- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokko
tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám, megosztom veletek, hátha valakinek volt hasonló, vagy van valami tippje/ötlete, mi lehet a megoldás.
Vettem pár napja egy ASUS K52JE-EX225DE típusú laptopot. Felkerült rá egy angol Windows 7 64-bit, egyetem által kapott személyes seriallal. Bármilyen 32 bites böngészővel próbálok netezni (Firefox, Chrome), egy idő után fellép egy sípoló hang, úgy hallani, mintha a forrása a touchpadtól jobbra lenne. A böngésző bezárásával a hang megszűnik. Kipróbáltam két 64-bites böngészőt (Internet Explorer 64-bit, Firefox 64-bit), ott a probléma nem jelentkezett. Bármi mást csinálva a gépen (nagyobb felbontású film nézése, msn, torrent, másolgatás, tömörítés) a hang nem jön elő.
A 32 bites böngészők alá egyedül Flash Player lett feltéve. A 64-bitesek alá is próbáltam feltenni Flash Playert, de nem engedte, mert a 10.1-es még elvileg csak 32-bites. Van valami kisérleti verzió, de azt sem sikerült feltennem, bár lehet én voltam a béna. Flash nélkül a 64-bites böngésző sem az igazi.A probléma hálózatra dugva és aksis üzemmódban is tapasztalható.
Elég érdekes a helyzet, valami ötlet/javaslat?
Előre is köszi!
-
Jokko
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van erről az Asusról tapasztalata (ASUS K52JE-EX225D )?
http://ipon.hu/?product_id=164334Vélemények, tapasztalatok érdekelnének, meg az, hogy megér-e ez a gép 151ezret?
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged