- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
N€T0X|N #4613 üzenetére
Nem monitormérettől függ hanem felbontáson.
Ahogy írtam én 2560x1440-en toltam nem pedig FHD-én. Próbáltam UHD felbontáson is de ott azért már kevés a 290, ráadásul csak 30Hz-em van.
-
Joshi
titán
válasz
N€T0X|N #4606 üzenetére
Most beállítottam ugyan úgy ahogy te csak 2560x1440-es felbontásra téve, nincs szégyenkezni valóm az biztos de hát pont az Assetto miatt fejlesztettem konfigot.
Single player
2015-01-18 15:30:46 - acs
Frames: 7247 - Time: 67531ms - Avg: 107.314 - Min: 100 - Max: 11422 Ai-val starttól kb az első kör feléig.
2015-01-18 15:34:45 - acs
Frames: 7165 - Time: 90969ms - Avg: 78.763 - Min: 63 - Max: 89 -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4606 üzenetére
gyertek szerverre a Primera-val, Monza-n fut.
...
Irigyellek egyébként, de hát ja...gépet kellene fejleszteni, de mivel DDR2-s rendszer van így mindent cserélni kell a VGA kivételével.
Új lap, új proci, új ramok..és kell egy új táp is.
sokévente van egy ekkora váltás, de most sajnos pont ezt élem. -
dino_m
senior tag
válasz
N€T0X|N #4604 üzenetére
Az iR nem a legjobb példa erre.
iR-ban nem veszel 1.0-ás játékot csak bérled a játékot és a szerverhasználatért fizetsz. Ha nincs aktuális előfizetésed egyáltalán semmilyen szinten se tudod használni a játékot.
Másrészről a gumifizikán kívül írtam még néhány nem kész dolgot és még azokon kívül is van nem kész eleme a játéknak. AI, még fejlesztés alatt. Karrier mód sincs még, mert ami van az inkább eventekből álló feladat sor, de semmiképpen nem nevezhető karriernek. Ha ezeket a dolgokat nem veszem figyelembe, akkor tényleg nem béta az AC, hanem teljesen kész van. -
dino_m
senior tag
válasz
N€T0X|N #4591 üzenetére
Ahogy gondolod, de az hogy most úgy döntenek, hogy 64 bitesbe átteszik, vagy nincsenek még megoldva a memóriakezelési problémák, vagy egyszerüen még optimalizálatlan, ezek a dolgok mindenképpen azt jelentik, hogy fejlesztés alatt áll vagyis talán a béta szinten van most, de az elég jó indulattal. Kiváncsi vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy emelni kell a tickrate-et, hogy ne legyen input lag, vagy például még a gumifizika sincs befejezve. És ezek korántsem featurek, hanem egy szimulátorjáték alapvető összetevői. De ha te úgy érzed, hogy ez már kerek egész, akkor én igazán nem akarok illúzióromboló lenni.
-
Jack@l
veterán
válasz
N€T0X|N #4458 üzenetére
No, mértem egyet gyorsan Spa-ban. Alap esetben 170-200 fps-em van azon a pályán hotlapon.
23 AI-val rajtkor 50-55, aztán mikor már kellően elhúzott előlem a mezőny, 70-80 körülre visszamegy. Grafika az jócskán butítva van most semmi AA meg tükröződős csicsák.
Mégiscsak lesz valamennyi ugrás I3-ról. Régebben jobban megzabálta a procit, nem szoktam AI-val játszani.@RECSKA: a kedvemért meg tudnál nézni i3-on egy kikapcsolt HT-s mérést, hogy van e valami változás?
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4232 üzenetére
ha igazán érdekel, akkor gyere le, 7000ft és egy autóval ide kakucsra, és meglátod.
Egyet előre mondok, utcai autódban nagyot fogsz csalódni. Én a családi autónkat szoktam megterhelni néha ha tudom hogy leszünk páran. két stabrúdam bent van a csomiban...már fel sem rakom mert minek
De ég és föld ha beleülhetek a munkatársam kocsijába..nekem már sajnos nincs, ahogy jött a gyerek úgy ment a pályaautó.
De én leginkább tuningverdákat tudok ajánlani 220+ló Golf2, 220+ló Civic, E30..és ennél csak lejjebb...akár még T1-s mikrobuszt is
Persze senki nem fogja odaadni egy blikkre, de be lehet ülni. -
kovi166
tag
válasz
N€T0X|N #4224 üzenetére
Azért nem hiszem ,hogy az életben egy 12millás autónak úgy nyomja mint itt.
Itt nincs mit veszteni ott van.
Én mentem a HRingen még motorral is CBR600RR el Talmácsi állitgatta!
:-)
Nem nagyon mert elválalni úgy a kanyart ahogyan itt a szimulátorban.
Aki erröl tutit tudna mondani az WGábor, Mnorbert! :-)
Márpedig WGábornak benne van a keze a Seatban pl. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4224 üzenetére
Én az E30 kipróbálása után tettem le a voksom az AC mellett. gyári M-s autóval nem volt dolgom, DTM specifikációval meg pláne nem.
De Mcsomagra épített e30-l már igen (valójában erősebb is volt), illetve driftre épített buzierős e30-t is tudtam próbálni Kakucsringen.
Nyilván vannak különbségek, az egyik szim, a másik meg autó, és nem tetszik minden...de nincs jobb a piacon ami akár megközelítőleg ezt tudná. -
neilszab
őstag
válasz
N€T0X|N #4157 üzenetére
Igen, az aktuális RUF WR-t és a hozzá tartozó setup-ot a FunRace topikjában megtaláljátok!
-
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4098 üzenetére
Vannak szériák közt amivel el lehet lenni, de semmi extra, csak jó érzés körözgetni egy polgári autóval, jókat kuplungolni jobblábfékezni..
Ford Focus 2013
Mazda-3 2009
pl.
Aztán vannak a jól összerakott autók mint a Ford Sierra 500RS, A Honda Civic-k, Opel Ascona, Seat Leon 2003..
Van gyönyörű mint a Lambo' Miura...nem könnyű vezetni de van hangulata.
..és persze Tommy Seat Cup Racer-e, amit nem sorolok sehova. -
Dzsidzsi32
tag
válasz
N€T0X|N #3029 üzenetére
i7 4790K. Azert a graffot le kellett venni eleg minimumra. Startnal volt is vagy 15-20 fps a max
De atlagban olyan 30-35 volt verseny kozben. Dobalta fent a proci terheleses uzenetet is. De meg a keves fps ellenere is folyamatos akadasmentes volt. Az ai-kat levettem 90%-ra,elvegre en is csak egy kezzel tudok vezetni
Szoval vigyorgok mint a hulyegyerek
-
_stick_
őstag
válasz
N€T0X|N #2971 üzenetére
Tudom, hogy nagy hiányosságom, ha már szimulátorokról beszélünk, hogy nem kézin váltok, de egyszerűen ez kimaradt nekem.
Kb 2 éve van kormányom, nem egy csúcskategóriás, Thrustmaster Ferrari Challenge, de hobbi szintre teljesen OK. Egyelőre szoknám a játékot (azt is pár napja vettem meg) autók, pályák rammerek és még a váltás is, nah értitek. -
Joshi
titán
válasz
N€T0X|N #2948 üzenetére
Ricshard444 megmondta hogy az nVidia jobban fekszik az AC-nak és úgy néz ki hogy igaza van. Hozzáteszem hogy amit ricshard444 belinkelt tesztet az felesleges beállításokkal van tele, okosan beállítva szinte alig észrevehető képi megjelenítés mellett 100+ fps van. Szerintem ez se az AMD hibája hanem az AC-jé. Na mind1 ez van.
-
-
Joshi
titán
válasz
N€T0X|N #2939 üzenetére
Azért ez nem kis probléma ahogy írod, nálam néha be is laggolt olyan szinten hogy ki kellett lépni. Gondolj bele hogy proci oldalról elfogy a kraft az szerinted olyan jó dolog? Ennél komolyabb játékoknál sincs ilyen probléma úgy hogy ezt én a játék hibájának tartom.
A multis részen engem is idegesít a belépők neve, de ez létezik Race07-nél is és szinte biztosra veszem hogy idővel ez kikapcsolható lesz ahogy a Race07-nél. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #2530 üzenetére
Ne személyeskedj, én sem tettem.
..hogy mennyit nézel ki az a te dolgod, és ha ehhez képest csalódtál az is a te dolgod.
ez engem egy cseppet sem érdekel, és semmi köze egy vitához, nem érv.Ahogy írtam, hogy neked mi tetszik az egy dolog, ezt másokra erőltetni más dolog. Azért az talán felfogható, még ha ezek szerint nem is elfogadható, hogy valaki a saját nevét, szükségtelenül nem fogja odaadni.
Ahhoz kell érv hogy igen, nem ahhoz hogy miért nem. -
DigitXT
félisten
válasz
N€T0X|N #2519 üzenetére
csak nehezebben jut el odáig
Pont ez a nem mindegy! Ha minden hülyének nyilvánvaló lenne, akkor nem
biztos, hogy megelégedne egy netes "'nyád" üzenettel, ha nézeteltérésetek
támad. Ezt most nem azért mondom, mert ez nálam mindennapos.
Meg nem azért, mert állandóan ettől félek. A gond a nyilvánosság... Bármit
mondok szűk körben, nem jut annyi emberhez, mint egy ilyen "üzenőfalon".
Ráadásul itt teljesen kontrollálatlan, hogy ki olvassa. Ha minden megjelenő
kommentemet büntetőjogi felelősségem tudatában tennék, kicsit szárazzá,
vagy csendessé válna a "beszélgetés". (Oké írás, de lényegében mindegy.)Amúgy "ismerek" olyan embert, aki betegesen ügyel arra, hogy ne tudjanak
róla semmit. Viszont szeret magáról mindenféle "apróságot" leírni, mert úgy
gondolja, hogy azok magukban semmit nem jelentenek: ő marad "névtelen".Nos aki meg kíváncsi(!), az egy kis kutakodással összerakja az információt.
És szerintem itt válik szét a dolog: ha össze tudja kapcsolni a természetes
személlyel, az számára MÁR személyes adat: ezeket az összefüggéseket,
amikre rájött, nem hozhatja nyilvánosságra, mert az "visszaélés személyes
adattal" (büntetőjogi kategória): akár mehet börtönbe. (Ahogy írod, a törvény
melletted áll, valóban.) Tudom jelentős érdeksérelmet is kell ezzel okozni,
de ha mondjuk valaki kilátásba helyezett egy nagy verést, és ez mondjuk az
általad közzétett adatokon alapulva történik, megvalósul az érdeksérelem.Persze meg lehet fordítani: ha senki nem lehetne "névtelen", sokkal kevésbé
lehetne őszinte, és sokkal inkább kerülnie kéne a konfliktusokat, amikből az
online életben azért van pár. (Flame, trollok, satöbbi. Véleménykülönbségek.)
Nem beszélve a politikáról. Gondolom nem véletlen van titkos szavazás sem.wolf033: direkt írok sarkos példákat.
Elgondolkodtató, és ha mégis az lesz
a valóság, akkor meg elszomorító. De ha gondolkodnak rajta, talán nem lesz!
(Bocs, hogy wolf033-nak szólítottalak, itt ez a neved, remélem nem bánod.)
-
DigitXT
félisten
válasz
N€T0X|N #2513 üzenetére
Az az igazság, hogy jogilag SEM mindegy.
Míg a becenevedet nem tudod
összekapcsolni a természetes személlyel (mivel nem ismered), addig nincs
gond abból, hogy más tudja.A valódi neved viszont személyes adat, mert
közvetlenül (!) összekapcsolható veled (elvégre az a "tiéd", most eltekintve a
névazonosságoktól, amiből persze van sok!). Amint valaki ennek megadását
kezdi "követelni", maga is adatkezelővé válik, így különös gondossággal kell
eljárnia. Nem arról van szó, hogy meg kell keresni egymás FB-on.Hanem
arról, hogy ha valaki rosszindulatú, akkor ezt ezek után megteheti... És akár
IRL kezdhet zaklatni (ha voltál olyan hülye, hogy oda "kitetted" az adataidat).Annak idején a Google+/YouTube páros erőltetésénél kommenteltem ezt.
Nem gondoltam, hogy hónapokon belül egy általam is megvásárolt játékban
realitássá válik. Szép új világ! Senkinek nem jó, csak az adathörcsögöknek.
Ha valaki ehhez nem járul hozzá (stílszerűen: nem adja a nevét!), megértem. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #2508 üzenetére
Mert semmi köze semmihez.
Minek ezt erőltetni? Soha nem zárkóztam el senki elől, sok mindenkit ismerek személyesen is a netről, és aki megismert nem hiszem hogy bogarasnak, antiszociálisnak tart.
DE
Amit utálok az az, ha egy általam szükségtelennek ítélt dolgot kötelezővé tesznek. Miért lennék én kíváncsi bárkire? ..vagy rám? Senkinek semmi köze a facebook profilomhoz, sem a valós életemhez, csak...CSAK annak akinek én megengedem.
Megtalál? oké, nem fog semmi rejtélyeset látni, de én nem adom ki, mert valaki azt mondja így a jó.
Nekem ne mondja meg. Annyira nem vagyunk jóban, hogy mikor leszünk, azt majd én el fogom dönteni mások nélkül is.
Az iRacing-t pont letojom, nagyjából leírtam már miért kb.
-Nem fogom magyarázni, hogy miért nem szokom le a cigiről, mert akkor jutna rá...
-Nem fizetek százezret hogy aztán kényszert érezzek a további fizetésre mert különben nem használhatom. -Nekem ráadásul nem is tetszett, amíg lehetőségem volt kipróbálni.Azt kell magyarázzam, hogy egy online, neten élő szimulátoros ligában nem akarok a valós nevemen részt venni? A francnak kellene, nem csinálok problémát, csak nem megyek oda ahol ilyen követelmények vannak....tettem ezt az évek alatt és ezután is.
Akinek ez semmit nem jelent annak nyugodtan lehetne a valós neve a nick-je....én biztos nem kérném rajta számon. De hogy mert ez ki lett találva, nekem viszont kötelező legyen a valós nevem megadása....
pláne hogy én nem vagyok pitiáner, nem trükközöm, ha a valós nevemet akarod, nem fogok fals neveket írogatni, csak hogy boldog legyél..bár persze így megint nem értem mi értelme, de mindegy.
De számomra értéket képvisel, és személyesen szoktam eldönteni hogy bemutatkozom vagy sem. -
barcalaci84
őstag
válasz
N€T0X|N #2508 üzenetére
semmilyen előnye nincs , viszont a hátrányát ecseteltem...téged is összekeverlek a többi Kiss-sel
nickneveknél mégjobban tudnád h kivel is csatáztál , mert az egyedi... egy név az minden csak nem egyedi...persze ha kérik a ligában h a valós nevemet adjam meg jelentkezésnél pl.. , akkor megadom nekik ha ez nekik öröm...de h a játékban ezt a katyvaszt nézegessük azt jól elbarmolták...
ugyanúgy hamis valódi nevet is megadhat bárki...és a zárt közösségen túli világban lenne csak igazán fontos h nicknév legyen inkábbb...
mert hülyén hangzik , de a Valós név teljesen személytelen.... -
barcalaci84
őstag
válasz
N€T0X|N #2500 üzenetére
nem is köteleznélek rá h nicknéven menj...
a ligáknál ez a követelezősdi óriási baromság...pl mastersen ugyanúgy nicknéven írnak sokan...(bár ott látszik a valós név is)
de h játékban miért kell megadni az nonszensz...
tényleg rettentő zavaró tud lenne h egy 15 fős serveren van 4 Kiss ,5 Nagy... stba névegyezés meg pláne gáz... az AC még gyerekcipőben jár, de már most van online 3db Nagy László,
illetve 2 Nagy Attila...(ennnyi ami eddig feltűnt...)múltkor rámírtak h jól kilöktem az illetőt...közben meg filmet néztem az asszonnyal...
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #2500 üzenetére
Én pont az ellenkező véglet vagyok
Sehol nem fogok a saját nevemen játszani.
Egyrészt mert szerintem semmi szükség rá, aktív szimesként nem egy ligában versenyeztem, össze is jártunk..és semmi problémát nem okozott a nick.
JuanG-t, Wildrain, Daffy-t a neten és a személyes taklálkozáskor is a nick-n szólítottam (Juan-Wild-Daffy).
Ahogy engem is.
Persze ha valakinek hülye a nick-je, az problémás.De ahogy Met is írja, az ő nick-je vagy HaZso nick-je is évek során megállta a helyét a ligájukban.
Nekem a szimes világom a btipus-hoz, ritkában a b-type-hoz kapcsolódik, a Crpg vonalon meg RedMonk.
Mindig.
Másrészt engem csak összezavar a valós nevek használata, sok szimest ismerek nick-ről, és problémás beazonosítani őket a problémás nevükön, pláne ha többen vannak egy név alatt.
Meg ez egy virtuális 'karrier', semmi köze a valós nevemhez, ..ahogy egy liga komolyságát sem az határozza meg hogy valós néven mennek alatta, vagy nick-n, ezt tapasztaltam. -
barcalaci84
őstag
válasz
N€T0X|N #2497 üzenetére
Valós nevkent is megadhatna valaki hamis nevet...
A nickneveket azért találták ki,h könnyen be lehessen azonosítani kiről is van szó...
A sok Szabó, Kiss stb eléggé megbonyolitja a beazonositast...
És ugye a nevazonossag is elofordul...
Én nem szégyellem h Nagy Lqszlo vagyok, de ebből még AC ban is van több... -
zeee
senior tag
-
barcalaci84
őstag
válasz
N€T0X|N #2485 üzenetére
igazából nekem eddig galibám általában az évek óta ligázó gyors pilótákkal volt legtöbbször...
páran nem nagyon értik a különbséget a hotlap és a verseny között hiába a többb éves rutin...
és páran úgy érzik h ha valakinél gyorsabbak , akkor alanyi jogon jár h tökön-babon kersztül is át lehet neki menni a mezőnyön...
persze tisztelet a kivételnek...hiába nem váltogatunk ha a mezőny napról napra cserélődik,akkor ugyanolyan új lesz a kombó annak aki előző nap nem volt...
ott a hétvégi masterses verseny : lehet ide nem linkeltem a videót, de a rajt több mint érdekes volt előttem is mögöttem is.......túl gyors vagy
legalábbis a NORD-on biztos...
de hétköznap jövők közt is van 1-2 nagyon gyors pilóta (akik nem is ligáznak) és jókat mehetsz velük mert a te tempód kb...(Tyuki, Sberci stb...)az odafigyelés meg kéne valóban, a helyezés úgyis sokadrangú kérdés...
de hamarosan indul egy kis bajnokság...szabályokkal, replay-yel stb-vel...remélhetőleg ez elég lesz h komolyabban vegyék a pilóták a dolgokat...
mindazonáltal én mostanában megúszom általában a galibákat
és igen jókat meccselek... -
gézu
őstag
válasz
N€T0X|N #2486 üzenetére
Ha állóképet akarsz menteni játékból, arra jó a 16x-os szűrés, mozgás közben viszont semmi jelentősége, mert versenyzel és nem az orrod előtti aszfalt részletességét kukkolod. Szerintem. De ez is csak egy vélemény.
Ja, és nem sebesség gyűjtés volt a cél, hanem fölösleges terhelés levétele. Ebből a szempontból nézzük a kérdést. -
AMD_ok
őstag
válasz
N€T0X|N #2415 üzenetére
erdekes, nalam nincs ilyen gond,pedig vagy 2 honapja be se inditottam az Assetot...
Nalam az a gond van a jatekkal, hogy kilepes utan nem lep ki tulajdonkeppen a jatek, a futo folyamatok kozt sincs, es csak ugy zarodik be, ha steambol kilepek. Elso ranezesre nem latszik semmi, de ha ujra akarom inditani a jatekot, kiirja, hogy mar fut, es nem inditja ujra.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest