- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
Aktív témák
-
Hege
tag
válasz
Csabeeka #2224 üzenetére
Hali!
Én sem azt mondtam, hogy teljesen sz.r a gép, csak ezért a pénzért van hasonló tulajdonságokkal rendelkező más gép is. Azzal, hogy nem TSST-d van, szerencsésnek tekintheted magad. A bill probléma persze egyedi dolog is lehet, de lehet, hogy az az egyedi, hogy nálad azzal sincs gond.
Amugy ha megfogom a gépet, akkor érezhetően hajlik a műanyag az alján. Az integrált garafika meg nekem sem játékra kell, de a SiS Mirage2 ami az ASUS-ban van csak DX 8.1-es és pl a Windows Vistához min. DX 9.0 kell. Ezért gondolom, hogy kevésbé időtálló maga a gép.
Mindezektől függetlenül azt mondom, hogy tökéletes gép nincs. Mindnek megvannak a pozitívumai és negatívumai, aztán mindenki eldöntheti magának, hogy neki mi a fontosabb.
Na, jó válogatást mindenkinek -
becksim
aktív tag
válasz
Csabeeka #1239 üzenetére
Hát igen... én nagyon bizom az asusban, mert a pda-m is asus, és extra minőség, hihetetlen, hogy miket kibírt már az elmúlt két évben
Mondjuk asus alaplapokkal már volt gondom, de spongyát rá!
És az asus notik közül egyértelműen az 5050 a best buy, 512 ram és 64 bites procival (ráadásul MT-s Turion, 1M cache-el), 230 pénzért...(jövőre 220)
Csak ez a fránya sis vga ne volna benne... no nembaj, egyet ugyis megkukkantok majd élőbe, mielőtt megveszem. -
Filterheadz
csendes tag
válasz
Csabeeka #1236 üzenetére
Szia Csabeeka!
Először is gratula a gépedhez, bár már ott tartanék én is, h magaménak tudhatnék egy notit.
Azt szeretném kérdezni tőled és még akinek van a6u 5050-ese, hogy a színprobléma amit régebbi hozzászólásnál olvastam az a tiéteken rendben van e?
A tiédben is Samsung író van?
A tiéd és egy a6r b002 között vacilálok. Nem tudom mennyire gáz a sys csipkészlet, régebben volt egy alaplapom amin az volt, de azt nem sírom vissza. Jó lenne egy pm-es gép, de sajna annyit nem tudok rááldozni. Egyenlőre várok, januártól elvileg 20%-os lesz az áfa, hátha olcsóbb lesznek a gépek, tudom optimista vagyok.
Üdv
Filterheadz -
szijartg
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest