- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
kamikaze boci #244 üzenetére
Akkor jó. Már majdnem megijedtem, hogy nem jó valami beállításom.
-
rog
addikt
válasz
kamikaze boci #230 üzenetére
a fehér nekem se tetszik.
valahogy olyan hatsa lett tőle, mintha az anandtech-et nézném. (főleg, hogy eltünt a jobb oldali oszlop)
de mindettől függetlenül sokkal jobban néz ki, mint a mostani. olyan frissebb.. levegősebb.. vagy ilyesmi. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci #216 üzenetére
Nos az a te hibád :o
-
k. boci
újonc
válasz
kamikaze boci #213 üzenetére
Igen. :(
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci #144 üzenetére
Nos elég pénzért bármit ;]
Avatárra én már rég beizzítottam a Photoshop-ot, annyira, hogy már ki is hűlt :U (lásd még a [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17990[/L] topic #151, #133, #44, #2 hsz-eket) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci #122 üzenetére
kamikaze boci: behalok, hogy neked mennyi eszed van! Ugyanis ha ki van kötve az, hogy meg kell csinálni a hátteret átlátszóra vagy fórumháttér színűre (de én inkább az előbbit ajánlom, igaz, akkor a .jpg fájlformátum kiesik), akkor ez jelentősen meg fogja szűrni azok számát, akik beraknak saját avatárt (azaz nem fog minden hülye berakni valamit, ezzel a felkiáltással: ''jé, saját avatár, múltkor tetszett az ilyen meg olyan kép itt meg ott, rakjuk be avatárnak''). A ötlettel csak az a probléma, hogy ezt nem lehet szűrni, csak manuális (moderátori) nódszerrel.
mormota: tulajdonképpen igen, ugyanis az időkorlátos hsz szerkesztés is ott merült fel, a saját avatár, de ugyebár ezek azért ''mindenhol'' felmerültek, szóval én Parci helyében azt mondanám, hogy igen, onnan, így viszonmt azt mondom, hogy nézőpont kérdése :P -
[amne]
senior tag
válasz
kamikaze boci #24 üzenetére
Én kombinálva gondoltam a kettőt. Bízni pedig lehet, de az utóbbi időkben volt egy pár olyan user aki megrengette a bizalmamat... Tudjuk kire/kikre gondolok :(
-
lesaux
veterán
válasz
kamikaze boci #24 üzenetére
Szerintem a 8 perc is sok. A user elküldi, elolvassa, látja benne a hülyeséget, kijavítja. Ha erre 3 perc nem elég, akkor az illetőt vagy nem érdekli, vagy nem látja benne a hibát.
Egyébként akkor kéne elolvasni a hozzászólást, mielőtt elküldi az ember.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest