- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rayoliviero
veterán
Kosz.
Egyelore meg nem merek semmilyet venni, mert felek, hogy nem-e a tapom nyirta ki esetleg az elozo alaplapom. Csak nem tudom, hogy tudom a tapot leteszteltetni, mert a tapteszter az vicc. Muterheles+oszcilloszkop: ezzel lehetne csak letesztelni, de a porfeszek Debrecenben ilyet nem csinalnak.
A videokartyam furcsa, hullamzo, nem egyenletes hangot adott ki. Lehet csak a rossz alaplap miatt, de lehet kinyirta a tap. Az kemeny lenne ha az egesz konfigomat kinyirta a 27 ropis Enermax. A proci az biztos, hogy jo, de a tobbit meg le kell teszteltetnem. -
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
Uhh. Szerintem kihagyom az Asrock markat, nincs kedvem ezzel is szivni megint, mint az Msi-vel.
Azt, hogy erted, hogy nem indult be? Elinditottad es meg sem nyikkant? Vagy a ventik porogtek a gepben, de kep nem volt sem videokartyaval, sem a cpu-ba integralttal. Nekem ezt csinalta az Msi. Vagy csak neked siman fagyott es nem bootolt be? -
rayoliviero
veterán
Értem, köszi.
sammet felhasználó írta: Segítséget szeretnék kérni!
Asrock z77 extreme 4 alaplapom van 2 hónapig tökéletesen működött (nem változott azóta semmi beállítás9, de áramtalanítás után bootképernyő lemegy, bal felsősarokban villog a cursor ,és itt megáll ,nem lép tovább a windows indítására .Miután kikapcsolom és újraindítom már működik rendesen, és minden áramtalanítás után el kell játszani ezt.
Please HELP!Ilyen hibák még vajon előfordulnak és lehet ellene valamit tenni?
Kicsit sok a probléma az Asrock alaplapokkal a topikot olvasva. Hiába írják sokan, hogy ez már nem az az Asrock, de mégis sok embernél valamilyen komolyabb hiba akkor is jelentkezik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
LeslieG Jr. #4671 üzenetére
Szia!
Köszi, ez jó hír.
Asus 7850-el valaki használja ezt az alaplapot (Z77 Extreme 4), kompatibilis vele? Csak azért kérdezem, mert régen volt egy Z68 Ext 3 Gen 3 lapom és Sapphie HD6850-em, képet nem adott a videókártyával.
Asus P8Z77-V alaplapot nézegettem még, de nem kevés pénzzel drágább.
Jack@l: Köszi szépen, akkor ez a része rendben lesz.
-
rayoliviero
veterán
Az Asrock Z77 Extreme 4 alaplap kompatibilis a Corsair Vengeance LP 1600 MHz ramokkal? Mert valaki írta, hogy az Asrock alaplapok nem szeretik a Vengeance LP-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest