Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• erhas01

tag

udv: Parci mester

1 otlet:

ÚJ HOZZÁSZÓLÁS KILÉPÉS ADATAIM REGISZTRÁCIÓ AKTÍV TÉMÁK AKTÍV TAGOK ALAPELVEK

sorba tegyuk bele pl.: a PIAC, vagy az ELADAS szót.

aki akarja bekapcsolja, igy megjelenik a hardware piac temakorre lebontott resze,ha meg nem, bekevel keresheti mindenki a tudast.

ezt a maszkot masra is ra lehetne huzni. pl.:
    kivalasztom mi erdekel es csak az a temakor jon be.

Használhatatlan HardwarePiac Részleg topic alapjan ezek jutottak eszembe.

jo munkat Parci mester!

udv: erhas01

• erhas01

tag

válasz erhas01 #882 üzenetére

udv:

'' meghekkeltek''. no comment. a prohardware oldal mukodik.

• erhas01

tag

udv: Panther
    szepen nezek ki, a w2k is van 4-5 trojan.

udv: hojan
    uhu1.0 most . frissiteni rc5. par 100 oldal olvasasa, es a szorgos prohardware-s csapat hozzaszolasainak segitsegevel.

udv: parci mester
    szepen latszik minden #806, koszonom a gyors javitast. megy javascript nelkul is, ketszinben. hurra!

• erhas01

tag

udv parci mester

a bongeszom tovabbra is galleon 1.3.3.

1. 300 as beallitasnal ez ez oldal, amihez hozzaszolok egyszercsak onallo eletre kelt elkezdett automatikusan lefele soronkent mozogni magatol, ahogyan olvasom a szoveget.
    a linuxon is van virus? azt hittem leesek a szekrol.

2. kivalasztom az aktualis forumot -- ok -- beallitom jobb oldalt pl 50 vagy 100 vagy 300 db jojjon le --
    nem jon be semmi helyette az alabbi:
    soronkent
    a. megjelenik a kivalaszto,
    b. alatta a belepes,
    c. ujra alatta a belepes,
    d. majd megint a kivalaszto sor.
    vagyis duplan kettoszor semmi.

3. na ez megis csak sok! most meg ok nelkul visszafele letorolte a begepelt szoveget. ki van ott, aki matat uhu- mon ? parci mi a baj ? ctrl+c ctrl+v csak azert is ...

• erhas01

tag

válasz Parci #855 üzenetére

udv : parci mester

galeon 1.3.3 mozilla alapu gnome bongeszo. a w2k 12 perc alatt tolt be es mire a mozilla is vegez ... le fogom torolni a windowst .... maradt az uhu linux 1.7gb -on ... lesz ez meg debian is.

udvozlettel : erhas01

• erhas01

tag

1. a fooldalon a prohardware reklam es a mellette levonek - - harware szoftware jatek pda hazi mozi - - az also sikjat viszintesen egyvonalba lehetne hozni? vagy csak nalam nem jelenik meg a keret ( 1 cm elcsuszas ) .

2. csak a fooldalon megjelenik ( gondolom a szponzor ) az index.hu kepe. amikor mas reklam kerult oda az egesz sort, meg ami viszintesen alatta van lefele tolja. ez ki lett mar javitva? szerintem elferne jobb oldali hasabban is a tobbiek mellett. es nem csuszkalna lefele az egesz .

3. jobb oldali reklamok kozul az antec-es vagy mi a legfelso ( akkor, ha levettem az osszes kep megjeleniteset az oldalrol - - igy jobban erzekelheto a problema - - ) jobbra van rendezve a felette levo mehet gombhoz, a tobbi kep pedig balra. tudom, igy nem lehet hasznalni pl.: a forum kepkent megjelenitett gombjait, de megert egy probat.

4. van egy furcsasag is. nezem a hozzaszolasokat ( a forumba belepeskor kivalaszva a temat ), oldalon belul lapozok page down, vagy scrollal. amikor a fuggoleges gorgeto alul levo fekete haromszogre kattintok akkor felugrik az oldal legelejere. neha muvel ilyet. ez azert van mert az oldalt frissititek? pl: 300 hozzaszolasnal a 211 nel tartok es minden ok nelkul igy felugrik a lap elejere. megprobatam utana megegyszer is, akkor meg nem. van ugy, hogy egy hetig sem tudom megismetelni, most sikerult.

5. a - - fooldal hirek cikkek letoltes forum - - a kepek korul lehetne 1 pixeles keret? minden reklam korul ott van , vagy valami betut moge tenni a kepnek, hogy megtalaljam, amit ki akarok valasztani. ha leveszem a kepek megjeleniteset, nem latszik semmi sem.

6. a hozzaszolasomat amig megirtam kijelentkezett a forumrol sajat magam , mennyi ido alatt kell vegezni?

csak azt mondom, amit latok. a mesterember csiszolja a brillianst.

piros pont a tobbieknek is.

• erhas01

tag

válasz Parci #1 üzenetére

eszrevetelek a forum fooldalaval kapcsolatban.

jo:
    a felulet jobban olvashato.
    a hozzaszolasok sorvege pontosan a kepernyo jobb szelen felyezodnek be, eddig mindig gorgetot kellett hasznalnom minden oldalnal.
    megszunt egy felesleges sor a hozzaszolasok felett. agy sorba kerult a tema es a forum kivalasztasa.

rossz:
    ez a sor nagyitaskor ketsoros lesz, vagy az is volt. 130%
    ÚJ HOZZÁSZÓLÁS KILÉPÉS ADATAIM REGISZTRÁCIÓ AKTÍV TÉMÁK AKTÍV TAGOK ALAPELVEK

vagy nalam nem lathato, vagy mas beallitasokkal kell megjeleniteni - az eddig mukodo- az egy oldalon megjeleno hozzaszolasokat 0-300.

az aktualis forum, az aktualis tema kivalasztasakor a lefele mutato fekete haromszoget kell kurzorral
    lenyomva tartani. ez ala kellene, vagy inkabb melle az ok gombot.
    mivel a haromszog -altalaban nekem- kivalasztogomb ezert ala, vagy melle kellene pozicionalni az ok gombot. ne kelljen atlosan huzni az egeret. nagyon zavaro.
    tovabba, ha mashol is ki lehet valasztani a temat (procceszor, alaplap, videokartya) a kereten bellul, akkor minek oda a valaszto fekete haromszog (azert kezdoknek kell)?

banatomra az ok gomb teljes egy felesleges sort elfoglal az aktualis forum, az aktualis tema alatt.

a hozzaszolasok (0-30) a lap tetejen jobb oldal van a lap aljan baloldalt . aki egerkurzort is hasznal az belovi a helyet a kurzornak es a tobbit billenytyuzeten. eljenek a benak, fogytekosok is. probaltad mar fekete monitoron (csukott szemmel, vakon) megirni a valaszt?

800X600 on 17'' ennyi.

egyeb:

jobb oldali oszlop most latom. nos, most lehet reszben ellent mondok magamnak.

a keresest es az emailt alatt a hozzaszolasok mellett kihasznalatlan lett a lathato felulet. ures hely maradt.
    a ketto ok (aktualis forum, aktualis tema) gomb melle ikonnal be lehetne zsufolni ezeket is. igy a hozzaszolas nem lesz olyan, mint a retes. sajnos igy megint kell a gorgetot hasznalnom.

egy olyan is jo lenne legkozelebbi a megujulasnal, hogy egy kepet akar kezi rajzot is pontozhatnank elore melyik tetszik - annyi itt a prohardwaren szakember - egy szoval tobbseg dont es orul. ne kelljen energiat befektetni a meloba, csupan azert mert fizetnek. EZT NEM ERRE AZ OLDALRA ERTEM!
    a szolgaltato es a szponzor az alapjan is fizethetne mennyire elegedett es hanyszor latogatott az oldal.

NOS PARCI MESTER EN GRATULALOK A SOK MUNKANAK MEGERTE!

egy szemrehanyas magamnak, mind a mai napig nem olvastam el a forum hasznalati leirasat fekete pont. mit ajanlasz egy ujoncnak erre?

udvozlet: erhas01

[Szerkesztve]

Aktív témák