- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Parci! Ha jól emlékszem az előző fórum-motorban volt olyan keresési opció, amivel a hozzászólásokban is lehetett keresni. Most jól jönne.. Van Tsibének egy hosszabb értekezése, amit a hálózatok beállításáról, építéséről írt. Olyan igazi Tsibe-féle profi, tömör öszzefoglaló.. hiába szerénykedik. :) Egyszer régebben ki is nyomtattam, de sajnos elveszett. :( Viszont tudom, hogy úgy kezdte a hozzászólást, hogy: ''Sziasztok!'' Meg, hogy félig OFF volt... már végignéztem a hálózatokról szóló topikokat, de eddig nem találtam meg. :(
-
Cathfaern
nagyúr
Hajaj :( Az a kisebbik baj, hogy véletlenszerű, de mostmár nagyon gyakori is :( Gyakorlatilag 2x-3x frissíteni kell az adott fórumot, hogy bejöjjön, aminek jönnie kell :( (legalábbis nálam)
MOD: mióta a fenti 3 sort beírtam, egyszer sem kaptam hibaüzenetet :) Remélem ez volt a megoldás :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Aha. Egy kérdésem lehetne még? Leírnád, hogy mi számít jó méretű (kb és pixel) képnek? Tudom, egy régebbi topicba már le lett írva, de van egy olyan gyanúm, hogy mások is kérdezni fogják :)
Btw. tökéletesen egyetértek a döntéssel. Flame-et megelőzve: akkor is ezt mondanám, ha most újonc lennék 20 hozzászólással.
Cathfaern
U.I.: Aláírásod nagyon jó :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Nem kevés témát használok, hanem keveset szólok hozzá :D Eddig teljesen meg voltam róla győződve, hogy az az utolsó hozzászólásokhoz van :D
Btw. sejtettem, hogy ez lesz a válasz. Mondjuk annyira nem is zavar.
Egyedi arcképekkel mi a helyzet? (mondjuk ha nem lenne, az sem zavarna, csak jó lenne már tudni valami konkrétumot) -
erhas01
tag
udv: parci mester
eszrevetelek a forum fooldalaval kapcsolatban.
jo:
a felulet jobban olvashato.
a hozzaszolasok sorvege pontosan a kepernyo jobb szelen felyezodnek be, eddig mindig gorgetot kellett hasznalnom minden oldalnal.
megszunt egy felesleges sor a hozzaszolasok felett. agy sorba kerult a tema es a forum kivalasztasa.
rossz:
ez a sor nagyitaskor ketsoros lesz, vagy az is volt. 130%
ÚJ HOZZÁSZÓLÁS KILÉPÉS ADATAIM REGISZTRÁCIÓ AKTÍV TÉMÁK AKTÍV TAGOK ALAPELVEK
vagy nalam nem lathato, vagy mas beallitasokkal kell megjeleniteni - az eddig mukodo- az egy oldalon megjeleno hozzaszolasokat 0-300.
az aktualis forum, az aktualis tema kivalasztasakor a lefele mutato fekete haromszoget kell kurzorral
lenyomva tartani. ez ala kellene, vagy inkabb melle az ok gombot.
mivel a haromszog -altalaban nekem- kivalasztogomb ezert ala, vagy melle kellene pozicionalni az ok gombot. ne kelljen atlosan huzni az egeret. nagyon zavaro.
tovabba, ha mashol is ki lehet valasztani a temat (procceszor, alaplap, videokartya) a kereten bellul, akkor minek oda a valaszto fekete haromszog (azert kezdoknek kell)?
banatomra az ok gomb teljes egy felesleges sort elfoglal az aktualis forum, az aktualis tema alatt.
a hozzaszolasok (0-30) a lap tetejen jobb oldal van a lap aljan baloldalt . aki egerkurzort is hasznal az belovi a helyet a kurzornak es a tobbit billenytyuzeten. eljenek a benak, fogytekosok is. probaltad mar fekete monitoron (csukott szemmel, vakon) megirni a valaszt?
800X600 on 17'' ennyi.
egyeb:
jobb oldali oszlop most latom. nos, most lehet reszben ellent mondok magamnak.
a keresest es az emailt alatt a hozzaszolasok mellett kihasznalatlan lett a lathato felulet. ures hely maradt.
a ketto ok (aktualis forum, aktualis tema) gomb melle ikonnal be lehetne zsufolni ezeket is. igy a hozzaszolas nem lesz olyan, mint a retes. sajnos igy megint kell a gorgetot hasznalnom.
egy olyan is jo lenne legkozelebbi a megujulasnal, hogy egy kepet akar kezi rajzot is pontozhatnank elore melyik tetszik - annyi itt a prohardwaren szakember - egy szoval tobbseg dont es orul. ne kelljen energiat befektetni a meloba, csupan azert mert fizetnek. EZT NEM ERRE AZ OLDALRA ERTEM!
a szolgaltato es a szponzor az alapjan is fizethetne mennyire elegedett es hanyszor latogatott az oldal.
NOS PARCI MESTER EN GRATULALOK A SOK MUNKANAK MEGERTE!
egy szemrehanyas magamnak, mind a mai napig nem olvastam el a forum hasznalati leirasat fekete pont. mit ajanlasz egy ujoncnak erre?
udvozlet: erhas01
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Én személy szerint nem hasonlítgatnám semmihez, de tény hogy az előző designal szemben a mostani egy kicsit ''hidegebb'', ''technokratább'' lett. Ami egy szgépes oldaltól elfogadható.
Úgy gondolom hogy az is, ez is mutat vmit. Az ízlés aszongya hogy kinek a pap kinek a paprika. Meg az idők szava... és hasonló okosságok.
Ugyanakkor megértem ha vki a hwsw-hez hasonlítja, de annak azt üzenem hogy szvsz nem annyira a külső mint inkább a belső határozza meg a lényeget. Úgyhogy lehet barátkozni a ráncokkal márcsak azért is mert ez elég pejoratív beszólás.
Ugye Parci a belső változatlan marad? -
engusz
veterán
-
A címsor sárgáját picit agresszívnek találom, de remélhetőleg meg lehet szokni. Én lehetek a béna, de nem találtam lehetőséget a háttérszín megváltoztatására. ( Jobb szeretem, ha minél kevesebbet világít a monitor feleslegesen. ) A szélesebb felület ( 1024 talán? ) mindenképpen hasznos, főleg a fórumban tudott zavaró lenni a nagyon keskeny effektív terület.
OFF
Ez az ''ARAK'' az URL-ben kicsit váncsás... vagy ez csak a véletlen műve? :)
ON -
REAL WORLD
tag
Szia!
Nagyon TUTI az új design!!!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy megvalósítható lenne-e (ha nem nagy gond), hogy bejelentkezés után egy új ablak nyíljon és azokat a témákat mutassa, amihez (pl 24 órás határral) az illető hozzászólt. Lehet, hogy sokan feleslegesnek mondják, de én egy elég feledékeny ember vagyok és szerintem jó dolog lenne. Nem kellene gondolkodni, hogy hova is írtam és reagáltak-e rá...
A másik dolog: tudom, hogy alapvetően proHARDVER, de nem lehetne-e egy Programozás témát is nyitni? -
zsoltee10
addikt
:) jó lesz már, ha lesz új kereső, mert akkor az megkönnyíti a fórumozók dolgát, és nem lesznek (talán) kétszer feleslegesen nyitott topikok. Az új dizájnt sajnos nem láttam, mert a taliról lemaradtam, de nagyon kíváncsi vagyok. :)
szerintem is elég 5 perc a hsz módosításhoz. Még nem olvastam el a topikot, úgyhogy szori, ha már az ötleteimet mondták. Meghalt az új gép, úgyhogy most öcsémét kértem kölcsön ->korlátozott géphasználat. :( -
Cathfaern
nagyúr
Tehát nem barna lesz :) Na nem baj, csak ne fehér, mert attól hosszútávon rosszul vagyok (ugyebár a TFT hátránya, hogy a fehér képes égetni a szemedet :)
illetve az is megoldás lehet, hogy ha
1. meg lehet különböztetni az anim gif-eket a simáktól (nem tudom van e valami megkülönböztetés fájlszerkezetileg)
2. Bizonyos képnézegetők nem ''játszák le'' az animgif-eket, csak az első frame-et mutatják. Ha ez megoldható a fórummotorban, akkor ez is megoldás
3. Az avatar feltöltéshez oda kell írni, hogy animációt tilos feltölteni avatarnak, a moderátorok meg erősen szűrik azokat, akik mégis megtennék ezt :) -
Atlantis
veterán
Nagyon jó, a második pont különösen tetszik, pont ma gondoltam rá, nem-e lehet megoldani. A szerkesztés is régóta hiányzik.
A topic-címet is hasznos lenne, ha az indító át tudná írni. A ti munkátokat is segítheti, mert jelezni lehet a törölhető témákat.
Viszont kár, hogy új ablakot nyit az Explorer a szerkesztéshez. jobb lenne, ha ''helyben'' maradna és a módosítás az eredeti ablakban látszódna.
Egyébként a 8 perc hogy jött ki?:DD Miért nem 5, vagy 10, vagy hasonló normális érték?
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Talán az utólagos szerkesztés funkciót úgy lehetne bővíteni a visszaélések elkerülése végett, hogy meghatároznátok a cserélhető karakterek számát. Be kéne lőni hogy mennyi elég a javításokra helyesbítésekre, és honnan adhat már lehetőséget visszaélésre.
Csak egy ötlet volt :) )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest