Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
ASUS F3L
Nero 6601 feltétele után teljesen megzakkant a dvd író.
Másolás közben kiadja a lemezt random.
Üres állapotban kiadja a lemezt random.Most törlök egy rw lemezt, 5 perce pörgeti-leállítja-pörgeti és ki se tudok lépni.
Mi a fene állítódott el?
-
nfsu17
veterán
Akkor leírom mi indul.
msconfig>aut. indításHcontrol, ATKOSD2, igfxtray, hkcmd, igfxpers, SynTPEnh, BatteryLife, wcourier, DMEDIA, RTHDCPL, SkyTel (ez meg a Realtech-hez kell úgy tudom), ALCMTR, sm56hlpr, ashDisp (Avast), ctfmon, Bluetooth Manager
Ennyit ír.
Remélem semmi olyat nem közöltem amit nem szabadott volna.
Kerio-t nem találom, pedig az is indul.
Utána néztem, egyik sem vírus, mindegyik fontos program, ha nem is induláskor (bár ezt nem tudom biztosra), de mindegyikről tudom hova tartozik.
Kilőni szerintem egyiket sem érdemes, nem akarok nagyobb bajt.
De Ti biztosan jobban tudjátok, lehet valami mégis összeakad.
-
nfsu17
veterán
Van egy TP-Link router, és WiFi-n jön az adat, a jel Kiváló mindig, mert itt a router 2 méterre. De mondjuk tényleg nincs beállítva a fix IP (vagy hogy hívják, olvastam, hogy így gyorsabbá lehet tenni a felállást).
Amúgy a net sosem szakad, nagyon stabil.De ennek a beállításnak utána nézek, ez jó ötletnek tűnik.
-
nfsu17
veterán
Én nem gyanakszom vas hibára, mert néha egész nap megy a gép, rengeteg videót tömörítek rajta, böngészgetek, filmet nézek és ez a 2 "leállás" ez centire ugyanazon a helyen történt, azaz betöltés után pár másodperccel.
Ekkor a Kerio, Avast töltődik be, meg még pár cucc. De semmi jelentős, szinte az asztali gépen is ugyanez van. És mondjuk ott is már volt olyan, hogy 15 percig nyűgösködött indulás után, de nem volt szívem lelőni és a végén elindult rendesen de marha lassan. De az asztalin is csak párszor fordult elő. Szerintem ha napikog menne a gép semmi baja nem lenne, ez csak induláskor jött elő eddig 2x, csak nem tudom mitől. Ettől függetlenül nagyon stabil, nem volt kékhalál, újraindulás, fagyi, semmi.
De azért jó lenne valami egyszerű módon kideríteni mégis mitől, aztán lehet hiphop meglehetne oldani.Tegyél be neki Knoppixot, Live PE Windowst, vagy hasonlatos CD-s oprendszert.
Hát ezt így szerintem nem tudom megcsinálni, nem tudom ez hogy működik és őszintén megmondom most nem is szeretnék ennyire belemenni.
Valami egyszerűbb trükk kellene nekem. -
nfsu17
veterán
Hello.
Néha XP induláskor/felálláskor, mikor a zene abbamarad. lefagy a gépezet. Meg se mozdul semerre. Pár gombnyomás után vinnyog egyet csúnyán a hangszóró.
Hosszan megnyomom a POWER-t, kikapcsol, majd pár perc és be, és minden jó.Már 2x játszott velem ilyet 2-3 hónap alatt.
Ki lehet deríteni mitől lehet? Lehet a víruskereső akart volna frissíteni? De az picit később szokott, pár perccel a felállás után.
DE ami a legfontosabb, ez a durva kikapcsolás nem tesz benne kárt?
-
nfsu17
veterán
Újra én.
Semmi gond a notimmal, nem is azért jöttem, hanem hogy nagy "bűn", hogy videótömörítésre használom szinte csak? Mivel 2 magos, jóval gyorsabb, mint az asztali.
Most, 21 fokos szobában, az 1 órás tömörítés alatt max 58-59 fok volt a cpu, a win. meg 34.
Ez ugye normális igaz?
Nyáron ez jópár fokkal magasabb lesz, mondjuk 65-38. Még ez is jó, nem?
Annyira nem nagy szentségtörés notin tömöríteni nem? Mert tudom, hogy nem erre találták ki. -
nfsu17
veterán
Ezeknek a notiknak a belátási szögük mennyire jó?
Vagy mi a jó érték?
A 3 éves Samu 17"-os TFT-m sokkal, de sokkal jobb.
Ha filmet látok a fekete vagy túl világos (szinte már szürke - kb a kamera síkjából nézem, talán kicsit még magasabbról is), vagy fogjuk rá, hogy jó, ez kb középtájt van, de ekkor sem az igazi, mert ekkor meg már a teteje elég sötét a képnek, de a nagyja mondjuk azt, hogy jó. De ha lejjebb ülök csak pár centit, akkor már alig látok valamit a film tetejéből, annyira "kiég" a fekete. Ha kb a monitor vízszintes felezővonalából nézem a képet, akkor a fenti 50% képernyő az jó, mondhatjuk, de az alja még mindig világos, szürke. Apám bejött a szobába, ránéz a filmre, aztán azt mondja nem lát semmit, ez így igen ....
Nem tudom leírni jobban. Oldalirányban még tűrhető a dolog.
Szinte nincs olyan pozíció, hogy homogén színekkel látnám a filmet, azaz alul, vagy felül ne lenne világosabb-sötétebb.Ha ez így OK elfogadom, de érdekelne más véleménye is.
-
nfsu17
veterán
Nekem is így megy, csak nekem már 43 fok körül felpörög kicsit, de alig megy 1 percig vissza is veszi. Majd megint 5-6 perc után felpörög..és így tovább.
Nekem mondjuk videótömörítés alatt sem megy 60 fok fölé a CPU Everest szerint.
Most ez vagy igaz és marha jó a hűtése, vagy kamuzik valamit.
Amúgy igaz lehet, mert olyan kellemesen meleg a tapipad jobb oldala ekkor és olyan melegecske levegő jön ki hátul.Nem tudom jobban leírni.
De vidtömörítés is alatt alig hallani a ventit, szinte alig hangosabb, mintha 43-nál kapcsolna be. -
nfsu17
veterán
Az normális, hogy everest alatt az energiagazdálkodásban, ha váltóáramról megyek akkor pár napja még 100%-ot mutatott, most meg 98%-ot? Nem, nem azért mert még nem töltött fel, egész nap ennyi volt.
-
nfsu17
veterán
válasz
Kovács84 #4992 üzenetére
Értem mit mondasz, de letöltésnél is hallom.Amint megállítom a letöltést > csönd > majd indít és hallani. Nem hiszem, hogy ekkor is alszik.
Sőőt...asztali vinyóm elég régi és pl ha elindítom a böngészőt, fél órát kerreg, keres míg bejön az oldal...utána csend. Szerintem ez nem más, mint a vinyó hangja kereséskor, csak ilyen édekes hanggal. De meg lehet szokni. -
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Ezen kérdéseimen kívül még az foglalkoztat, hogy miért megy a venti állandóan.
Vagy lehet rosszul hallom, de valami múg (lehet vinyó).
Majd jön egy lágy "katt" és finoman beindul a venti (gondolom). Mindez net vagy film alatt 42-43 fok környékén.Aztán megint "csönd", pár perc múlva megint "katt">venti búg.
Értem én, hogy hűteni kell, de azt mondtátok min 70-80fokig nem lesz baja, simán bírja.
Na most én még nem is láttam, hogy ez ment volna 50-60 fok fölé.
Nem lehetne mondjuk 50fok, mikor a venti jobban elkezd zúgni?
A vinyó morgása még elmegy, mert az is kattog-morog mikor keres, de ez a venti kezd idegelni. Abszolute nem zavaró (max picit), de tök fölöslegesnek tartom. -
nfsu17
veterán
Újre
Sajna nincs 3 hely.
Azt hittem megoldható.
Mindegy, beletörődtem.----
ML
Igen, tényleg lassabb a vinyó. De kiszámoltam, hogy vidtömörítés alatt csak 80%-ig megy fel a CPU, ha 2 magon tömörítek. Ez kevés, de még így is pont olyan gyors, mint az asztali. Csak ott tömörítés mellett nem lehet semmit csinálni.
Itt meg a maradék 20%-on tudok filmet nézni, netezni, stb.---
Most HIGH perf.-on megy a gép akkuról és everest alatt figyeltem, hogy alapból 800mhz-re veszi vissza magát. Ha meg elkezdek mkv-t nézni, felugrik a szorzó és vele együtt a cpu is 1600-ra (maxra). Aztán néha vissza 1300-ra, 700, stb.
Ez jó így magának? Ez az összevisszaság?
CPU amúgy így is 40 fok körüli, vinyó meg 30, vidkariról nincs infóm, nem írja semmi. -
nfsu17
veterán
Tothbee, ML
Igen, 3 db dugó megy a hangkariba.
Én valahogy úgy szeretném használni, hogy...ez az elosztó ez jó, okos dolog lenne.
Alapból be van dugva ez a 3 a gép hátuljába. Valahogy el kéne követni, hogy egy másik 3 db ilyen dugó, vagy amennyi kell a notinak jöjjön fel az asztal alól az asztal lapjára úgy, hogy közben a "régi" 3 is még be van dugva, plusz ami van az asztalon újonnan. És azt valahogy a notihoz kötni.
Érthető végülis amit szeretnék? Szerintem értitek, mert látom nem újdonság ez Nektek.Persze nem egyszerre akarom használni a 2 gépet, egyszerre csak egyet.
Ez az átalakító a 3-ból csinál egyet és azt dugom be notiba? Ettől ugye még 5.1 marad?
Az "alap" gépnek ekkor nem kell mennie igaz?-----
Más.
Tömörítettem videót, a notin is, meg a gépen is és azt vettem észre, hogy a noti PONTOSAN olyan "gyors" 2maggal 2GB RAMmal, mint az alap gép 1 maggal alap 1.8GHz-en, 1 GB RAMmal.
Bár XviD csak 70-80%-ban használta ki a teljesítmányt, pedig beállítottam a két magot a beállításban.
Kicsit ez elkeserít, azt hittem gyorsabb lesz. -
nfsu17
veterán
Az F3L-emen ELÖL van ez az ON/OFF kapcsoló. Mikor megy a gép, akkor nekem ez a 2 a bill. alatt világít zölden. Na ott van alatta (elöl) egy kapcsoló. El lehet tolni azt véletlenül, nem kizárt.
-----------------------
ML
Ez a Kensington ez jó lenne nekem is?
Az 5.1-es Logitech hangrendszeremet (ami most az asztalihoz van kötve) tudná kezelni?
Lehetséges lenne, hogyha az asztali gép nincs bekapcsolva, de notin filmet nézek, használni tudjam a hangfalakat? Anélkül, hogy lemásszak a gép hátuljához és manuális ki-be dugaszoljam a dugókat?
Vagy valami más 5let?
Remélem érthető mit szeretnék.Más:
A notihoz akkor is lehet csatlakoztatni a töltőt, ha közben megy a gép és le akar merülni? Szóval, hogy előtte ne kapcsoljam le. Fordítva is megy? Ha kihúzom a konnektorból, akkor se lesz baja, nem? Mennie kell tovább.
A helyes sorrend összekötésnél ez, igaz? Konnektor > gépbe
Eltávolításnál meg: gép > konnektor
(mert én mobilt pont fordítva töltök, mert egyszer kifagyott, mikor először konn. volt és utána a mobilba dugtam be)
-
nfsu17
veterán
Na, csak sikerült.
Én voltam az erősebb.Hogy mi volt a gond?
Lehet én voltam hibás, mert az Azurewave_AW-GE780 WLAN Driver and Application-t nem pipáltam be. Helyette az Intelt. Gondoltam az is elég.
Nem. Utána ment wifi is.Bluetooth: ki kellett törölni a toshiba mappát a program file-sból. Utána ment.
Audio: eszközkezelőben rámentem, hogy keresse meg gépen a drivert és a cd-n megtalálta (külön nem ment), majd utána ez is ment.
Most már minden OK.
A CD-n is eltűntek ezek a sorok.Nagyon köszönöm a segítséged!!!!
-
nfsu17
veterán
Most meg miért nem tudom telepíteni a hangkártyát, modemet, bluetooth-t, wifi-t?
Kipipálom a cd-n (gyári), majd install, ő közli, hogy DONE, újraindul, de semmi nem történt, mintha nem települt volna. Újra beteszem a lemezt és ami már telepítve van, azt már nem teszi fel a listára. De ez a 3 ez mindig fent van, és eszközkezelőben is kérdőjel vagy felkiáltójel van mellette. Első nap feltette, ma meg nem. Tokom tele van már ezzel az egész géppel.A programok telepítése és törlésében ott van a Realtek high audio 44MB-os program és mégse veszi észre.
Szeretem a gépet, nem vagyok ideges.
-
nfsu17
veterán
Köszönöm szépen.
Most kezdek nekiállni.
Azért gondoltam először a Wireless console-al kezdeni, mert ezt írja az asus oldal:
BlueTooth driver for WIN XP(Please first install the Wireless Console Utility before BlueTooth installation.)
Ezt úgy értelmezem, enélkül fel sem tudnám tenni és nem én döntöm el, hogy fent legyen-e vagy sem.
De ha Neked ment enélkül is a telepítés, akkor csak megy itt is. -
nfsu17
veterán
Ha ezeket teszem fel, olyan sorrendben, hogy az UAA és a Wireless console-al kezdem, akkor jó lesz?
[link] -
nfsu17
veterán
Naszóval.
A telepítő lemezen van ilyen hotfix. Pedig neten nincs. Gép se fagyott még le 10%-nál sem. Nem tudom mire való ez, nem írja.
"Az kell mindenképpen."
Akkor ez azért mégis menjen?"újabb fajta - mindenfélét kipipálgatva egymás után feltelepítő menü?"
pontosan ilyen...kb ki is pipáltam mindent (antivírust, adobét nem) és hányta fel a cuccokat, néha alul jobb oldalt kidobta, hogy az eszköz "nem fog megfelelően működni"...stb.
Ezt sem értem miért.Haverom lemeze? Az csak egy egyszerű fájl, úgy emlékszem 2 sec a telepítése. Talán még floppyra is ráfér.
Na, közben meglett.
"WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe (WinXP Magyar). Kritikus biztonsági hiba javítása magyar WindowsXP alá (ha nem SP2-es XP)
Végülis mindegy, ez sp2-es xp. Akkor ez nem kell nekem.Hát nem is tudom most hogy legyen.
A lemeztől már félek, mert szerintem nem olyan új, a netes dolog jó lenne, még a sorrendet is közlik, de lehet valami ki fog maradni.Ez a Azurewave_AW-GE780 WLAN Driver and Application dolog is csak megbolondította a wifit, sokkal jobb nekem az xp-s. Ott kiváló volt a jel, ebben meg alig 1 csík.
Akkor a SPLENDID miatt volt vízszintesen csíkos minden videó, az is fölösleges.ATK_Hotkey UTILITY
Ez mire való?
Az ACPI az alapból van xp-n, vagy azt is telepíteni kell?
Úgy olvastam abban van még sok beállítási lehetőség. -
nfsu17
veterán
Pedig jól jött volna.
Most kikapcsol az xp simán, 1 csík után be is tölt, de semmi, semmi sincs még telepítve, itt vagyok egy szűz xp-vel megáldva, mert már semmit nem merek rá telepíteni. Gyári cd-t meg mégúgyse.A gyári cd-n az első telepítési dolga a telepítőnek egy WinHotFix telepítés volt.
Nem tudjátok az mi lehet?Mert honlapon nem láttam ilyet.
Haver is régen adott valamit, hogy SP2-es xp ide vagy oda, ezt telepítsd, mert fontos. Vagy az XP előtti korszak volt?Fene, nem tudom.
------
tothbe
jó a VLC, használtam is, de most KM Playet fan vagyok. De nekem mindenképp kell Klite pack, mert videó tömörítés mániákus vagyok.
-
nfsu17
veterán
Hogy mik?
Ilyenről nem olvastam.
Most az új bios-t nem sikerült feltennem, szépen el is qrtam mindent, de üzletben feltették, most jöhetnek újra a driverek, de míg vki meg nem mondja szépen, részletesen mit, hogyan, addig nem teszek rá semmit.
Abszolute nem vágom mi fontos, mi nem.
Az ASUS splendid sem tudom mire való, de amiatt le "csíkos" a videó, mikor elindítottam, leokéztam amit feldobott ablakot és után jó is lett. Csomó xart is feltett a cd-ről.Légyszi segítsetek.
----------
Na, köszi, valami ilyesmit vártam.
-
nfsu17
veterán
"kellene"
de nem jönmeg filmet nézni se lehet rajta, mert vízszintesen szétesik a kép..."elvágódik". Gondolom 60Hz miatt.
Az Asynchronous Flit-et ON-ra állítottam, de semmi eredménye. Nagyon zavaró.A gép jó, meg minden, alig melegszik, gyors, wifi is stabil, de ezen kívül semmi nem úgy megy ahogy szeretném.
Leállítani szinte még egyszer sem sikerült normálisan, előbb is lefagyott a végén.Ha váltóáramról megy, néha gondol egyet és azt mutatja akkuról megy.
A wifi ment, de ha fölé vittem egeret azt írta nincs bluetooth csatlakoztatva. Közben az ikon jelezte, hogy megy a wifi.
Elég káoszos itt minden lehet nekiállok egy egyszerűbb telepítésnek, ahol nem a gyári cd-re hivatkozom....BIOSfrissítés után.
Már bánom, hogy nem az asztalit fejlesztettem.
Mindegy, megyek, szétbarhálom tovább...ha van még mit. -
nfsu17
veterán
Van esélyem, hogy nekem is segít vki?
Készenlétbe raktam az xp-t és asztalin egy gombnyomással vissza is jött a rendszer. Na ez sehogy nem jön vissza, semmilyen gombbal. BIOS 204-es (F3L) és mindent rendben találtam ott. Első notebookom, szóval minden új nekem ezen a szinten. Nem tudom mit hogyan kell beállítani, leírás elég szűkös, erre ki sem tér nagyon.
Videótömörítés meglepően gyors, de ha egy fájlon jobb egeret kattintok, az néha lassan jön be. Annyi drivert tett fel a cd, hogy hihetetlen, 58 folyamat megy alapból. Először egyenként akartam letölteni, aztán nem az lett belőle.
A hőm. kijelzőt sem találom.Igazán lekötelező lenne, ha vki tudna segíteni.
-
nfsu17
veterán
Na, most meg hagyományos módon nem kapcsolt ki magától.
win leáll és úgymaradt.
szép.
még van mit tanulni -
nfsu17
veterán
A Vezérlőpult>Energiagazdálkodás nektek hogy van?
Vagy hogy lenne jó?
A Power4Gear-re van téve és ott minden "SOHA", jó ez így?
Mert itthagytam még előtte a gépet 1 órára és fullra leállt. Sehogy nem akart újraéledni, csak a lan, meg bluetooth világított, de csak egy 4sec-es POWER gomb kapcsolta le, majd be a gépet. Főleg hálózatról használom, nem akarom, hogy leálljon magától ha nem használom.
Így akkor jó lesz?60Hz a monitor max frissítése nálatok is?
Everest hiányában merre találom a hőm. kijelzőt?
Az 5.1-es asztali (szgépes) hangrendszerrel van esélyem összehozni?
-
nfsu17
veterán
Valami gebasz lehet az áramommal? Ha a hangot bekapcsolom és csak úgy van, ilyen tik-tik hallatszik belőle. Tompa, de nagyon szabályos. Ha elnémítom, elmúlik.
Meg annyi drivert feltettem (ami kellett), hogy a cpu nem akar 0%-on menni, ha nem megy semmi. 4-3-1 körül ugrál. -
nfsu17
veterán
Na, tök jól feltelepítettem mindent, net is megy fullon, max a bluetoothba tudok belekötni, hogy azt nem sikerült úgy belőnöm, ahogy akarnám.
Most úgy megy, hogy mobilon blue be és gép látja, majd "csatlakoztatva". Eztuán pc suite-al lehet tologatni ide oda. Most meg valahogy erőltetni kell a dolgot, meg úgy akar csatlakozni, mintha adsl lenne...felh név, jelszó. Egyszerre fel sem ismeri.
Csak ennyi lenne, csak rájövök erre is. -
nfsu17
veterán
Ha kiszedem kiderül.
Most még épp telepít.
De eddig nem dobott hibát, felmásolt mindent.Gyors kis értékelés.
Kijelző szép, a gép designe-ja jó, nem túl puritán, nem túl giccses, minden van benne, ami szerintem kellhet az átlagos felhasználónak. Súlyra nem olyan nehéz, billentyű magyar, jó a nyomása, eddig csendes is. Röviden ennyi. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Tag lettem egy F3L-el.
Most telepítem az xp-t és olyan hangja van a dvd olvasónak olvasáskor, hogy félek a szobában maradni.Oké, asztalin is hallani, hogy "ide-oda" olvas, de ez szörnyű.
Pedig jól bepattintottam a lemezt és becsuktam.
Na mindegy, csak nem lesz baja. -
nfsu17
veterán
Ja, az ACER, néztem én is.
Ugyanaz, meg nem is.
Viccet félre. Olvasgattam most erre-arra arról a HP-ről, és végülis nem mondtak róla rosszat, sőt...csak a ház/műanyag minőségét kifogásolják sokan (recseg, kopik, karcolódik).
Megnézek majd élőben is pár notit, mert még nem sokat láttam, aztán lehet Asus lesz most úgy látom.
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Köszi.
Láttam, hogy hasonló a géped, de az A6RP után mégsem ua, nem mertem beleszólni.
CPU kell-e nekem?
Ha újítanék asztalit, vennék bele az tuti, hogy ki is tudnám használni az már más kérdés.
Kb mire kéne, mire lenne jó a dupla cpu?
Úgy hallottam vidtömörítésre pl jó. Azt szoktam csinálni, és megmondom őszintén nem bánnám ha gyorsabb lenne.
De pl azt sem tudom, hogy egy 1,8Ghz-es dual core notiban olyan erős-e mint ugyanolyan ''társa'' egy sima szgépben.
Mert ha nem notit vennék, akkor tuti egy dual core procit (min 1,8ghz), min. 1gb RAM 667mhz-en. Szóval ez asztaliban nekem már ''gyors'' kategória.
Ha a noti hasonlót tudna hozni, akkor fontos lenne a dupla magos cpu.
Ennek még nem néztem utána, most majd ez jön.
-
nfsu17
veterán
ÚjRE!
Sziasztok!!
Voltam HP topikban, mivel az nx7400 nagyon megfogott.
Most meg megláttam ezt [link] és nem tom hányadán állok.
Ez a gép is bejön.
Tetszik, hogy nagyobb a vinyó, jobb a vidkari, webkam....meg az Asus laptopok kinézete tetszik az ízlésemnek.
Core2-t leszámítva úgy érzem ''okosabb'' is az Asus, nem?
Árban meg ua.
Van ilyen vkinek?
Vagy meg tud győzni vki, hogy ne HP legyen?
Mennyivel ''gyengébb'' ez az Asus mint az asztali gépem? Játékon kívül gondolom nem vennék észre nagyon lassulást, nem? Videótömörítésre vétek használni laptopot? -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Ezt [link] a notit néztem ki, mivel árban pont ott van, amit még adnék notiért, tudásban meg szinte felül is múlja, ami annyira nem zavar.
Van azért valami hátránya a cuccnak, amit nem lehet innen, külső szemlélőnek tudni?
Akkuidő annyira nem érdekel, itthon használnám.
Melegedés?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest