Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
sztikac #1557 üzenetére
Igazából én még eddig mindig csak olyan cuccost hoztam az ügyfeleimnek, amiben volt WLan. Az antenna így adott. A csatlakozók szerelhetősége teljesen jó. Óvatosan lehúzod a kártyáról és rányomod az új kártyára (persze ez csak cserénél áll fönn.) Én csipesszelk szedtem le és a végén ujjal nyomtam vissza, mert a helyére kell pattannia.
-
ATM_automata
őstag
USB-s??? Én nem mondtam, hogy usb-s volt. vagy igen? Mini PCI-os volt. Óvatosan le kellett pattintani róla az antenna kábelet, aztán vissza az újra és kész.
-
ATM_automata
őstag
válasz
sztikac #1551 üzenetére
Szerencsére az antenna nekem benne van a vasban, így csak bepattintottam a régi helyére a kártyát, az antenna csatikat áttettem és kész is.
Én pesten a NotebookZone-ban kerestem ilyen kártyákat, de elég gyökerek voltak és drágák is. Szóval maradt az eBay. A kártya ára kb 3.000ft se volt. A többi a postára meg a biztosításra ment rá, így lett 4.700ft. Nevetséges. -
ATM_automata
őstag
Valaki ajánlott nekünk itt egy OMEGA drivert a VGA-hoz. Most nézem, hogy vannak itt bizonyos opciók a telepítés során, amiről gőzöm sincs, hogy mik. Van valaki aki tudna segíteni? FastWrite on/off, Select driver type ?
Ja, és az előző kérdésre még a válasz: Mini PCI-os a Wlan kártya. A6RP-ben a memóriák burkolatát ha leszeded, akkor ott van ez a kártya vagy kártyahely is. A többi tipusnál még nem néztem. Itthon amúgy rohadt drágán adják ezeket a cuccokat.
[Szerkesztve] -
ATM_automata
őstag
Intel Pro/Wireless 2915ABG kártyát vettem bele az ASUS gyári kártyája helyett. Nem volt vele fizikálisan semmi baj, csak a szoftver körítés elég gázos. Amúgy az intel mintha jobban teljesítene, erősebbnek tűnik.
Itthon ahol volt eladó, ott 8-14.000ft között akarták adni. eBay-en meg megvettem zsír újonnan 4.700ft-ért postával mindennel együtt és 1 hét alatt itt is volt Amcsiból.
Természetesen leszedtem minden előző drivert és console-t. A wi-fim nem is akad semmivel. hasít mint a fene. Egyedül ez a Hcontrol ami egyből föladja a harcot már indulás után. Most leszedtem egy újabbat, atk0100_1043.2.15.65. Ezzel most nem hasal el.
Köszi a linket! -
ATM_automata
őstag
válasz
sztikac #1545 üzenetére
Kicseréltem a gép Wlan kártyáját egy intel-re, azóta induláskor elszáll a HCONTROL. Újratelepítettem, de akkor is elszáll.......Elképzelésem sincs, hogy mi lehet a dolga. Ha leszedem és újraindítom a gépet, akkor pofázik, hogy új hardware-t talál és ha berakom a driver lemezt, akkor újra fölteszi magát és kezdődik előrő a játék.
-
-
ATM_automata
őstag
XP alatt szerettem volna frissíteni az A6RP 067 ATi Radeon Xpress 200M driverét. Leszedtem a legfrissebb, az ATi oldalán ehez a chipsetthez ajánlott drivert. Elkezdtem telepíteni és azt írta ki, hogy nem talál megfelelő hardware-t, ezért a drivert nem lehet föltelepíteni. Találkozott már valaki ilyennel?
-
ATM_automata
őstag
Hali!
Asus A6RP 067-ben készülök WLan kártyát cserélni. Valaki próbálta már? Itthon elég vicces árak vannak, úgyhogy e-bay-en rendeltem egy intel mini pci wlan kártyát. Megnéztem, és gyakorlatilag cserélhető. A kérdés, hogy menni fog-e vele. Valakinek van tapasztalata ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged