- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz Gedeon31 #15999 üzenetére
Szia!
Ismerőseim között van szép számmal, akiknek K-s szériás gépük van. Ebbe még K52-es is van, mai napig semmi bajuk nem volt egy dvd meghajtó cserén kívül (K50). Olvastam én is a noti ajánlós topikban a véleményeket a szériával kapcsolatban. Ha egy picit vissza olvasod ezt a topikot, akkor már kaphatsz róla infókat tulajoktól is. Amire feltétlen figyelni kell, az a zsanér. Nem szereti ha nem középen van felnyitva a kijelző. A linkelt noti szerintem nem lehet rossz választás a specifikációk alapján, nincs benne dedikált videókártya, ezért kevésbé hajlamos a melegedésre, ami a noti életére nézve jó hatású.
A partíciók kiosztása kb. mint itt a lemez 0-ás nál. Ezzel a megoldással bármikor visszaállítható a gyári állapotba a notebook. -
nussa5
aktív tag
Szia!
Az N56 szériába tartozó gépek mind ugyanazt a hangzást tudják, ebben nincs közöttük különbség. Ugyanakkor a szérián belül az egyes modellek között már van kisebb-nagyobb eltérés. Ilyen különbség pl. a DP-s AMD platformra épül, a VJ windows 8-as és GT 635M-es videókártyát kapott. A VM-es GT 630M-es videókártyával és windows 7-el jött, ennek a modellnek a frissített verziója lett a VZ, amely már GT 650M-es dedikált videókártyát kapott. Mindhárom Intel platformra épülő modell tudja az Nvidia Optimus technológiáját, így képes váltani az integrált és a dedikált videókártya között automatikusan. Itt olvashatsz róla friss infókat. Ha a legfrissebb VZ mellett döntesz, akkor érdemes lehet Shkiz0 kollégával felvenned a kapcsolatot, talán olcsóbb áron tud beszerezni ebből a típusból. Aztán azt is el kell döntened, hogy OS kell-e, vagy nem. Ha kell, milyen windows legyen a gépen. Milyen felbontása legyen a kijelzőnek? Elég a HD (1366x768) vagy Full HD (1920x1080) kell. Ha a fullhd-s kijelzőjű gép lesz kell-e bele a blu-ray lejátszó, vagy elég a dvd combo meghajtó. VZ VZ VZ árak. VM VM VM árak. Sok szerencsét a választáshoz! -
nyujork
csendes tag
Van egy asus laptopom össze szeretném kötni a tv-vel csak az a baj,hogy a laptopon nincs HDMI kimenet csak DVI,amin keresztül elvileg van kép,de hang nincs.Én nem tudom csak más fórumon olvastam.Ha tényleg nincs hang az megoldható külön valahogy?
-
nussa5
aktív tag
válasz kozmi55 #15991 üzenetére
Szia!
Megoldható a windows 8-as driver cd-ről is, de csak a mappákból betallózva egyenként a drivereket. Megpróbálhatod azonban a K55VM driver cd-ről is a szükséges illesztők telepítését. Az adatok alapján nem sok különbség van a két gép között. Talán sikerül ezzel az automatikus drivertelepítés. -
kozmi55
tag
Hali!
Most vettem új ASUS K55VJ laptopot OS nélkül. Már a kicsomagolásnál meglepődtem, amikor észrevettem a driver DVD-n, hogy csak windows 8-al kompatibilis. Gondoltam semmi gond, majd letöltöm és szépen kiírom a windows 7 drivereket. Hát ez sem igazán jött össze, mert az ASUS oldalán az operndszer választásnál csak win8-volt.
Van erre valami megoldás, hogy a win8-es drivereket fel birjam rakni win7-re, vagy verhetem a fejemet a falba, hogy nem voltam eléggé körültekintő laptopvásárláskor?
-
nussa5
aktív tag
Szia!
Köszönöm az elismerő szavakat, de itt a topikban van rajtam kívül még jó néhány segítő, hozzá értő ember.
Ha a véleményemre vagy kiváncsi, én most N56VZ típust választanám i5-ös processzorral. Ezzel a hardverrel már nem csak a multimédiás tartalmak (blu ray filmek), hanem még a mai modern játékok is elmennek (GT 650M ). A notebook szerintem is igen mutatós, szép dizájnnal büszkélkedhet. Ráadásul az N széria piszok jól szól. -
humax
senior tag
válasz nussa5 #15670 üzenetére
szia
latom hogy szep tanacsokat irsz.
most olvastam a ASUS, addig dell akartam.
Asus N56VZ /N56vm
mit ajanlasz,?
vagy van jobb.
i5 nekem jo lesz, nem jatszok.
ugy tutm nagyon jo a hangok.
meg szep ugy nez ki mint egy Macbook.
kosziElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
szpali
addikt
válasz kicsisaf #15985 üzenetére
szia én ilyet vettem:
http://computerimperium.hu/images/ASUS_K75VJ-T2065D.jpgmunkatársam pedig egy ilyet, csak GeForce 610-el
http://computerimperium.hu/images/ASUS_K55VJ-SX047D.jpgmind2 gép remekül ketyeg kellemes az anyaghasználat (jó élmény a tapipad és a környező fém), az enyém ráadásul matt kijelzővel érkezett
RAM, ODD, HDD egy burkolat alatt van, 3 csavar az egész, egyik sem volt leragasztvaa sajátomba 1 db 8DG-os RAM volt, úgyhogy 9e Ft-ért rendeltem hozzá egy gazdagréti kis pc boltból egy ugyan olyat, ahogy olvasgattam a proci és a chipset max 32GB-ot tudna lekezelni, szóval nem lesz gond vele
ráadásul 2 HDD hely van benne, szóval az optikai meghajtóról sem kell lemondanom
(előtte egy 15" i5-430M VAIO volt, amibe úgy tudtam SSD-t tenni, hogy a Blue-Ray helyére tettem a HDD-t egy átalakító kerettel)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
noby
aktív tag
Rendbe jött a dolog ha valakit érdekel leírom.Hátha valakinek is ilyen problémája lesz a jövőben.Tehát az volt a gond ,hogy a beépített mikrofon gerjesztette a hangkártyát és levettem az érzékenységét 0-ra így ok minden.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
kicsisaf
csendes tag
Sziasztok,
segitseget kernek asus laptop ugyben.
kineztem egy lapost, megpedig:Nezegettem a K-s Asus-okat, es ahogy lattam eleg nagy arkulonbsegek vannak, nagyjabol hasonlo konfigok eseteben, ezt talaltam a legjobb aron.
Erdeklodnek, hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata ezekkel a K-s notikkal. Van kulonbseg kozottuk, vagy csak annyi, hogy nagyobb HDD, tobb RAM?
Szamomra fontos:
i5 - sandy bridge
Memoria bovitheto legyen garancia vesztes nelkul.
HDD cserelheto legyen garancia vesztes nelkul.
Dedikalt nvidia VGA.
Foleg munkara hasznalom a gepet, de neha jatekra, foleg regebbiekkel (CIV5, starcraft 2).
NE melegedjen nagyon, terheles alatt is hasznalhato homersekletu legyen, ne szabalyozza a teljesitmenyt, mert annyira meleg (ha meg van ilyen feature)
Arban kb ez a kategoria, 150k-170KKoszi szepen!
-
noby
aktív tag
sziasztok vásároltam feleségemnek egy ilyen lapost k53sc.eddig semmi gond nem volt amikor csak egyszer a hangkártya elkezd gerjedni ha fel van a hangerő 3/4re tolva vagy teljesen sípoló gerjedt hangot ad ki a hangszórón ill akkor is jelentkezik a probléma amikor lecsukom a kijelzőt.érdemes e evvel szervizbe küldeni?vagy mi lehet a probléma járt már így valaki?
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a laptoppal kapcsolatban?
-
Kicsirics77
veterán
válasz chosa921 #15981 üzenetére
semmi baja a kamerádnak csak szerintem nem megfelelőlő a driver hozzá ezért van fordítva a kép
3 féle driver van a hivatalos oldalon fönt
Azurewave_AM-VB008 Camera Driver
Suyin Camera Driver
Chicony Camera Driver
és csak egy jó amivel normális képet ad
szerintem mielőtt pánikolsz próbáld ki mind a 3 drivert amelyikkel jó az maradjon fönt..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Elküldtem Asus service-be a laptopom és amikor vissza jött akkor a webcamba fejjel lefelé láttam magam irtam már sok forumra de a tanácsokat amiket adtak nem segitettek rajtam, ha esetleg járt már igy valaki akkor irja meg véleményét ( a szerviz lapon nem volt megemlitve olyan hogy a képernyő lapját is piszkálták volna ezért is nem értem hogy miért látom magam fejjel lefelé ), probáltam drivereket felpakolászni asus.hu-ról de semmi változás :S
Asus K52F-esem vanÜdv.:Peti
-
nussa5
aktív tag
válasz RicooLive #15976 üzenetére
Vezérlőpult-->Minden vezérlőpultelem-->Teljesítményadatok és -eszközök-->Speciális eszközök-->Teljesítménnyel kapcsolatos problémák. Itt kellene megnézni milyen bejegyzések szerepelnek és még a windows eseménynaplót. Start menü keresőbe írd be eseménynapló. Esélyes valamelyik eszközillesztő okozta hiba, ezért nem ébred fel alvó állapotból a windows.
-
Sanya
nagyúr
válasz RicooLive #15976 üzenetére
autocrackes oprendszerek mindig rosszak, sose használd. semmi nem bizonyítja, hogy nem lopják el az adataid, mert mondjuk van rajta egy backdoor, malware, féreg, vírus, ami elrejtőzve sosem talál meg semmi. Ajánlom, hogy tedd fel a rendes, eredeti windows 7-et, és kész! azzal mindig menni fog!
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
RicooLive
csendes tag
Hello.
Van egy Asus X55VD-SX002D típusú notebookom. Újonnan vettem, op. rendszer nélkül. Eddig még nem volt notebookom, csak asztali Pc-m. Az első problémám a telepítésnél jelentkezett. Nem fogadta el a windows 7 et. Pontosabban nem minden verzióját. Amikor vége lett a telepítésnek és oda került a sor hogy a telepítés befejeztével újra induljon a gép, egyszerűen csak kijött az Asus logo és annyi, ismételten újraindult. A Biosban átállítottam mindent megfelelően. Próbáltam Usb pendrive ról is ezekkel a verziókkal de semmi, a probléma ismételten fent állt.
1. Első kérdésem az lenne hogy ezt miért csinálja. Rá egy napra az unokatesó is vett kettő darab Asus notebookot és azok is ezt csinálták, és még egy szintén Asus k53e SX498. .....
Azt tapasztaltam hogy az auto crakes oprendszerek valamiért nem mennek fel rá.
Aztán kaptam egy Sima Windows7-et 2009-es kiadású. Az felment rá minden gond nélkül. Nem is lenne semmi gond, de egy kis idő múltával kezdődött mégy egy gond. Mikor újraindul, vagy "kelteném " alvó állapotából egyszerűen csak pittyeg egyet és annyi. Nem kapcsol be. Én valamilyen memória zavarra gyanakszok, de nem vagyok benne biztos. Néhány bekapcsolási próbálkozás után, aksi ki meg be, vagy anélkül, tápról való indításról elindul.
2. Kérdésem, létezhet hogy szoftveres lenne a probléma? lefuttattam több tesztet, Ram hibátlan merevlemez szintén.Várom a válaszotokat. Köszönöm előre is..
RicooLive
Mindörökké ASUS
-
szpali
addikt
válasz Xmodule #15974 üzenetére
én ilyen esetben kb 2/3-ig tölteném az akksit és eltenném a fiókba
persze ha "beépített szünetmentesre" van szükséged, az más tészta
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Xmodule
őstag
Hali. Van egy Eeepc -m amit most servernek szeretnek hasznalni. Kerdesem az lenne, hogy asusnak van e olyan programja amivel be lehet allitani, hogy aksit csak akkor töltse ha mondjuk 20% alá megy de viszont csak 50% ra töltse fel? Mivel ez egy netbook es folyamatosan töltön lesz 24/7 ben. Köszi.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
chosa921
tag
*Sziaszok!
Van nekem egy K52F -es notebookom, a problémám az vele hogy gagyi intel HD graphics vidi kari van benne ami valjuk be elég gyenge ééés az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy tudok-e procit cserélni a laptopomban? ha igen milyenre tudnám cserélni? vagy notebookoknál nem olyan tág ez a fajta lehetőség mint PC-knél?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
mys84
csendes tag
Sziasztok!
lenne egy Asus eeepc 1008ha netbookom,alap felszereltséggel,win 7-et akarok rá rakni,le ellenőriztem elmegy rajta,be is bootolja a win 7 et de mikor elkezd töltödni a windows ott megáll és se tovább mitől lehet???légyszíves ha tudtok segítsetek,előre is köszi!!!Ha szeretsz nevetni YouTube-on is megtalálsz Szivattárs84 néven :)
-
nussa5
aktív tag
Ha mozgatod a laptop kijelzőjét, akkor jön elő ez a vibrálás? Lehet, hogy megtört a kijelző szalagkábele. Az Asus garanciális szervize Fixdirect Kft.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Van egy X52J típusú notebookom, aminek mostanság néha vibrálni kezd a képernyője. A notebook garanciális. Az a kérdésem, hogy hova érdemes vinni szervizeltetni, ha sürgős lenne a dolog. (munkaeszközként használom)
A válaszokat előre is köszönöm. -
Sanya
nagyúr
válasz GoDPlaYeR #15963 üzenetére
szerintem ma az utolsó nap, de ha megveszed, bármikor feltelepítheted a windows 8-at.
én nem találtam hozzá billentyűzetet, de ha írsz az http://asusalkatresz.hu/-ra, akkor ők biztosan tudnak segíteni.
ide írj emilt info@asusalkatresz.hu
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
GoDPlaYeR
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon lettem én is Asus tulajdonos - vettem egy N56VZ-t. Azt hiszem páran már találkoztatok a problémával, amibe nekem is sikerült belefutnom: szlovák billentyűzetet kaptam, magyar "feliratozással".
Ezzel alapvetően nem is lenne gond, mivel a gép így jó 20%-al piaci ár alatt volt, de a kommunikáció ilyen szempontból nagyon rossz volt: nem hagyták meg az esélyt, hogy mérlegeljek... pedig jó ideje vakon gépelek, valójában csak azért zavar a dolog, mert amúgy világítanak a billentyűk. Ha azt mondták volna, hogy megér-e nekem extra 40-50.000 Ft-ot az a nagyjából 12 karakter, amit szívem szerint kicserélnék, azt mondtam volna, hogy nem - így meg teljesen átb@szva éreztem magam, hiszen mielőtt elindultam a gépért direkt rá is kérdeztem, hogy akkor biztos magyar billentyűzetes lesz-e. Nem is értem...
Gondolom páran már kitaláltátok, hogy a cég a Radium. A helyzet az, hogy ennél olcsóbban ilyen konfigurációval nem nagyon kapnék máshol ilyen gépet, de bánt, hogy egy ilyen árkategóriás laptopnál ilyen "sufni" megoldást kell néznem. Három napom van eldönteni, hogy vissza vigyem-e, vagy maradjon és kezdjek valamit a helyzettel.
A kérdéseim: mennyiért lehet az Asus N56VZ-hez magyar billentyűzetet kapni? A kiosztás megegyezik a szlovákkal, vagy kell cserélni a fém burkolatot is? Megoldható, hogy csak egyes billentyűket cseréljek ki (van olyan cég, aki foglalkozik ilyennek, és elvállalja a szerelést is)?
Az a helyzet, hogy nem szívesen vinném vissza, mert nagyjából nettó 240.000 Ft-ért kaptam egy Core i7-es gépet GT650M-es kártyával (4GB!) és 16GB memóriát, meg ugye 1TB HDD-t. Oprendszert nem kértem, mert holnap (az utolsó napon) fogok upgradelni Win8-ra egy bontatlan Vista-t.
Ti mit tennétek a helyembe? Vissza vigyem? Billentyűzet csere? Nézzek máshol ilyen gépet? (Viszonyítás képen: ez a gép Win8-al, de csak 8GB-al nettó295 ezer forint a nagykereskedésben, regisztrált viszonteladóknak).
De jó lett volna, ha a Radium-nál megadták volna az esélyt, hogy ezt előre mérlegelhessem...[ Szerkesztve ]
Akinek nincsenek elvárásai, azt nem érheti csalódás.
-
Barohawk
aktív tag
-
Dell XPS
veterán
válasz Barohawk #15952 üzenetére
Szia,
Arra nem adtál még választ, hogy az újra telepítés óta van a probléma? Próbálj más hálózathoz csatlakozni (nyilván nem fog jelszó hiányába), de kellene látni a kapcsolódási szándékot. Az különösen jó volna, ha találnál egy nyíltat, de nem emlékszem ilyenre.
Üdv, Dell XPS
-
Barohawk
aktív tag
-
Barohawk
aktív tag
válasz Dell XPS #15942 üzenetére
Win 7 volt fent mindig a laptopon.
Routert én állítottam be és automatikus és manuális ip esetén is ugyanez a helyzet. Másik két gép lapi plus asztali XP-vel tökéletesen megy.
router reset volt ujraindításnál 1mp-ig latja utána bont
ugyanez a helyzet ha a laptopon wifit ki be kapcsolom''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Dell XPS
veterán
válasz Barohawk #15941 üzenetére
Szia,
addig soha nem volt gondod, amíg a Win7 volt fent? Te konfiguráltad a routert? Vajon ha reset-elnéd a router-t, akkor megjelenne az elérhető hálózatok között? InnSSider hálózat ellenőrző programod van, amin látod a delikvenseket, hogy milyen csatornákon mozognak? Az eszköz újraindítása megoldja pillanatnyilag a problémát?
Üdv, Dell XPS
-
Barohawk
aktív tag
válasz Barohawk #15884 üzenetére
Üdv ismét mindenkinek.
Az alabbi problémám még mindig fent áll
SAjnos még mindig nem jöttem rá a problémára, a wifit hol latja hol nem. Lehet ez valami hardver probléma?
Vagy tegyem fel újra a windowst azt majd meglátom?
Ha tudtok segítsetek, minden megoldás érdekel, bár ha nem muszály nem raknám újra alaptopot"Sziasztok
Adott egy Asus X54C laptop illetve egy TP-Link WR1043ND router
Egy fél éve használom gond nélkül. Viszon ez elmúlt hetekben a laptop nem látja a routert.
Másik laptop illetve egy asztali gép látja a Wifi-t. A laptop is lát több wifit a házban (társasház) kivéve azt amit kellene.
Segyítsetek mi lehet a gond?"''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy ASUS K75VJ notebookhoz hol lehet vásárolni HDD beépítő keretet a 2. HDD helyre?
Előre is köszi!
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
mcwizard
tag
válasz Kicsirics77 #15933 üzenetére
A fültisztítós megoldás bejött
Már egy jó ideje fut a Aida CPU és GPU Stess test. 84 fok a maximum a GPU 73 fokos. A ventilátor még nem is forog maximum fordulatszámon. Kipróbáltam játék és szimuláció közben is. Eddig szinte már az elején elkezdett a ventilátor pörögni, most meg be sem indul jóformán. Amúgy a vinyó is 6-7 fokkal hűvösebb.
Köszönöm szépen mindenkinek a ki segített. Nagyon hálás vagyok
Üdv, mcwizard! -
Dell XPS
veterán
válasz tboy1991 #15929 üzenetére
Elsőre én is erre gondoltam igazán és nem az motherboard-ra, vagy a heaatpipe-re. Amikor megérkezett a válasz, akkor nyilvánvalóvá vált, hogy a hőelvezető-paszta inkább "szigetel".... mondjuk ez ellenőrizhető a szellőzésnél a kiáramló levegő hőmérsékletével.
Szerk: közben megelőztél....féktisztító esetleg, az elég hatásos.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
mcwizard
tag
válasz tboy1991 #15929 üzenetére
Nos lekaptam a hűtést róla:
Nem tudom mennyire lehet ez a gyári paszta... Ki van száradva rendesen, de végül is forró levegőt fúj ki magából a ventilátor, szóval elvezetődik a hő (legalábbis egy része) a bordákhoz. Hogy az állagát említsem, letörölni nem lehet csak levakarni.
A processzort viszont nem merek kaparászni. Nem tudtok esetleg valami finom módszert a rászáradt paszta eltávolításához?
Köszönöm!
Üdv! -
tboy1991
csendes tag
Szerintem csak a csúcsminőségű gyári paszta gondolta úgy, hogy kiszárad és nem vezeti többé normálisan a hőt.
Legalábbis remélem nem nagyobb a gond. -
Dell XPS
veterán
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS K52JC-EX520D laptopom. Alapjáraton 55-60 fok körül mozog, de ha elindítok egy tervezőprogramot (TIA Portal, ArchiCAD) vagy akár egy játékot (legutóbb Half Life 2 Ep 2) 95 vagy akár 100 fok fülé is ugrik a hőmérséklet.
Kitakarítottam, de nem lett jobb a helyzet és gondolom a 100 fok az nem épp üzemi hőmérséklet.
Esetleg észlet valaki hasonló laptopon hasonló jelenséget?
Köszi előre is!
Üdv, mcwizard! -
nussa5
aktív tag
A drivereket a cd-ről telepítetted vagy a netről raktad fel a géphez? Eszközkezelőben nincs sárga felkiáltójel a kameránál? Ha van, akkor a részleteknél a legördülő menü, hardverazonosítók alapján már tudod keresni. A hardverazonosítót bemásolod ide és ez az alkalmazás megkeresi a kamerához való drivert. Vagy Te magad kikeresed innen a hardverazonosítók alapján.
Malanrion
A fordított kép a kamerában általában a nem megfelelő driver miatt szokott előfordulni. Próbálj meg Te is rákeresni hardverazonosítók alapján. -
gilba
csendes tag
Sziasztok!
ASUS K52F típusú notebookkal lenne gondom. Újratelepítettem (Win7 32bit) a gépet és egyszerűen nem érzékeli a webkamerát. Korábban működött... Valakinek nincs ötlete? Átnéztem már számtalan fórumot, de erre nem találtam választ. Minden segítséget előre is köszönök.
-
Spd89
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus 1005HA eeepc-m, az a problémája, xp és win7 alatt is, hogy hol érzékeli a lézeres egeret, hol nem, kb. 1 hónapja csinálja ezt.
USB-vel minden oké, mert a pendrive-ot, érzékeli hibátlanul.Mi a megoldás erre?
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
zodes
aktív tag
válasz nussa5 #15908 üzenetére
Vissza tettem a frissítéseket. Lám minden tökéletes! Ilyet sem hallottam! Biztos, hogy az update kavart be valamit, nem jól települt vagy frissült. Az a lényeg, hogy ezek szerint ez is okoz hibát. Azért kösz a segítségetek
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
k0c2k4
tag
Hali!
K53SV tipusu notebookom van, a kozelmultban sikerult lerantanom az asztalrol a notit mert benne maradt fulhalgato az audio jackban, szerencsere sikerult elkapjam eses kozben igy nem lett komolyabb baja, viszont az audio jack muanyag reszebol letort egy kicsi darab (korulbelul a fele). Az audio jack meg mukodokepes, de nem al stabilan, "lotyog" a fulhalgato benne.
A kerdesem az lenne, hogy garancialisan javitjak-e (meg ~1 ev van garanciabol), vagy ha nem akkor honnan tudnak beszerezni hozza alkatreszt mert ebay-n csak K53E hez talaltam: [link] esetleg ez kompatibilis vele? Kulsore szerintem azonos/hasonlo de nem szeretnem potyara megrendelni. Valaszotokat elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
Fajkusz
csendes tag
Sziasztok.
Kaptam tartozásba egy asus n53sv-t.A baja az hogy a billentyűzetet szétbarmolták s afelette levő panelt is megrepesztették.Egyébként minden egyébb részegysége megvan.Nem vettek ki belőle semmit.Valószínű hogy szét akarták szedni s nem bírtak az előlappal.Kérdésem.Mennyiért lehet neezt z i7-est eladni egyben?Még ha meg is csináltatnám akkor se tudom kihasználni.Üdv.
-
Malanrion
tag
válasz alfa20 #15911 üzenetére
Igen, először 64ben nem ment, aztán újrarakott 32-n letiltottam a dllhostot, más nincs fent és végigcsináltam, aztán a letiltás után is előjött..-.- de a fú probléma, a kikapcsolás, aminek a mivoltját nem tudom, nem melegszik túl.. nincs kékhalál, csak annyi, mintha a gép akksi nélkül lenne tápon, és kihúznád a konnektorból, egyből kikapcsol, semmi előzménye nincs, valamikor google-zás közbe, youtube videó közbe, vagy csak simán word-nél, ami eléggé zavaró! ha nem tudom megoldani szoftveresen, akkor szervíz, mert ugye garis, de attól még bosszantó
-
Malanrion
tag
sziasztok!
Erre a kérdésre szeretnék választ kapni a másik topikban nem kaptam -
zodes
aktív tag
válasz nussa5 #15908 üzenetére
Köszi, de ezzel kezdtem, csak elfelejtettem leírni.
Viszont valami isteni szikra folytán rájöttem mi volt a probléma!Mivel tudtam, hogy kb. 2 hete áll fent a probléma, gondoltam a Windows 7 frissítésekkel lehet a gond, mivel más nem változott a gépen csak az (se hardware, se illesztőprogram), sőt semmilyen programot nem installáltam és nem is uninstalláltam!
És igen! Bekavart a jó kis Windows update! Reggel óta tökéletes!
Most már csak az a kérdésem, hogy meddig ne update-eljek??
1 hónap? 2 hónap??Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
nussa5
aktív tag
Én egy alapos tisztítással, portalanítással kezdeném. Majd valami jó féle pasztával Arctic Cooling MX-4 vagy Prolimatech PK-1 átpasztáznám a procit és a videochipet, mert erős a gyanúm, hogy túlmelegedés miatt van ez a hiba.
-
zodes
aktív tag
Sziasztok! Van egy ASUS X51RL notebookom. A grafikus kártya ATI Radeon Xpress series és azon belül is X1100. Windows 7 32 bit az op. rendszer. Két héttel ezelőttig semmi gondom nem volt a géppel. Azóta a win kb. fél percenként (főleg internetezésnél, jutyubozásnál) leválasztja, majd újra csatolja a video kártyát (csippet). Nagyon zavaró. Már kipróbáltam vagy 4 drivert. Itt is találtam vagy kettőt. Szerintem a windows frissítése óta nem működik megfelelően. Már itt is végig olvastam mind a tizenötezer bejegyzést, de megállt a tudomány. Nagyon el vagyok keseredve
Van valakinek esetleg ilyen régi jó kis notebookja (egyébként nagyon megvagyok vele elégedve), van valakinek ilyen jellegű problémája?
Üdv: Zodes
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Egy Asus k53sv laptopom van, kitört a műanyag fele a jack dugóból, van valami ötletetek? garis a készülék még, bár nem tudom, ezt javítják-e garira, meg igazából nincs kedvem egy hétre nélkülözni emiatt a készüléket, elég fontos nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest