Aktív témák
-
kanmajom
tag
válasz
Boci_83 #36288 üzenetére
heló
én nemtom mennyivel gyorsabb de azt tudom hogy a cod 4 multi az én konfigomon 1680*1050 felbontásban, minden maxra tolva élsimítástól kezdve minden nagyon szépen elfut. a hajos meg az üvegházas pályánál megy le az fps 45 körülire gondolom az eső miatt egyébként 55-60 pfs-en megy.nicsk mit találtam: [link] eztalán segít
Disztroj: pedig nem is gaygi: cooler master 460 wattos. előtte egy noname 550 wattos volt, csendesebb és hűvösebb.
-
_Toka_
senior tag
válasz
Boci_83 #36288 üzenetére
Jelentős különbség van a 88GT és az említett ATi kártyák között. Ez leginkább játékokban jelentkezik, mark-ok spec. lehet, hogy rosszabb értékeket adnak. Az igazi erejük VGA-limites esetekben nagyobb felbontáson - az említetten már igen - és szűrőkkel jön ki a 88GT-vel szemben.
Ebből következően viszont pont a COD4 multiban, ahol butított grafikával főleg CPU-limites beállításokon használnád, a legkevésbé jönne ki a kártyákban rejlő erő. Ergo pont itt járnál velük legkevésbé jól.
Van helyi teszt is.Ja ... a teljes "kihajtás"... Nos, azt pont nem én fogom megválaszolni ... több okból kifolyólag is...
Legutóbb épp itt beszéltem róla...
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged