- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
erdoke
titán
Én viszont 1280x1024-ben nézem, de így is csak 1024 széles a PH!, azaz a jobb széle üres a képnek. Lehet ezen segíteni vhogy, vagy törődjek bele? Monitort nem akarok forgatni, és 1024x768-ba se rakom át a felbontást.:)
OFF
A weblapok fele teljes képernyős a nagyobb felbontásban is, a másik fele a PH!-hoz hasonlóan nem húzódik szét. Ez miért van? Egyesek még nagyobb felbontásra optimalizálnak? -
erdoke
titán
Néha extra e-mailt kapok a megjelölt topicból, ami nem hozzászóláshoz kapcsolódik. Ennek megfelelően nincs is benne sorszám. Ilyet:
''Kedves erDOKe!
Új (sorszám szerint a .) hozzászólás érkezett a PROHARDVER! Fórumain a(z) ''Pioneer 107 honnan?'' című témába...
A téma URL-je: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&from=39744
Jó fórumozást,
A PROHARDVER! csapata''
Régebben is volt, meg most is. Miért? -
erdoke
titán
Ilyen már nekem is volt. Sőt úgy tűnik, túl kicsi a cookie-m (:DDD), mert csak 7 db hozzászólás látszik a legutóbbi oszlopban, pedig igyekeztem minden sz@rhoz benyögni vmit, hogy kivizsgáljam az esetet.:)
A 8. helyén még van egy nyilacska. Így kell lennie, nekem 10 db rémlik.:F -
erdoke
titán
Az a hosszúkás billentyű legalul...:D Komolyan sokat lendítene az olvashatóságon.
Lehet, hogy pofátlanság, de én az Aktív témák lehetőségét rendeltetésszerűen használom, és talán vagyunk még így ezzel néhányan. Az új ablak egyébként csak egyszer nyílik, utána minden egyes ''Aktív'' linkre kattintva abban az ablakban olvashattál tovább. Szerintem az volt a praktikusabb, de úgy látom, Parci ezt nem így gondolja.:( -
erdoke
titán
Parci, nem tervezitek, hogy az Aktív témák ablakban lévő linkek ismét új ablakot nyissanak? Nekem szimpatikusabb volt a régi megoldás, mert úgy végig lehetett zongorázni az érdekes témákat anélkül, hogy jobbegeret kellett volna nyomni, aztán a következőnél ismét, előző ablak bezár, stb.
Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest