- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
ZCoyote #28924 üzenetére
igen az AC S1 és nem chilla, azonkívűl a nem a GPU a legforróbb cucc elárulom(ott hőmérő sincs), mind1, például mi hűti a ramokat?
gonolom te is tisztában vagy vele hogy a hőt attól még ugyanúgy megtermeli (fizika), csak gyorsabban elvonja/szétteríti az S1
a másik hogy kockázattal jár a hűtőcsere, van aki nem olyan ügyes
harmadik h a 78 fok bőven az üzemi tartományán belül van
szal én pénzkidobásnak és kockázatvállalásnak tartom eltérni a gyáritől
mod: az meg hogy plussz feszt ad a gpu-nak és 25%-ra csökkenti a ventit, egyenesen öngyilkosságnak tartom
-
_Toka_
senior tag
válasz
ZCoyote #28926 üzenetére
Én anno úgy tettem, hogy gép kikapcs, a winyók kábelét a korábbi alaplapról lehúz, majd lapcsere után új lapra rádug, bekapcs és megy. De melóhelyen a 6 év alatt volt 2 Ghost-os megoldás is, igen.
De hát, divat szidni a Windows-t, hogy a jól értesülteknek már eszükbe se jusson egy ilyen megoldás. Mer' az természetesen erre úgyis képtelen, no meg az új hardver is nyilván megérdemel egy új telepítést...(#28927) lacy86: kb. azaz pontosan
+ 1 nagyobb dobozt...
-
NKing
tag
válasz
ZCoyote #22244 üzenetére
vsync bekapcsolva játékokban megszünteti a darabolást a képen = jobb képminőség, folyamatos mozgások. Viszont ugyanakkor limitálja az FPS számot is, mivel szinkronba hozza a monitor refresh-ével, ami 60-70 stb Hz (És mire nem elég 60-70 FPS?
). Csak akkor kell kilőni ha valaki elvetemülten akar 300 fpsben csutka low-on játszani hogy ossza a frag-eket pl multi COD2-ben
Jut eszembe, az mitől lehet, hogy egy régi game-ben vsync mellett AA-val egy átlátszó csík látszik a kép felső pár centijén?
-
NKing
tag
válasz
ZCoyote #22228 üzenetére
Catalyst control centerben: 3D/wait for vertical refresh... persze csak ha nincs kikapcsolva. De játékhoz ajánlott bekapcsolva hagyni. Teszprogiknál viszont kikapcs, mert limitálja az FPS számot a refresh rate-re (Elvileg szőrös fánkot meg jobban terhel, ha ki van lőve vsync (nameg az AA), de ez nem bizonyított, csak saját tapasztalat
).
Cizoe: Az már szebb darab VRM borda. Gainward rátapintott a lényegre
És még légáramlat is van bőven....
-
-
_az
senior tag
válasz
ZCoyote #6649 üzenetére
hát az én gépem viszonylag csendes, bár nem 0 dB...
nekem elsőre egyszerűen nem tűnik fel hogy új kártya van benne!
ha le vagy passziválva teljesen akkor biztos érezni fogod. nekem nincs sok venti a gépben és sztem a tápom elnyomja(antec smartpower, gondolom 25dB)ha nem célod a teljes csönd, szerintem nem fog zavarni. nagyon jól szabályozza magát a cucc.
g4dget: jójó, de én az előző kártyámra is processzothűtőt tettem az optimális eredmény érdekében, 3 és fél éve hibátlan
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest