Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Pontosan ugyanilyen gépem van nekem is winxppro-val, és mivel elég sok telepített egyéb program van már rajta, így már nem annyira virgonc. Ebből kiindulva én nem fogok rá Vistát tenni (és akkor arról még nem beszéltünk, hogy nem minden programom vista-kompatibilis, de ez nem volt kérdés)
-
shteer
titán
válasz
Filterheadz
üzenetére
ennyit megér, teljesen átlagos alapnoti 2 év ASUS garival
, ha szerencséd van akkor Matshita RW-vel
Vistát ne kérj ám hozzá

-
Filterheadz
csendes tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi a következő Asus laptopról:
http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=1429
144.000 ft az nem tűnik érte soknak.
Köszönom
Filter -
shteer
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
olyan mint memóriát cserélni
-
ATM_automata
őstag
Hali!
Asus A6RP 067-ben készülök WLan kártyát cserélni. Valaki próbálta már? Itthon elég vicces árak vannak, úgyhogy e-bay-en rendeltem egy intel mini pci wlan kártyát. Megnéztem, és gyakorlatilag cserélhető. A kérdés, hogy menni fog-e vele. Valakinek van tapasztalata ezen a téren? -
Almos
aktív tag
Kíváncsivá tett ez a kijelentésed, és elkezdtem keresgélni, hogy mégis melyik cég gyárt olyan laptopot, amibe 2GB-nál több memóriát lehet tuszkolni... hát nem sokat találtam, és amit találtam, azok sem az 500ezer Ft alatti otthoni/üzleti kategória...
CLEVO M570U/M575U (~830ezer + [link])
DELL M65 és M90 (922ezer [link])
GD-Itronix (katonai ill professzionális cuccok akár 16GB memóriával: [link])
Ok, DELL-nél látom, hogy a Latitude sorozatban a D420 és a 131L tipusok kivételével a többi mind 4GB-ig kezeli a memóriát ([link]), így már ~200ezer+2*150ezer áron már ezt is meg lehet szerezni.
Aztán van még a Panasonic Toughbook, de az se az otthoni kategória ;) (3700€-tól: [link])
Toshibánál, Sonynál nem találtam, FuSit, Acert nem is néztem (kellett volna?
) HP-nál is van még, de elfogyott a türelmem, meg ott elég hülye a honlap, de ott is 6-700ezer felett...
Aztán a Clevo és a Dell oldalán is azt találtam, hogy a 4GB rendszer memóriából csak 3-at tud használni az oprendszer...
Ezek után az is érdekelne, hogy a munkatársad mégis mire használná a gépet? -
Almos
aktív tag
válasz
duhoskutya
üzenetére
Szerintem nem lehet állítani a videómemória méretét. Ellenben ha lenne saját memóriás videókártyád, akkor is kevés lenne a Vistának az 512MB ram... Min 1GB kell neki, de inkább minél több...
(pl ezért sem értem mi a szarért vannak oda a vistáért...) -
duhoskutya
csendes tag
Adott egy ASUS a6RP notebook, ATI Xpress 200M grafikus kartyaval, amiben BIOS-ban es sehol masutt sem tudom allitani a grafikuskartya memoriajanak a nagysagat...Magyaran alap 192MB-t lefoglal az 512MB-bol...ugy is megy a r@ Vista...mint a csiga...Ha valakinek van 5lete hogyan lehet lejjebb venni, KEREM surgos!!!
-
scapegt
őstag
hívtam már ezt telefonon.nem veszik fel...az e-mail cím pedig nem létezik...sőt a másik sem...hát ennyit az NSE-ről..de egy beragadt space miatt nem fogom olyan messzire elküldeni főleg a hír után...viszont aggaszt hogy 2 év a gari a notira, ha elviszem bármilyen más szervizbe és hozzányúlnak elveszlik...vagy csak ha meglátszik?
mert semmilyen cimke nincs az én gépemen kívülről ha netán szét kell szedni...vagy netán bent van valami cimke? -
shift+ő
senior tag
Segítsetek! Van egy Asus A730-as PDA-nk, mostanában azzal szórakoztat, hogy kikapcsolja BT rádiót teljesen, még a kis ikon is eltűnik a sarokból. A problémán csak egy soft reset setgít. Mi lehet a gond, nem hinném hogy szoftveres, mert ez mostanában kezdte el csinálni.
-
nb18
tag
thx
akkor 512 mellé bepróbálkozok 1G-vel

[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Most már a RAM-okon is próbálnak spórolni... Én örülök, hogy Infenion-t kaptam, ebben azért megbízom. A link szvsz nem teljesen támasztja alá amit állítasz, mert most talált ilyen japán, meg orosz oldalakat, ahol szerepel ez a memória, attól ez még nem biztos, hogy olyan sok notebookba került ilyen modul.

-
nb18
tag
Hello! Vki tudja hogy a mostani Asus notik meddig kezelik a Ramot? Amugy A6R-em van
-
ben11
őstag
Sziasztik!
Asus notim van kb 3 hónapja és pár napja feltűnt egy hibás pixel..Nem olyan feltünő, csak ha észreveszem idegesít..
Érdemes ezzel foglalkozni?
Köszi -
tojsz™
aktív tag
valaki tudja ez milyen márka

everest ezt írja ki: GU33512AJEPN612L4G
ASUS A6-ba van 512/667-es -
Aztán még van ilyen is:
2310 Szigetszentmiklós, Gyári utca 72.
Tel.: +36-22-513-420
meg ilyen is:
asus@nse-hungaria.hu.
próba szerencse... -
válasz
scapegt
üzenetére
Ez azért már viszonylag régi hír, azóta sok minden történt.
Tény, sokan panaszkodtak a NSE-re, de azóta több pozitív visszajelzés is érkezett róluk, s úgy tűnt kezdenek változtatni a hozzáállásukon.
Azt, hogy miért nem tudod őket elérni, nem tudom.
Talátam egy ilyet, hátha:
NSE Hungaria Kft
RAKTAR UTCA 2
8000 Székesfehérvar
Hongrie
Tél. : 00 36 22 513 420 • Fax : 00 36 22 513 427
>
José Parets
jparets@nse-groupe.com
Directeur général
>
Alain Rocher
arocher@nse-groupe.com
Direction industrielle
>
Katalin BABINDAINE KEKESI
kkekesi@nse-groupe.com
Operations Manager -
scapegt
őstag
ezt vhogy nem tudom elhinni!!! hihetetlen!!!
http://www.gamestar.hu/forum/lofiversion/index.php/t10143.html -
scapegt
őstag
írok
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Beragad a space bill-t...az Asus szervizt NSE HUngária kft nem lehet elérni sem telefonon sem e-mailben...mi a teendő?? Miskolcon semmi hivatalos szerviz...micsináljak vele???? így képtelenség írni normálisan!!!! lécci valaki segítsen!! -
DeusHun
őstag
Üdv!
Eddig a HP gépekkel szemeztem de ma találtam egy csinos Asus note-ot jó áron és érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalata van az ASUS F3H AP054 géppel. Van valakinek ilyen? Mit lehet tudni az Asus notebookokról? Itt is véletlenszerűen kerül bele a kijelző a gépbe (kijelző márkára értem) ? Mennyire hangosak ezek a gépek? Van-e valami gyenge pontjuk vagy hiányosságuk (HP nx 7x00-s széria pl nyikorog a touchpad mellett. Ilyenre értem). Mennyinre strapabíróak? 2x512 ram van ebben, ha és 1.5 giga ramot szeretnék akkor befér még ezek mellé vagy az egyiket 1 gigás modulra kell cserélni?
[Szerkesztve] -
scapegt
őstag
Sziasztok
ASUS notim van és ma kezdte azt csinálni hogy a space-em beragad írás közben...érzi hogy nyomkodom úgy is hogy be van ragadva...de kiugrik néha...mit lehet ezzel kezdeni? hova vigyem hogy kitisztítsák? már mindene poros valxeg amúgy is belül. Hol fújják ki belőle a port?
Miskolci vagyok... -
kp78
veterán
Ez egy érdekes kérdés, mert vki szerint igen, vki szerint nem.
A boltos érthető, hogy azt mondja, hogy gar. vesztéssel jár, ezzel próbálván megfogni téged, hogy nála vedd meg.
Én raktam az enyémbe egy kéz alatt vettet. Max. ha szervízbe küldöm majd, akkor kiveszem, és csak az egy gyári 512-es lesz benne. -
tojsz™
aktív tag
valaki tudja hogy az ASUS-nál a ram bővítés gar vesztéssel jár?
muszáj bevinnem hozájuk vagy elég egy sima szervíz? -
nb18
tag
de 512 van most is... 1giga kellene csak nemtom meddig kezeli

-
nb18
tag
Hello!
Lehet kissé láma kérdés lesz
szal..adott egy Asus A6R- tán 5085(Cel 1.7,512 ddr2 x200 stb) szal a vista miatt beruháznék 1G ramra bár igyis szépen megy( Business)! Van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel kapcs? ugyanis 1G-s modult vennék alapból 2x256van benne..és esetleg még az egyik 256ost bennehagynám..de a gyártó oldalán a max 1gb.. csak addig képes kezelni?
illetve elméletileg ddr2 533mhz-sek a modulok ez megfelel a valóságnak? 
-
bnss
veterán
Szvsz nem igen észrevehető azonos órajelen. Bár a mai világban...

Az Asus által ajándékba adott táska szép, de nem igazán használható pl. a notebook tartozékainak a szállítására, mert engem idegesít, amikor kidudorodik az egér, a táp, vagy csak épp összeér a csat.
[Szerkesztve] -
okli
csendes tag
Hali.
Hamarosan keszulok az usaba, es ott akarok notit venni, mivel majd' felaron meguszom igy. Eddig az Asus w7j a legszimpibb. Esetleg velemenyek rola? -
Cibet71
csendes tag
Előfordult már fagyás, főleg játékok futtatása után, olyan 4-5-ször az 1 év alatt. Illetve a wifivel van néha probléma, meg időnként nem akar indulni a windows. Mivel gyakran mozgok vele különböző céges hálózatokban, nehezen alkalmazkodik ahhoz, ha más hálózatot lát maga körül. De szerintem ezek szoftver, driver hibák, és egy újraindítás megoldja a gondot.
De ha más hardverre vágysz, itt van például ez a változat: Asus A6Je [link] Jobb procival, gyengébb videoval, ugyanaz a ház, csak Intel&Ati.
[Szerkesztve] -
Cibet71
csendes tag
Nekem ennek a notinak az elődje van, az égvilágon semmi gond nincs vele, gyors is, csendes is. Egyedül a driverekkel lehet probléma, 64 bites eszközmeghajtókkal még mindig gyengén állnak, akár XP-hez, akár Vistához. Egy évvel ezelőtt még jóval drágábban vettem a gépet...

-
arpi6k
addikt
Mi az a Power 4 Gear+ ?

-
nfsu17
veterán
Ja, az ACER, néztem én is.

Ugyanaz, meg nem is.
Viccet félre. Olvasgattam most erre-arra arról a HP-ről, és végülis nem mondtak róla rosszat, sőt...csak a ház/műanyag minőségét kifogásolják sokan (recseg, kopik, karcolódik).
Megnézek majd élőben is pár notit, mert még nem sokat láttam, aztán lehet Asus lesz most úgy látom.
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
már mér ne lenne ugyan az?
csak a vinyó méretében tér el (enyémbe csak nyolcvanas)
ill a plusz 512MB amit ~5k ér bele teszek magamnak (nekem is 667-en megy)
nem hiszem hogy ezek befolyásolják a minőséget
a többi tök ugyan az

ház
alaplapi chipset
webcam
videokari
kijelző
stb.stb
sőt még egy asus táskát meg egy optikai egeret is kaptam hozzá
az már más kérdés hogy amit linkeltél azon egy ACER van a képen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
shteer
titán
én nyugodt szívvel ajánlom a turion x2-s asus notikat, semmi észrevehető különbés nincs a c2d-sokhoz képest
1-2 everest tesztben még le is nyomja őket
ha ráérsz, megnézheted mit tud az én TL50-em
ár/érték arányban nagyon jók, és általában azonos áron jobb vga-t kapsz x2-vel, mint c2d-val -
nfsu17
veterán
Köszi.
Láttam, hogy hasonló a géped, de az A6RP után mégsem ua, nem mertem beleszólni.

CPU kell-e nekem?
Ha újítanék asztalit, vennék bele az tuti, hogy ki is tudnám használni az már más kérdés.
Kb mire kéne, mire lenne jó a dupla cpu?
Úgy hallottam vidtömörítésre pl jó. Azt szoktam csinálni, és megmondom őszintén nem bánnám ha gyorsabb lenne.
De pl azt sem tudom, hogy egy 1,8Ghz-es dual core notiban olyan erős-e mint ugyanolyan ''társa'' egy sima szgépben.
Mert ha nem notit vennék, akkor tuti egy dual core procit (min 1,8ghz), min. 1gb RAM 667mhz-en. Szóval ez asztaliban nekem már ''gyors'' kategória.
Ha a noti hasonlót tudna hozni, akkor fontos lenne a dupla magos cpu.
Ennek még nem néztem utána
, most majd ez jön. -
tojsz™
aktív tag
nekem ilyen van 1 napos
nagyon jó
lsd. a #1410 hsz-em
de azt neked kell eldöntened mire is fogod használni és mire van nagyobb szükséged
a plusz hdd-re, videokarira vagy az erősebb procira
esetleg a több garra
egyébként a celeron m nem rossz proci
bár a videokártya nem valami erős szvsz
(mondjuk én nem játszom vele)
asszem a hp kijelzője csak 1024x768 (az asus-é 1280x800) -
nfsu17
veterán
ÚjRE!
Sziasztok!!
Voltam HP topikban, mivel az nx7400 nagyon megfogott.
Most meg megláttam ezt [link] és nem tom hányadán állok.
Ez a gép is bejön.
Tetszik, hogy nagyobb a vinyó, jobb a vidkari, webkam....meg az Asus laptopok kinézete tetszik az ízlésemnek.
Core2-t leszámítva úgy érzem ''okosabb'' is az Asus, nem?
Árban meg ua.
Van ilyen vkinek?
Vagy meg tud győzni vki, hogy ne HP legyen?
Mennyivel ''gyengébb'' ez az Asus mint az asztali gépem? Játékon kívül gondolom nem vennék észre nagyon lassulást, nem? Videótömörítésre vétek használni laptopot? -
tojsz™
aktív tag
sztem nyugodtan megveheted
bá nekem inkább asztaliba volt egy pár AMD-s rendszerem
de nem volt vele több problémám mint az inteles rendszerrel
(haver pl. intellel szívott meg a melóhelyen mi is)
AMD-s notit meg nem sokáig használtam de a két hét alatt éjje- nappal ment (corel, film, játékok, letöltés, tesztek ) és nem volt semmi
tök stabil volt a rendszer
Intel vagy AMD
ez inkább szimpátia kérdése sztem
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
én 3 héten belül a 2. asus notim vettem meg
de nem azért mert olyan szar hanem azért mert az előzőt használtan vettem (1,5éves)
volt rajta egy két kisebb esztétikai hiba ami idegesített
de nagyon tetszet
és lecseréltem egy ilyenre vadi újra [link] 1 év garral
kb. 0k-mba került![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és az előző sempronos volt de tök jól ment pedig nyúztam rendesen
nem fogsz benne csalódni
asus forever
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom ezen az asus notin:[link]
Esetleg van valkinek ilyen? Mi a véleményetek róla? Ezek alá az AMD procik alán milyen alaplapok vannak pakolva?
Eredetileg mindenképp Core2-es laptopot akartam, de ennek annyira kedvező az ára, hogy gondolkodóba estem.
-
tojsz™
aktív tag
valaki help pls
a videomemet hol lehet állítani
hogy ne vegyen el 128-at csak 32-t a rendszerből
állítólag csak ati CCC-ből lehet állítani
de nekem egyik se megy fel

rc410-es mag
ati x200 alaplapi chip
asus noti -
hzcs
senior tag
Én feltelepíteném az alaplapi drivereket, ha fel van, akkor nézd meg az eszközkezelőben a ide vezérlőknél, hogy a dma mód aktív-e. Ha nem, tedd arra. Ha sehogysem bírod áttenni, akkor töröld ki a dvd meghajtót, majd ismertesd felújra, ha ez sem megy, akkor húzd ki és dugd vissza.
-
Asuras
csendes tag
Hali!
Azzal az apró kis problémával fordulok hozzátok, hogy szerintetek miért van az, hogy a dvd csak 1850 kb/s-kel másol? Olvasás közben nagyon süvít de az kezdetektől így volt, de most ha olvas nagyon lassú, plussz teljesen lefogja a gépet.
Minden akad, lehet hardware-es gond van? Vagy lehet szoftveres, ja és csak 1,3x-osan hajlandó írni
a noti a6m a dvd mathsita vagy hogy írják
Ha valaki tud vmi okosat írjon
köszi -
SAnyi_
csendes tag
Köszi a segítséget, de előbb egy komolyabb probléma, vagyis két probléma vár megoldásra. Az egyik az, hogy a kijelző műanyag burkolata elkezdett repedni a zsanérok mellett. Még nem nagy, de nem várom meg, amíg eléri a képernyőt.
A másik a macsita (nemtom hogy írják..) DVD író, ami fejfájást okoz. A lelkem nem ír semmit. Olvasni még éppen olvas. Szóval holnap irány a MM.
A défaudé eddig is rakoncátlankodott, de ma betelet a pohár. Ez lesz a második találkozása a szervizesekkel. Az első gond nélkül ment (bill. csere), remélem most sem lesz baj.
Kb. két-három hét mire foglalkozni tudok a venti zajával.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ha szerencséd van akkor Matshita RW-vel

) HP-nál is van még, de elfogyott a türelmem, meg ott elég hülye a honlap, de ott is 6-700ezer felett...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, most majd ez jön.

Pyttawrx