- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
fatal` #10526 üzenetére
TDU-t én is imádtam anno, azt hiszem kb. 98% körül volt a sziget útjainak felfedezettsége és összegyűjtöttem az összes autót.
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.
Használni nem kell, viszont le kell fejleszteni, tesztelni, terepmunkát végezni. Ez mind olyan forrást igényel, amit nem versenypálya vagy versenyautó fejlesztésre fordítanak. Az igazságot én is KaraDani megállapításához teszem, szerintem is jobban lőnek a casualabb vonalra ezzel.
De, ha hozza a TDU-s feelinget, lesz időnként virtual topik találkozó, akkor lehet behúzom valamelyik sale-ben.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
fatal` #10483 üzenetére
Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Az open world részét egyértelműen a Shutoko és társai szerverek inspirálták, amelyek jelentős részben felelősek azért, hogy a legjátszottabb autós szimulátorok között van az AC a mai napig a Steamen, ez érdekes lehet.
Misha videója alapján az autókínálat még mindig nagyon gyér, egyetlen értelmezhető versenyautót sem sikerült prezentálnia a játéknak (teaser képeken látott F40LM kivételével, de az kevés lesz a boldogsághoz), amit meg itt hagytak, azok a legunalmasabb hot hatchek és kompakt városi autók többnyire.
Némi jó hír ugyanakkor, hogy sok játékkal ellentétben legalább a Toyota licenszet nem bukták el, legalábbis a videóban látott GT86 alapján.
-
Kiskokó
veterán
válasz
fatal` #10483 üzenetére
Miii??? Ezt el sem akarom hinni. Biznisz, meg autó tuning, meg verseny mindezt Szimulátorként?!! ??
Végre meglesz a méltó utódja a híres magyar Street Legal Redline autós játéknak?!(ami amúgy nagyon rossz volt,csak hasonló koncepció sose volt) A A Car mechanic Simualtorral a vezetés az borzalmas...
-
vlevi
nagyúr
válasz
fatal` #10061 üzenetére
Lehet, hogy már keverem a játékokat, de pl. Ford Focus.
Ja, tényleg, az talán a Project Cars-ban volt benne.
[link]
Mint látható, nekem sem sikerült zökkenőmentesenDe van az Asettoban is személyautó.
Amúgy lehet, hogy sok ember alá hiába raknád oda a játékban az LMP1-es Porschét (mert azzal is mentek már), ki se jutna vele a boxutcából.
[link]
Habár, ha jól tudom, itt "csaltak", mert kivették a LMP1-es kocsikra vonatkozó üzemanyag fogyasztás limitert a kocsiból. -
Plebi
senior tag
Én még tudom ajánlani a Raceroom Racing Experience-t. Alapból ingyenes, a grafika hangok és fizika nagyon rendben van, aztán lehetőségeknek megfelelően bővíted a gépparkot pályákat, van jó hungaroring is benne. Én a wtcr pakkot vettem meg annó, nagyon élvezetes.
Természetesen megvan az Assetto Corsa és megvan a Competizione is jó kis laserscan hungaroringgel, mielőtt valaki meg akarna enni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest