- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz
Ace Ventura #16499 üzenetére
Ezzel mennie kell.
-
Impressa
őstag
Szia!
Az Asus-t Magyarországon is szervizelik, azt elképzelhetőnek tartom, hogy egyes típusait (Tablet gépek) külföldön végzik. Nekem csak pozitív tapasztalatom volt eddig az Asus-sal, a Lenovoval már volt egy kis harcom, de az is megoldódott. Azt, hogy milyen a meghibásodási aránya a márkáknak egymáshoz viszonyítva, azt pontosan senki nem fogja megmondani neked. E kérdés miatt, egy másik topicban nagy vita kerekedett, mert a " bizonyítékot" nem akarta feltőlteni a fórumtárs, mivel kiderült volna melyik cégről van szó. De még ez sem adott volna objetív képet az arányokról.
-
Kicsirics77
veterán
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Új notebook-ot szeretnék venni, és az X402CA-t néztem ki.
Viszont azt hallottam, hogy az ASUS notebookok garanciális szervize is külföldön, futár általi szállítással történik. Mivel Acer vonalon korábban borzasztó tapasztalatokat lehetett olvasni, az lenne a kérdésem, hogy az ASUS-nál ez hogyan megy? Egyáltalán milyen az ASUS termékek meghibásodási aránya Dell, Lenovo és Samsung márkákhoz viszonyítva?
Előre is köszi. -
Dell XPS
veterán
válasz
Ace Ventura #16493 üzenetére
Szia,
Külső particionáló programot le kellene tölteni, majd kiírni, utána boot-olj be és úgy töröld a merevlemezt. (EASEUS Partition Manager, Gparted ) Esetleg ha van Linux "kéznél", akkor live módban könnyen megoldható...
(#16494) nussa5: azt hittem, hogy nem jössz vissza...sry
-
nussa5
aktív tag
válasz
Ace Ventura #16493 üzenetére
Minden partíciót töröltél a merevlemezről? Ha igen és még mindig GPT, akkor töltsd le Parted Magic -et. Írd ki cd-re, majd erről bootolva törölj minden partíciót a hdd-ről, utána mehet a windows 7 telepítése.
-
nussa5
aktív tag
válasz
Ace Ventura #16491 üzenetére
Lépj be a biosba és a Launch CSM-et enabled-ra, majd a security fülön: a Secure Boot Control-t disabled-re állítsd.
Boot sorrendet beállítod, és onnantól DVD-be és mehet. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Egy Asus K55A laptopot telepítenék win8-ról win7-re.
A lemezt betéve, nem tudom kiválasztani a boot -nál a dvd-t.
Invalid signature detected.Check secure boot policy in setup hibaüzenettel megáll.Ötlet?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Uncsitsómnak van egy k50IN-s gépezete, de melegszik nagyon. Kitakarítottam, jó kis pasztával újrakentem, de még így is ha Everesttel megpörgetem, akkor CPU 70 fok fölé megy (itt nagyon ingadozik), illetve a dGPU Nvidia G102-s is 73 fok környékén mozog. Annyira nekem ez nem egészséges... Alapjáraton teljesen rendben vannak a hőfokok, de amint kicsit használná az ember (játék,hd film,stb.) azonnal forrósodik. A venti 2100 és 3000 rpm között mozog.
A kérdés az lenne, hogy nincs-e valami megoldás erre a problémára? Nincs esetleg olyan hűtőventi, ami magasabb fordulatszámon pörög, vagy valami jobb "hűtőrendszer"? Csak kérdezem, hogy egyáltalán létezik-e.. Ezek a külső laptophűtők mennyit érnek?
-
tomp
félisten
válasz
Impressa #16468 üzenetére
A beütött driver feltelepíthetetlenség miatt újratelepítettem az egész Windows-t. Tisztán. Felment minden driver majd csak az összes feltelepítése után(azaz nem minden driver után) indítottam újra a gépet. Betöltés után újra 100%-on járt az egyik mag. 2x indítottam újra a rendszert és most jó. Az első újraindítás után ugyan úgy maradt 100%-on.
Amúgy az Nvidia vga-nak van a legrégebbi drivere. 2011.05.11. Most talált az WinUpdate ez év áprilisit. Remélem ez okozza a problémát. -
cAby
tag
válasz
sombrio #16484 üzenetére
Kezelhetőséggel épp nem volt bajom, bár tény, hogy a metro felületet soha sem használtam, csak az elején, mert újdonság volt.
De most van időm és kipróbálom a Win7-et is a gépen
Végülis legtöbb driver-t felteszi a Win magától, chipset driver kellene főként, videókártyához meg le lehet tölteni a gyártó honlapjáról, szal szerintem nem lesz probléma ezzel sem. -
sombrio
tag
Ha van időd, egy próbát megér. Hátha, de amugy nem akarok hülyeségeket mondani, tényleg nem tudom.
-
sombrio
tag
Win8 sok mindenkit az örületbe tud kergetni, igy már jártam én is.
A legegyszerűbb ha pendrive -ról telepítesz. Teljesen egyszerű.
Minimum 8gb, és nem szeretnék hülyeséget mondani, hogy melyik programmal, de tudomásom szerint a
/ win7 dvd-usb tool /, (ebben nem vagyok biztos) az iso fájlt felmásolod, ezzel a programmal a pendrivera.
A biosba a bootot az usb-re kell állitani.Remélem tudtam valamit segiteni.
-
cAby
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Egy Asus K55VJ típusú gépem van, Windows 8 van rajta.
Kigondoltam, hogy újrateszem a gépet... egyszerűen nem akar sikeredni és az őrületbe kerget.
BIOS-ban beállítottam, hogy a 1st boot device a dvd eghajtó legyen. Majd gondoltam mint minden más gépnél fogja és kiírja indításnál, hogy nyomjak egy billentyűt a dvd-ről való indításhoz. De itt nem így van.. semmit sem csinál.BOOT-nál amiket néztem:
SATA config: AHCI-ra van állítva
PXE OpROM: disabledEgyébként furcsa, mert anno amikor állítottam a boot sorrendet, akkor volt olyan, hogy "DVD meghajtó" és "DVD meghajtó UEFI".. most meg csak sima DVD meghajtó található ott. Lehet ez most nem is befolyásol semmit, de furcsa.
Aztán gondoltam, hogy oké, akkor indítom win-ből a telepítőt..
Beteszem a DVD-t, kiíja, hogy DVD van benn, de mikor kattintanék rá, akkor írja, hogy üres....
Magyarul nem jól olvassa be... De eszközkezelőben felismeri a DVD meghajtót, tehát nem értem mi lehet.ASUS honlapon nem találtam külön driver-t erre.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehet ilyenkor csinálni?
Köszi!
-
kentharo
csendes tag
Üdv.
Nem tapasztaltam problémát a wifivel. Sőt, még igen jó, úgyhogy szerintem mutasd meg szakembernek. Itt, ahol én használom, nagy tömegben használva rengeteg más típusú laptopokkal szemben, minden hálózatot igen gyorsan megtalál és remekül csatlakozik. Ott más gubanc lehet...u.i.: Nem lehet böngésző gond? Próbáltad több félével?
Esetleg tűzfal??? -
tomp
félisten
Frissíteni akartam a K53SC GeForce drivert. Mivel nem ment a frissítés, gondoltam felrakom tisztán. Eszközkezelőben a videókártyánál éltel az "Eltávolítás" opcióval.
Azóta lehetetlen életre kelteni az Nvidia gpu-t. Ha az Nvidia drivert indítom el, akkor elkezdi telepíteni de kb 5mp elteltével közli, hogy sikertelen.
Ha az eszközkezelőben próbálom frissíteni és megadom az Nvidia mappáját akkor a következő ablakokat dobja ki: 1 és 2
Sehogy sem akarja az igazságot. De legalább megtudtam, hogy nem a Nvidiával akad össze a rendszer. Mivel most nincs fent semmilyen drivere és így is 100%-on fut az egyik mag és ugyan úgy a Rendszermegszakítások.
Na de van még esélyem életre kelteni vagy csak a windows újratelepítés maradt? -
Sinu
senior tag
Üdv!
Van egy K55VJ notim, kérdésem az lenne, hogy tapasztalt valaki ennél a típusnál wifi problémát? Rendszeresen megtalálja a hálózatot, csatlakozik is, de egy lapot sem képes behozni. ilyenkor ujrarakom a drivert és egy napig jó. kezdem kicsit unni
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném
u.i. az asus oldaláról a legfrissebb drivert telepítettem.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, várható-e 8GB RAM-mal szerelt TX300? Istenkirály ez a Transformer Book, de a 4GB egyszerűen kevés. Én lennék a 8GB-os verzió első vásárlója, ha megjelenne, annyira bejön.
-
arbitten
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Újonc Asus K53SD tulajdonos vagyok és segítségre lenne szükségem. A gyári funkció bill.-k nem működnek. Kivétel a fényerő szabályzás, ez nagyon lassan reagál. de pl. hangot nem tudom vele szabályozni. A gépen win 8 van. Mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Impressa
őstag
A HD filmet az integrált kártyád is le tudja játszani. Próbálkozhatsz a letiltással is kezdésnek, az Nvidia GPU-nál, és a Wifi-nél én is, bocs arra gondoltam az elöbb.
DGPU igazából csak kis energiaszintű állapotba kerül, ha ki van "kapcsolva". Ha mindezek ellenére nincs javulás, akkor egyenként a driverek leszedése, és újratelepítése lesz belőle.
-
tomp
félisten
válasz
Impressa #16466 üzenetére
Ha esetleg átállítom a DXVA módod az integráltra? Mivel alapesetben az Nvidia gpu-t nem használom csak nagyobb dolgokra. pl HD film, illetve 3D-s megjelenítésre. Minden másra az integrált intelt használom. Ha mindent az intel végez, akkor gondolom az nvidia lekapcsol azaz nem használja a rendszer sem.
Sajnos UTP-vel nem tudom megnézni mivel nincs utp kábelem. Max wifi nélkül. Ha Wireless Console 3-ban kiiktatom a wifit akkor szerintem teljesen lekapcsolja. -
Impressa
őstag
Driver problémád van az biztos.
Nézd meg Wifi nélkül UTP-vel, hogy változik-e vmi. (wifi driver újratelepítése)
Érdemes lenne letörölnöd a dGPU driverét, hogy az iGPU-t használja csak a gép.
PCH dióda a déli híd hőmérsékletét figyeli.
Esetleg elindítod a rendszert csökkentett módban, és megnézed úgy mennyire melegszik a géped. -
tomp
félisten
válasz
Impressa #16461 üzenetére
A feladatkezelőben nem látok semmit. Ott minden 0 max 1-2%. Az erőforrás-figyelőben mutatja csak, hogy a Rendszermegszakítások a komplett processzor 25-30%-át eszi folyamatosan. Ez 1magra nézve az első mag 100%.
Eseménynaplóban nincs nyoma.
Processzor 1. mag: 76fok, Nvidia GPU 63fokos. Ami meleg az a PCH diódája. 81fokos. A processzor hűtése maximális fordulaton pörög és a laptop bal oldala a hűtőbordánál forró. Most is, mivel most is 100%-on megy.
Mi okozhatja? Esetleg melyik driver a gond? Olykor egy windows újraindítás után ugyan úgy terheli 100%-on. -
Sztojcsi
tag
Sziasztok!
Most tervezem laptop vásárlását, és első körben egy ilyen ASUS K55A-SX339D (Core i3 3110M (2400), 4096 (DDR3) MB, 750 GB, 15.6ʺ HD LED) laptopot néztem ki. Mik a vélemények tapasztalatok ezzel a típussal kapcsolatban?
-
Dell XPS
veterán
válasz
crazycaptain #16462 üzenetére
Szia,
Sajnos az alaplap!
Üdv.
-
crazycaptain
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőmnek van egy Asus K50AB gépe, bekapcsoláskor a ventik felpörögnek de se kép se hang egyik napról a másikra.Feltette monitorra ott is ugyanez..
Mi lehet a bibi?
-
tomp
félisten
Segítségre lenne szükségem!
Van egy K53SC amin olykor a Rendszermegszakítások elkezdi terhelni a processzor egyik magját 100%-on.
Tavaly év végén már újra lett telepítve a rendszer(Win7 64bit) de kb 1hónap elteltével újrakezdte. A legtöbbször akkor csinálja, ha elindítok egy HD filmet GeForce GT520MX DXVA módban de a háttérbe rakom és böngészek a neten. Kb 10perc elteltével elkezd recsegni/akadni a hang és a processzor egyik magja 100%-on megy. Viszont olykor a semmitől is csinálja. Este lehajtom a gépet majd reggel felhajtva 100%-on pörög. Éjszaka nem állítom le a gépet, összecsukva is megy.
Mi okozhatja? Intel HD drivert frissítettem mert szólt a Windows Update. Ezen felül frissítve lett a wifi. Nvidia frissítéstől rosszabb lesz a gpu és az Nvidia Vezérlőpultban elvesztek sok beállítási lehetőséget így azt nem raktam fel. De frissen belakott rendszernél nem csinálja. Csak 1-2hónap elteltével. -
Peti755
csendes tag
Üdv!
Napokban jött meg az ASUS K56CB típusú laptomom. A windows 7 telepítésénél csak addig tudok eljutni, hogy az újraindítás után a telepítés folytatódik. Hogyan lehet újra indítani? Mert nem találtam rajta semmilyen apró lyukat ahol legalább tűvel újra tudnám indítani.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Impressa
őstag
-
lolair
csendes tag
Van cd hozza, viszont a gepen olyan tipusu, amin nincs grafikus meghajto(asszem igy hivjak a cdmeghajtot) es ezert nem tudom arrol telepiteni .
-
lolair
csendes tag
Talaltam drivert hozza, de azt irja hogy "lehet hogy az eszkoz nincs csatlakoztatva vagy le lett valasztva a rendszerrol." Pedig nem piszkaltam meg, hozza sem nyultam, de valahogy meg kene oldani a problemat :/
-
lolair
csendes tag
Még mindig csak a vezetékes hálózatnál van megjelenített eszköz. Semmi változás nem történt a vezeték nélkülivel kapcsolatban
-
lolair
csendes tag
annyit csinál az fn +f2 kombináció hogy világítani kezd itt alul a vezeték nélküli hálózat jele. feltelepítettem a programot.
-
lolair
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS X501A-XX263D - Fekete Intel Core Duo tipusu laptopom, minden drivert sikeresen fel tudtam rá telepíteni, csak a wifit nem sikerül sehogy megcsinálnom. Ehez szeretnék segítséget kérni tőletek. Remélem tudtok valami megoldást a problémámra. -
XuChi
addikt
Sziasztok. Notebook vásárlása előtt állok és van két gép amit kinéztem. Asus k46cb és k56cb. A két gép között elviekben csak a képméret a külömbség. Azonban a kérdésem az hogy a gt740m gddr3 és gddr5 között van e nagy külömbség ?? Nekem sulihoz kell a masina de azért néha otthon az ágyban is játszanék rajta. Pl grid, nfs, far cry 3 stb. Ezek elfutnának e rajta ?? A jövő játékai kérdésesek
). A másik hogy az akksi sikáig bírja. Esetleg egy teszt lenne e róla mert én nem találok a gépről tesztet és nem akarok vacakot venni. A k46 most i5-el 4gb rammal, 750gb hdd+24gb ssd 169990 a media markt-ban. Ennyit simán megér szerintem
-
elistvan
őstag
válasz
nemzavarsz #16436 üzenetére
Ezt eddig is tudtam, de a kérdés arra irányult, milyen x2-est ajánlotok helyette? Milyet fogadna?
-
elistvan
őstag
sziasztok!
Húgom f3m asusát szeretnénk felturbózni picit. egy MK-38as turion 2,2es van benne. Mit ajánlotok helyette? Honnan mennyiért érdemes beszerezni?
István
-
Gaben06
tag
válasz
nussa5 #16429 üzenetére
Előtelepitett win 8 volt. De azt nem akartam átvinni az ssd-re. Így egy új friss telepítés ment az ssd-re. Amikor beraktam a hdd- az ssd mellé és bekapcsoltam a hdd-n lévő win 8 bootolt be. Majd beléptem a Biosba, hogy átállítsam, hogy az ssd ről Bootoljon. Meg is tettem kiléptem a bios-ból és itt meg is feküdt a rendszer.
-
nussa5
aktív tag
válasz
Gaben06 #16428 üzenetére
A gépen nem volt előtelepítve op. rendszer? Amikor az ssd-t beraktad az üres helyre, a biosban átállítottad azt az első helyre a boot sorrendnél? Nem gondolnám rögtön azt, hogy kinyírtad a gépet, mert a w 8 komolyan tudja szívatni a felhasználót, pláne ha előtte még nem használta. Pár G75 felhasználó is szembesült problémákkal az új rendszer telepítése után, esetleg kérdezz rá ott. Talán használható információkhoz jutsz.
-
Gaben06
tag
válasz
nussa5 #16427 üzenetére
Szia.
Köszi a segítséget.
Sajnos holnap szervizbe kell vinnem.
Egyszerűen nem tudom mi van vele. Most már be sem tudom kapcsolni. BIOS el sem indul nem lehet belépni. Bekapcsolás után felvillannak az állapotjelző ledek, majd elalszanak. Megy a gép hallom a hdd, venti zúgását de sekép se hang. Annyit tudni kell hogy ssd tettem bele az üres helyre. Minden ok volt, telepítés után visszaraktam az ssd mellé a hdd-t. Majd bekapcsoltam és el sem indul. Van ötleted mi lett vele? Kinyírtam a gépet??Köszi.
-
Tommas
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek itt ASUS X58L / Le notebookja?
Köszi
-
Gaben06
tag
Sziasztok.
Újra a segítségeteket szeretném kérni.
ASUS N76VZ notebook esetében amin frissen telepített Windows 8 fut (SSD-n), és ha leállítom, majd később bekapcsolom a gépet, nem működik a billentyűzet. Ha újraindítást csinálok akkor meg működik. Ha megint leállítást van, majd visszakapcsolom, újra nem működik a billentyűzet. Letöröltem az ATK driver csomagot majd újra felraktam. De így sem jó.
Tudna valaki segíteni mi okozza azt, hogy nem működik a billentyűzetem?
Köszönöm.
-
privacy99
senior tag
Nem fogok se magammal cipelni, se plusz pénzért külső olvasót venni. És mondom, én azt szeretem ha a polcomon van a játék. Attól, hogy te 2szer olvastál be lemezt, én pl. 22szer, tehát ne jelentsd ki, hogy nem kell, mert valamilyen oknál fogva még ma is a laptopok 99%-ában van dvd író/olvasó. Az lehet, hogy te elhagyhatod, de én, és sokan mások nem. Talán majd 10 év múlva ténylegesen elhagyhatom én is. Hiába akarom én elhagyni, ha a környezetem megkívánja, azon adnak dolgokat. A szakmai gyakorlaton ahol voltam szintén DVD-n osztogatták a saját szoftverüket. Egyetlen esetben vállalnám a külső olvasót, ha a helyén egy atombrutál VGA párja lenne, tehát 2 durva kártya. De még így sem nagyon, egyelőre én nem váltanék olyan gépre amiben nincs.
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Adott lenne egy Asus A6R laptop, amiben nekem CMOS elemet kellene cserélnem. Akárhogyan keresgéltem a neten, nem akadtam hasznos infora. Az tuti, hogy az alján nem találtam. Processzor, memória, és HDD megvan a 3 fedlap alatt. Elképzelhető, hogy a másik oldalon lenne a billentyűzet alatt? Valaki tudna adni valami támpontot?
-
Sanya
nagyúr
válasz
privacy99 #16417 üzenetére
külső, usb-s dvd olvasó erre miért jó?
manapság már nem veszel dvd lemezen játékot, mert drága, inkább megveszed a steamről, letöltöd, s tárolod az 1 terás vinyódon.
blue ray meg soha nem fog elterjedni. amíg annyiba kerül egy blue ray író, mint ammennyiért veszel egy 1 terás 2,5"-os merevlemezet hozzá egy USB3 tokkal, addig nincs értelme optikai meghajtónak.
Én idén 2 alkalommal használtam a külső, azaz usb-s dvd meghajtómat: 1x egy bulin a laptopomról ment a zene és be akartak rakni egy mp3 cd-t, illetve beolvastam vele egy cd-t kb 1 hónapja szakmai anyag volt rajta.
-
privacy99
senior tag
Minden játék DVD-n van, amit boltban veszel. A filmek nagy része DVD-n van amit a boltban veszel. A haver DVD-re írhatja ki a játékot/filmet mert ő csak azt ismeri. Az irodában a szoftvert DVD-n adják oda, hogy feltelepítsd. A Windows csak DVD-n van meg.
Én is szeretnék megszabadulni a DVD halomtól, de szerintem még nem tartunk ott, csak ha mindenki csinálna egy generációváltást, na meg ha nem csak 5GB tárhelyet kapnál a neten, és az nem lenne lassú. Pár évig még kelleni fog a DVD, de amúgyis utána jön a Blu-Ray, tehát lemez akkor is lesz csak másik, a lejátszók meg ismerni fogják a DVD-t is.
Véleményem szerint ha valakinek csak olyan gépe van, amiben nincs DVD olvasó, az nagyon meg tudja szívni, sorolhatnám 1 napig a szituációkat, egyszerűen még kell, sok helyen alap dologként kezelik, te meg bemondod hogy neked nincs, elröhögik magukat és azthiszik szerencsétlen vagy
Azt meg nem is említettem hogy sok ember(köztük én is) jobban szereti(sokkal jobban), ha a megvásárolt játék nem pár bitből áll, és fizikailag nem létezik(Steam-re is gondoltál gondolom), hanem ott van a polcon rendes dobozban.
Ne érts félre, én is kidobnám, váltanék netes tárhelyre inkább(van is jó pár ilyenem) és én is alig használom, de használom néha napján az olvasót(új játékok, haver ad valamit, régről kell valami, apukám kiír valamit). Írni nem szoktam az tény.
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Gondolkodtam Asus laptop vásárlásában.
Asztali gépem váltaná,de nem szeretnék túlrugaszkodni.
Fontos szempontok: Kb 100-130e Ft-ig.
2Ghz feletti proci.
Min 500Gb HDD.
Min: 4Gb-ram.
Örülnék ,ha nem integrált lenne a videókari.
Usb 3.0,hdmi,webcam legyen rajta.
15,6 kijelző.(led)
2.5kg-nál nem nehezebb.
Dvd iró.
Esetleg van valami ami fontos lehet még ? -
knight1987
csendes tag
Üdv!
Van egy ASUS EEE PC 900-as kis gépem, és az vele a gond, hogy nem működik a touchpad, a gombjai sem! Friss XP van rajta, eszközkezelőben nem jelenik meg az egér, szalagkábelt ellenőriztem! Az Everest kiírja, hogy van benne PS/2 kompatibilis egér (Synaptics), akkor is, ha a szalagkábel le van húzva. Elképzelhető, hogy behalt a touchpad? Van ilyen? Köszi előre is!
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
KB 3 napja vettem egy Samsung 840 PRO 256GB-os SSD-t ami egy ASUS N76VZ-V4G-1187H tipusú
notebookban teljesít szolgálatot, eddig minden probléma nélkül.Most azonban észre vettem, hogy indokolatlanul pörög a ventilátor magas fordulatszámon. Nincs megnyitva semmi, nem fut semmilyen program, nincs megnyitva böngésző. Eddig SSD előtt 2000-2100 RPM-en ment, most pedig az alap a 2700-3000 RPM. a proci hőmérséklete pedig 60-65C°
Az SSD miatt lenne ez? Vagy a gépel van valami gond?
Esetleg a BIOS-ban állított volna át valamit?
2 hónapos a gép.Köszönöm előre is.
-
giga1010
csendes tag
válasz
Gallac #16403 üzenetére
Helló!
Van egy asus x51r típusú laptopom és most vettem bele ramot is mert már régi lassú volt.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen tíousú lehet az alaplapja milyen processorra tudnám kicserélni a jelenleg benne lévő : Intel Celeron M 520 - Laptop cpu - M/1.6GHz/1M/533/64bit -et.
Egyáltalán javítana a működésén ?
1,5 gb ram van benne (1,37-et lát) és egy ilyen ati videkártya 1100-as asszem gyári. -
22balu
aktív tag
hello
Van egy Asus k53SVm (i5-2410,geforce gt540m) már 1 éve. és most tudatosult bennem hogy a videokártyája szerintem nem müködik rendesen. pl egy komolyabb játéknál mint az nfs world vagy a wrc world rally championship 3 is azt veszem észre hogy birná max felbontáson...mert kisebb felbontáson is ugyan ez a jelenség jön elő tök mind1 mit állitok hogy hullámzik a kép pl mikor kanyarodok kicsit utána mozog a kép hogy pl megy az auto és a környezet utána hullámzik....elég furcsa..mert fps-em fraps szerint is 60 körüli (legmagasabb felbontáson ) szokott lenni..nfs world be ez még magasabb és hiába állitok grafikát ennél a játáknál is ugyan ugy megvan.. ezt igy főként autos játékoknál veszem észre.ez videokártya hiba szerintetek ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged