- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ja, közben látom, csak elment a mail :)
akkor jó.
örülök hogy segíthettem, és hogy ''jó kezekbe'' került az adat, nem rosszba :D:D -
biker
nagyúr
Parci!
amit jeleztem, hogy küldök hibát mailben, az ugy látom nem ment át, majd este ránézek a mailserverre, és küldöm ujra. -
biker
nagyúr
van egy elég érdekes hiba, nem tudom mire vélni, de mintha valami elég érdekes dolog lenne.
ESKÜSZÖM, a linken nem csalás, trükk, vagy egyéb van
eddig sok olyan volt, hogy egy linkre kattintva az jött be, nem jeleníthatő meg, vagy pl refreshnél, vagy válasznál, ilyenkor egy ujabb refresh után ugyanott voltam, ahol előtte.
na ez ujabban így néz ki, ahogy al inken látható.
[L]http://www.gerisoft.hu/letolt/new-1.jpg[/L]
bent jártam a ph!-s autóverseny topikban, nyomtam egy refresht, ez jött be.
mivel ujabban rendre a rosszul meghívott oldalak error404-e helyett a magyar hírlap jön be, ez már nem véletlen.
mindíg a MH jön be, és azon belül hogy oldal nem elérhető, minthe a dns-ek összekeverednének, és az utótagot meg hozzátenné, vagy nem értem...
szóval nem poén, tényleg előfordul néha ez a hiba!
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest