- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
hát naná hogydinamikusan használja, azért mobilproci. de ezt egy cerkával nem csinálná meg, de lehet hogy sempronnal se, de ebben nem vagyok biztos.
a dvd-ket meg ellenőrizd vissza. Nekem is szépen megírta, csakhát visszaolvasni nem tudta egyik se teljesen.
Nekem járt már párszor az NSE-nél a gépem, viszont egy alkalommal se lett karcosabb, töröttebb. LEgalábbis szemmel láthatóan nem, mert én tüzetes vizsgálat után se állapítottam meg ilyen jellegű gondot. -
hzcs
senior tag
Van energiagazdálkodásuk, de az xp tesz róla hogy mindig ír és nem kapcsol le a vinyó. Szerintem ha 10 perc mínuszt számolsz, már az is sok. Én 4200-ról 5400-ra nem vettem észre különbséget. És a 7200-ast is csak felpörgetni nagyobb munka, úgy tartani már csak nagyon minimálisan több mint a lassabb társait. Én csak azért nem vettem 7200-ast, mert atásból csak 100 gigást láttam, és az előző 100 giga 4200rpm-hez képest nem nagyobb lépés, mint amit vettem (5400 rpm 160 gb, és 1-2 ezerrel olcsóbb is volt mint a 7200-as)
-
hzcs
senior tag
TSST-nek nincsenek írási képességei, kár teszteli. Hidd el, nekem volt egypár ilyen íróm, most is porosodik 1 a szekrényben.
Szerintem vegyél inkább bele, és ne külsőset vegyél. Azt csak akkor, ha más gépekben is akarod használni. Ha csak a lapitopiban akarod, akkor vegyél inkább slim dvd írót. 15 körül lehet venni, annyiért meg nem nagyon van usb-s.
Egyébként ha jól tudom akkor olvasni tudnak a TSST-k, csak lassan és hangosan -
SAnyi_
csendes tag
idézet:
2007-05-01 18:36:23
A másik a macsita (nemtom hogy írják..) DVD író, ami fejfájást okoz. A lelkem nem ír semmit. Olvasni még éppen olvas. Szóval holnap irány a MM.
A défaudé eddig is rakoncátlankodott, de ma betelet a pohár. Ez lesz a második találkozása a szervizesekkel. Az első gond nélkül ment (bill. csere), remélem most sem lesz baj.
Kb. két-három hét mire foglalkozni tudok a venti zajával.
A szerviz lezajlott. DVD író cserélve, előlap mardt. Az új író: TSST.
Írási képességeit most nem tudom tesztelni, de azt hiszem ebből külsős író leszesz...
Amúgy korrektek voltak, csak állítólag nem tudtak telefonon elérni, pedig a szám stimmelt, én meg állandóan vártam a hívásukat.
Azért remélem, még olvasni mindig tud -
tojsz™
aktív tag
ja ja nekem is ez a problémám csak sempron proccal
ha benne van az aksi és hálózatrol nyomatom akkor ok-s
(állítólag érdemes kivenni az aksit ha hálózatról üzemeltetem)
de ha kivéve nyomom akkor teker a venti rendesen és zavar a hangja
ötlet?
a gyári driverek nekem se segítettek -
hzcs
senior tag
Igen a pillanatragasztó megoldja, de csak simán visszaraktam, picit még fogja. De ebben nem is menet van, mert a csavar ''fűrészfogas'', így ha becsavarod fogja, ha kicsavarod, akkor leszedi a műanyag szélét. Ha NSE nem válaszol az alkatrészre, akkor nekem is marad a pillanatragasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest