- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
LOL :DD :)) Vazze, ez komoly? :D Szét fogom röhögni magam ha feltűnsz akármelyik topicban ezzel a képpel, és komolyan mondod, hogy ''Tessék elolvasni az alapelveket, ezt most moderáltam'' :)) (btw. ilyen gondom van Api-val, akinek az aláírásában van egy ilyen: '':)'' s mindig azt hiszem, hogy az a hsz-éhez tartozik, s ez néha nagyon zavaró tud lenni).
Btw. szerintem Parci nem fogja engedni ennek a képnek a berakását. Egyrészt a fentebb kifejtett okokból, másrészt, mert szvsz fényképet egyáltalán nem fog engedni...persze könnyen lehet hogy tévedek.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Jó, lehet, eléggé fáradt vagyok......bár igazad lehet, mert ha jól emlékszem, akkor régen épp az volt a baj, hogy ezzel a színnel túl világos volt a háttér...csak akkor tudnám, hogy miért adta meg azt Parci...lehet, hogy már akkor csinálták a jelenlegi kinézetet?
(<-na meg egy ilyen smiley is kéne :P)
-
Cathfaern
nagyúr
Nagyon szép error sorminta jött be egy pár percig az előbb fórum helyett
Nem nagyon bejön, hanem már csak így lehet linkelni :P Igen, ezt kéne, hogy megadja Parci.
Btw. arra figyelj oda, hogy ezt az opciót csak akkor ajánlja fel, ha átlátszó a háttér! (btw. a képen a funkció hatása is látszik: alapból szép zöld színű csíkot húztam, s matte-nak piros színt választottam) Én is ezért keresgéltem egy jó 10 percig, hogy mi nem OK :( :)
Btw. nem tervezitek a smiley-k bővítését? Ez a kettő jól jönne:(a :/ kóddal előhozva)
(a :K mint kereső kóddal előhozva)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
A háttére optimalizálás ebben az esetben azt jelenti, hogy a PH! fórum hátterére van optimalizálva. Ennek a .gif-eknél van jelentősége, ugyanis amikor .gif-t csinálsz, van egy olyan opció, hogy milyen színre optimalizálja a gif körvonalait.
Jó is, hogy eszembe juttattad: az új PH! külső miatt más szín kell, amire optimalizálni lehet a képeket :)
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest