe: HKCU-ból mentesz egyáltalán?
smiti: Teljes leírás a honlapomon/logout-on (1. hsz).
Vasinger!: GPU-ban mér. Hőérzékelőkkel mérhetsz másutt is.
Dzsolo: Természetesen jár a tápkábel alapból (nézd meg a kézikönyvet), ezért is kell már a boltban kibontani a dobozt, bármit veszel. Ha visszamész, normális esetben adnak egyet. Sajna így utólag a jóindulatukban kell bíznod.
KÉRDÉS: Havernak 1GB-os EAH4850-e kevés áramot kap a kari szerint. A táp 560W-os Chieftec, viszont régebbi fajta, 12V-okon csak 14/15A-t ad le (alaplapin 23A-t). Sztem ez kevés (úgy emléxem, volt már ilyen hiba), de ha valakinek ennyivel rendben megy a VGA, akkor szóljon.
-
_Toka_
senior tag
válasz
luise178 #33561 üzenetére
http://www.futuremark.com/download/hotfix_feb08/
Ez kell oda.
(#33562) KPepe: ATi ezt komplett driverrel oldja meg. Valószínűleg azért, mert ő havi egy drivert ad ki. Ezért inkább nem hívja ezeket a drivereket most pl Cat8.10.2-nek, hanem azt mondja, ez egy hotfix. De funkcionálisan egy komplett driver. -
KPepe
senior tag
válasz
luise178 #33561 üzenetére
Ezek szerint sokaknak nem egyértelmű (mostmár nekem se), de a hotfix-et nem a hagyományos catalyst driverre kéne rátelepíteni? Legalábbis az én logikám szerint kiadják pl a 8.10-es meghajtót, aztán egy hotFIXet, ami egy javítócsomag. Nem régóta van ATI kártyám, de a 8.10-es és az azelőtti driverrel is úgy csináltam, hogy először driver, és mikor lett hotfix, rátelepítettem azt. Rosszabb soha sem lett, ellenben a hibák, amiket ki kellett javítania, eltűntek.
-
kanmajom
tag
válasz
luise178 #33370 üzenetére
heló
én az ati oldaláról szedtem le a 8.10-et
ezt a hotfixet emlegeti mindenki, én még nem találtam okot a telepítésére. magayrán hiba nélül fut az fc2.
egyedül a crysis utolsó anyahajós esős része, meg a brother in arms esős része hülyül be, de ezek miatt én nem rakok fel semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest