-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
válasz
szutyok13 #6425 üzenetére
Ha rootolt a telefonod esetleg kipróbálhatod, hogy ezt a fájlt: modem.img a /system/etc/firmware/ mappábba bemásolod miután az eredeti modem.img fájlt elmentetted valahova. Előtte tedd repülő módba a telefont és legyen írási jogosultság beállítva a fájlkezelőben és az eredetit írd felül ezzel. Másolás után indítsd újra a telefont és vedd ki repülő módból. Ez egy hálózatot jól kezelő GEN2 telefonról van és talán segít a hálózat eldobálásban. Ma láttam egy másik telefon fórumában és nekik bevált a módszer.
-
grotib
tag
válasz
szutyok13 #5864 üzenetére
Nem tudom megvetted e a külső aksit, én egy 5600mAh-s Goodway Power Bankot próbálgatok a vashoz, egyszer töltöttem vele, kb. olyan gyorsan tölti mint a hálózati töltő. Én a 2600mAh-ást kicsinek tartom, ha már az ember cipel magával egy ilyen kiegészítőt legyen benne szufla. A haver a Samsungját csak ezzel tölti, amikor meg merülőben van a Power Bank, felteszi egy fél napra tölteni és nem kell a telefonját figyelgesse a hálózati töltő zsinórján.
-
poganytamas
senior tag
válasz
szutyok13 #5836 üzenetére
Egy alkalmazás sok összetevőből áll:
Az alkalmazás fájl (apk)
Dalvik cache fájl (dex)
Library, könyvtár (mint windowsban a dll)
Gyorsítótár (ezt pedig menet közben szedi fel)Amikor egy alkalmazást átmozgatsz sd kártyára az Android beépített eszközével, akkor csak az alkalmazás fájlt mozgatja. Szóval hogy mi eszi meg a belső tárad? A maradék!
A problémát végleg megoldani a data partíció növelésével lehet, erről bőven találsz itt infót, vagy link2sd-t hasznáhatsz még, erre szintén keress rá.
-
NGotti
csendes tag
válasz
szutyok13 #763 üzenetére
Hát sajnos úgy tűnik egy cipőben járunk
. Eddig nekem összesen háromszor fordult elő, hogy nem tudtam hívni, megszakítani a hívást. Néha nekem is eltűnik a 3-as a G betű elől, de újra indítás után visszajön.
Én is szerdán vettem, még nyomkodom egy kicsit, de valószínűleg Csütörtökön visszaviszem (ha jól számolok akkor telik le a három munkanap). Elég minuszos egy telefonnál, ha nem tudok telefonálni. Azért szomorú vagyok, mert eléggé megszerettem a cuccot és ha visszaviszem, kétlem, hogy tudnak adni másik telefont. Nem nagyon voltak ellátva megfelelő készlettel...
-
-
lalszi
aktív tag
válasz
szutyok13 #733 üzenetére
Több megoldás is lehetséges, például:
Elindítás után menü gombot megnyomod - "Show tabs"-t kiválasztod - LAN fület kiválasztod - menü gombot megnyomod - "New"-t kiválasztod - "Scan"-t megnyomod. Hamarosan látni fogod a megosztott mappáidat a hálózaton, ha vannak, wifit ne felejsd el bekapcsolni előtte.
Elindítás után fölül az "smb://" fület kiválasztod és látnod kellene a helyi hálózatot. Ha nem látod: nyomd meg a menü gombot - nyomd meg a "helyek"-et - a listából válaszd ki a "kezdő"-t - válaszd ki "Windows megosztás"-t a megjelenő lehetőségek közül - a megjelenő ablakban nyomd meg alul a "Böngészés" gombot. Hamarosan látni fogod a helyi hálózatot. Wifit itt se feljtsd el előtte elindítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest