Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
REAL WORLD
tag
Szia!
Nagyon TUTI az új design!!!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy megvalósítható lenne-e (ha nem nagy gond), hogy bejelentkezés után egy új ablak nyíljon és azokat a témákat mutassa, amihez (pl 24 órás határral) az illető hozzászólt. Lehet, hogy sokan feleslegesnek mondják, de én egy elég feledékeny ember vagyok és szerintem jó dolog lenne. Nem kellene gondolkodni, hogy hova is írtam és reagáltak-e rá...
A másik dolog: tudom, hogy alapvetően proHARDVER, de nem lehetne-e egy Programozás témát is nyitni?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest