- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L4CI2
aktív tag
válasz
max-sys #4550 üzenetére
hi
én meg ilyet nem láttam amit tomama ír ezert nem is nagyon hiszek benne de hátha mégis igaza van dobd fel legfrissebb biost hátha segít valamit de én inkább valami slot hibára agyanakszom
főleg azért mert nekem is ugyanez deszkám van corsair RAM-mal és gond nélkül megy
bár nem pont ugyanez a RAM -
tomama
aktív tag
válasz
max-sys #4530 üzenetére
ugyan ez a problémám!keresztfiamnak raktam össze egy AMD-s konfigot és ugyan ezt csinálta ezekkel a fos ramokkal.beletettem 2db kingstont és lám jó lett,úgyhogy viszem vissza kicserélem egy kingston-ra
Asrock970extreme3
Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz CML4GX3M2A1600C9 Vengeance Low Profile
ha 1-3-ba rakom akkor el se indul,ha1-2-be akkor látja de csak single chanel-be.a kingstonnal rögtön indult 1-3-ba és dual chanel-be -
Jack@l
veterán
válasz
max-sys #4541 üzenetére
Próbáld ki csak A1-ben 1 db rammal, ha megy, akkor nagy valószínűséggel a dual channellel van baja. (lehet gyengébb időzítésekkel már menne úgy is) Ha nem megy egyik rammal se, akkor egyértelmű hogy a slot szar. (vagy a user nem tud ramot beletenni egy lapba)
Ja, meg load bios defaults és xmp 1600-ra állítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest