- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Som@
őstag
Hm. Már előttem is mondták (nem biztos, hogy ebben a topicban): de enkegm pl. nagyon zavar, hogy ha az aktív témák ablakban kiválasztom az egyik topicot, akkor az ugyan ebben az ablakban nyílik meg. Jó lenne, ha ugyan úgy működne, mint régen, azaz egy külön ablakot hozna fel. :)
-
Som@
őstag
Nekem igazán hasznos, hogy a világosabb színek vannak előnyben, mert így nem kell villany éjszaka, hogy tudjak gépelni. A kijelző kellően megvilágítja a billentyűzetet. :D
-
Som@
őstag
válasz
CharlieDrop #400 üzenetére
Még mindig nagyon tetszik. Gratula nektek Parci.
(Virtuális kézfogás. :P ) -
Som@
őstag
Gratula Parci, gartula! :D
-
Som@
őstag
''A mosolygó arcocskák kódjait a hozzászólás gépeléséhez szükséges ablak alján találjátok (az egér kurzorát a kívánt kép fölé kell vinni, majd várni 2 másodpercet)''
Látszik, hogy Te sem olvastad az alapelveket! ;]
Itt megteheted! [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L] -
Som@
őstag
válasz
Cathfaern #77 üzenetére
Ez egy nehéz kérdés. Te is tudod, hogy már a legkisebb moderációból is mekkora ügyet tudnak csinálni. (''Bolhából elefántot'' tipikus esete). Csak az utóbbi napokból tudnék neked mutatni 3-4 topicot, ami pont emiatt nyílt meg. :) Nem látom értelmét. Hogy itt meddig lesz megtűrve a politika arról nem tudok nyilatkozni. :F
Én sem bánnám, ha nem lenne. De ehhez Parciék állásfoglalása szükséges... -
Som@
őstag
Egyénként az új dizájn nagyon mutatós és modern lesz.
Szóval igazán kellemes lesz az oldal felfrissülése.
(Halkan jegyzem meg, hogy nekem a színösszeállítása közelebb áll a szívemhez, mint a mostani. :D)
Aktív témák
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest