- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
rayoliviero #4760 üzenetére
Egy linket megköszönnék
-
JasonD
aktív tag
válasz
rayoliviero #4695 üzenetére
Igen, még augusztusban volt. Mondjuk akkor nem vigasztalt, hogy sikerült nekik utána kijavítani. Azért is lett a cserelapom ASRock. Én nem bántam meg, ettől függetlenül vennék újra ASUS-t.
Sikeres választást! -
JasonD
aktív tag
válasz
rayoliviero #4686 üzenetére
Asrock, úgyhogy bármi lehetséges.
Neeem, dehogy. Szerintem a lap jó, ez az alacsonyfeszültségű corsair viszont nem barátja.
Ha rammal tutira akarsz menni, vegyél egy fasza Kingston 1,5V-os Hyperx kitet, az még a kolbásztöltővel is kompatibilis.(#4688) Gazsi00: Szerintem meg ne hagyd ki! Minden márkából ki lehet fogni sz@rt, pl. az ASUS P8Z77-M Pro lapom 1 nap után ment vissza a boltba, mert csak BIOS reset után volt hajlandó elindulni.
-
kozlo
tag
válasz
rayoliviero #4691 üzenetére
Tuning nem volt,mert Sandy I3 volt a lapban,csak az 1600-as Kingmax memória ment 1600-on,1333MHz-en is fagyások voltak.Tápról nem esett szó FSP Hexa 500W volt a gépben.
-
kozlo
tag
válasz
rayoliviero #4688 üzenetére
Amikor fagyott mindig a post képernyő fagyott ki,néha windows alatt is kifagyott,a kép meg a hang is egyszerre beragadt.
Biost nem mertem rajta frissíteni a fagyások miatt.
Végezetül nem indult be,se kép se hang,volt mikor a venti felpörgött,volt mikor nem. -
kozlo
tag
válasz
rayoliviero #4679 üzenetére
Z77 Pro 3 alaplapnál nekem is ugyanez volt,kb 1 hónapig nem volt probléma vele,egyszer csak egyre gyakrabban elkezdett fagyni a bios.
Első időszakban 2 hetente,majd hetente 1x fagyott,majd napi rendszerességgel,végül egy "szép" napon nem indult be.
Garancia->csere.
Az őszes alkatrész /táp,ram,proci,vga/ másik alaplapban tökéletesen működött,működik mai napig egy másik alaplapban. -
JasonD
aktív tag
válasz
rayoliviero #4670 üzenetére
Na, hogy ne örülj annyira.
Nekem 3 garnitúra CML8GX3M2A1600C9W döglött meg a lapomban. Annyi a különbség a CML8GX3M2A1600C9-től a fehér borda mellett, hogy a fesz 1,35V.
Az első páros kb. két hétig működött, a második már az első indítástól fogva sz@r volt, a harmadik egész jól bírta, de fél év után feladta a harcot az is.
Most G.Skill RAM-ok vannak a lapban kb. egy hónapja, eddig hibátlan. Soha többé Corsair. -
Hoorus
őstag
válasz
rayoliviero #4681 üzenetére
Én nem tapasztaltam eddig ilyet az Extreme4-el.. (Kopp-kopp)
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #4679 üzenetére
Magyarul áramtalanítás után kétszer kell indítani... sztem ez nem egy nagy probléma, kérdés ki milyen apróságokra allergiás.
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #4676 üzenetére
Igaz nekem Z77 Pro3 van, de abban megy az MSI HD7850.
-
Mans20
addikt
válasz
rayoliviero #4676 üzenetére
Arról nem olvastam még PH-n,csak a 6850 meg gtx260-ról,remélhetőleg ezek se olyan gyakoriak.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
rayoliviero #4673 üzenetére
Hali!
Pontosan ez a típus van nekem CML8GX3M2A1600C9. Ha ez segít akkor nekem jelenleg egy Sapphire HD4870 van benne a gépben vidkarinak. Tökéletesen működik vele. Szerintem az Asus menne minden probléma nélkül mert hát mint tudjuk az ASRock szinte Asus és az Asus szinte ASRock.
-
Mans20
addikt
válasz
rayoliviero #4673 üzenetére
Vagy jó lesz vagy nem,több embernél volt már 6850-nél gond,ezért is agyrém az asrock.
-
Jack@l
veterán
válasz
rayoliviero #4670 üzenetére
Ez hülyeség, be kell állítani rendesen. Nekem is fekete LP-im vannak, egyszer nem volt velük gond. (haverom az újabb fajtát 2100 környékén járatja
)
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
rayoliviero #4658 üzenetére
Hali!
Nekem is Corsair Vengeance LP 1600 MHz 4x4GB azaz 2x(2x4GB) kit-em van egy ASRock Ext4-ben. Nekem tökéletesen működik sőt már 1800 Mhz-en járnak.
Úgyhogy nincs semmilyen inkompatibilitási probléma.
-
Gabás
addikt
válasz
rayoliviero #4668 üzenetére
a RAM-hoz valószínűleg nem kell BIOS-t frissítened
-
Raidon
őstag
válasz
Nekem a BIOS update megoldotta. Van is valahol a hivatalos oldalon errol info
-
Blue@X
senior tag
válasz
Nekem ilyen RAM megy benne minden gond nélkül (2x4GB)
-
válasz
Nem tudom, hogy melyik hirtelen. Az itt felsoroltak között ha megtalálod nagy valószínűséggel igen - a hivatalos dokumentáció alapján, de tény, hogy sokaknak gondja volt a párossal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest