- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cibet71
csendes tag
Előfordult már fagyás, főleg játékok futtatása után, olyan 4-5-ször az 1 év alatt. Illetve a wifivel van néha probléma, meg időnként nem akar indulni a windows. Mivel gyakran mozgok vele különböző céges hálózatokban, nehezen alkalmazkodik ahhoz, ha más hálózatot lát maga körül. De szerintem ezek szoftver, driver hibák, és egy újraindítás megoldja a gondot.
De ha más hardverre vágysz, itt van például ez a változat: Asus A6Je [link] Jobb procival, gyengébb videoval, ugyanaz a ház, csak Intel&Ati.
[Szerkesztve] -
Cibet71
csendes tag
Nekem ennek a notinak az elődje van, az égvilágon semmi gond nincs vele, gyors is, csendes is. Egyedül a driverekkel lehet probléma, 64 bites eszközmeghajtókkal még mindig gyengén állnak, akár XP-hez, akár Vistához. Egy évvel ezelőtt még jóval drágábban vettem a gépet...
-
shteer
titán
én nyugodt szívvel ajánlom a turion x2-s asus notikat, semmi észrevehető különbés nincs a c2d-sokhoz képest
1-2 everest tesztben még le is nyomja őket
ha ráérsz, megnézheted mit tud az én TL50-em
ár/érték arányban nagyon jók, és általában azonos áron jobb vga-t kapsz x2-vel, mint c2d-val -
tojsz™
aktív tag
sztem nyugodtan megveheted
bá nekem inkább asztaliba volt egy pár AMD-s rendszerem
de nem volt vele több problémám mint az inteles rendszerrel
(haver pl. intellel szívott meg a melóhelyen mi is)
AMD-s notit meg nem sokáig használtam de a két hét alatt éjje- nappal ment (corel, film, játékok, letöltés, tesztek ) és nem volt semmi
tök stabil volt a rendszer
Intel vagy AMDez inkább szimpátia kérdése sztem
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
én 3 héten belül a 2. asus notim vettem meg
de nem azért mert olyan szar hanem azért mert az előzőt használtan vettem (1,5éves)
volt rajta egy két kisebb esztétikai hiba ami idegesített
de nagyon tetszet
és lecseréltem egy ilyenre vadi újra [link] 1 év garral
kb. 0k-mba került
ja és az előző sempronos volt de tök jól ment pedig nyúztam rendesen
nem fogsz benne csalódni
asus forever
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest