- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonolada1
senior tag
Én annyit tapasztalok a B75 Pro3-M lapnál,amikor bekapcsolom a gépem,hogy az első pár másodpercben még áll a procihűtő,majd felpörög elég magas fordulatra,de rögtön le is lassul és beáll egy alacsonyabb fordulaton. A proci hőmérséklete 30-33 fok körüli értéken mozog átlag terhelés mellett.Az alaplapi hőmérséklet olyan 27-28 fok.
-
nonolada1
senior tag
-
-
nonolada1
senior tag
Néztem egy élményindexes fórumot,ahol egyértelműen látszik,hogy a HDD-s gépek gyakorlatilag 5,9-es index fölé nem is mennek.Még a komoly gépeken is ez a szűk keresztmetszet. Csak egy SSD beépítése segít a dolgon
-
nonolada1
senior tag
Hát átduktam a megfelelő helyre a vinyót,de semmi változás nem történt.Új eszközként ismerte fel a Windows,de semmi más extra nem következett mindebből.Lefuttattam az élményindexet is csak a kíváncsiság kedvéért,de az sem hozott változást,maradt a merevlemez érték ugyanannyi.
-
nonolada1
senior tag
Megtaláltam egy képen azt a kis feliratot,amivel le volt ragaszta az 5+1-es SATA slot :
FOR BETTER PERFORMANCE AND SHORT BOOT UP TIME WE SUGGEST YOU CONNECT THE HDD ON SATA PORT 0-5 AS BOOT DEVICE.
Tehát,ha jól értelmezem,akkor az itt egymagában található SATA 3 portra érdemes csattintani a vinyót
-
nonolada1
senior tag
B75 Pro3 M-nél nem véletlenül van leragasztva egy kis címkével a 2 db AsMedia SATA3 port, ami arra buzdít, hogy elsődlegesen a másik SATA3 portot használjuk, ami az Intel chipsethez tartozik.
És ha én mégis ide duktam a vinyóm,az okoz bármit is?Lassabb lesz tőle,vagy ilyesmi? Egy kis fekete téglalap alakú cimke valóban volt rajta
-
nonolada1
senior tag
Mi a lényegi különbség amúgy a B, a H és a Z jelű lapok között?
-
nonolada1
senior tag
Viszont a AXTU-val próbáltam pl a ventik fordulatszámán változtatni,de nem észlelek változást.Lehetséges,hogy az alaplap ezt nem támogatja?
-
nonolada1
senior tag
Az létezik,hogy figyelve az AXTU adatait,a processzor működési frekvenciája menet közben változik annélkül hogy állítgatnám? Van hogy 1600Mhz,van ,hogy a max 3300.Ez mitől függ?
-
nonolada1
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki szép lassan összeáll a gépem. Egy Asrock B75-Pro3-M lap az alapja. Ehhez ugye adtak egy driver CD-t.Mivel a CD-ről nem kaptam leírást,valaki,akinek ilyen lapja van megírná,hogy a CD tartalmaz-e olyan programot,amivel a procihőmérséklet és egyéb fontos adat ellenőrizhető?
Köszönöm.
-
nonolada1
senior tag
Egy új gép összerakása előtt állok. Az alaplap egy Asrock B75 Pro3-M .
Egy Intel Core i3-3225 (Ivy Bridge) proci megy bele.Mi a tapasztalat evvel az alaplappal kapcsolatban? Mire célszerű odafigyelni? Mennyire bonyolult a Bios-a?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest