- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlejohnny
aktív tag
Rlaci: Megprobalom ezt a verziot is, bar nekem eleve az gyanus, hogy biosban beallitom a meghajtokat, mentem, ujrainditok, majd mikor ujra belepek a biosba, mintha semmit sem tettem volna...
Mr.Skynet: tegnap sajnos csak odaig jutottam, hogy levadasztam a progit... Tehat meg nem tudok erdemben nyilatkozni...
-
Mr.Skynet
senior tag
Beszéltem vele priviben is, kb. nem is hajlandó boot-olni neki dvd-rom-ról szóval nála valami nagyon érdekes lehet. Ajánlottam neki usb-s boot dolgot... azóta nem írt, hogy mizu van.
Egyébként nem teljesen értem, hogy mi köze a freedos-nak, ami ugye a vinyón van, ha azt akarjuk, hogy ne is a vinyón keressen a gép boot-olható kacatot, hanem a DVD-rom-on, kb. mint ha bent se lenne a vinyója amin a freedos van, attól az xp telepítőnek be kéne töltenie, majd sírni esetleg, hogy nem lát vinyót, vagy milyen köcsög freedos meg partíciók vannak szegény hdd-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest