- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
ha nem lesz videókártya a gépben akkor szerintem egy 400-450-es táp bőven elegendő lesz bele. FSP, Corsair és hasonló minőségi tápok közül válogass.
alaplap nem tudom mennyire alkalmas tuning célra, nekemis majdnem ugyan ez van (z77 pro3), de itt a fórumban azt mondták, hogy kevés a tápellátásasajna kipróbálni még nemigen tudtam hűtő hiányában
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! z77 pro3 lapban hogy dübörögne egy crossfire? elvileg x4 módban megy legfeljebb a 2. slot, szóval elég harmatos
a gyakorlatban mekkora teljesítmény növekedést hozna egy 2. videókártya ebben a lapban? -
dobobazsy
őstag
sziasztok. tudja valaki mit jelent 4 sipolás bekapcsoláskor? ventiket huztam ki menet kozben aztan vissza dugasnal elkezdett vibralni a kep. kikapcsoltam a tapnal, azota a 4 hosszu sipszo hangzik el, es ujra indulgat. mit tettem?
bocsi az ekezetekert, telefonrol irok.
-
dobobazsy
őstag
ha jó áron be tudja szerezni akár megveheti a K-s procit.. később még jól jöhet az a szorzózár mentesség.
viszont ha tényleg szóba sem jön a tuning, akkor fölösleges.szerk. nekem is k-s procim van (igaz ez csak 2500k), és gyári hűtővel használom videókártya nélkül
azért döntöttem mellette, hogy ha jövőhónapban tudok venni egy videókártyát és hűtőt rá, akkor megpróbálok húzni rajta
-
dobobazsy
őstag
egy kis segítségre lenne szükségem.
felraktam a Win8-at, egy Z77 Pro3-mas alaplapom van, és egy eszközhöz nem talál illesztőprogramot.
a neve: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő. szerintetek mit kellene ehhez felrakni, hogy eltűnjön az eszközkezelőből?köszi előre is!
-
dobobazsy
őstag
srácok! olvastam, hogy 0,5 V távolságon belül kell maradni azt hiszem a CPU és DRAM feszek közt. a procimat alulfeszeltem, így 1,05 volt körül kap, míg a ramot a gyári 1.585-ön hagytam. ez így probléma?
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem. van egy z77 pro3 lapom és egy 2500k procim.
húzni szerettem volna, kezdésnek 3.8 ghz-re állítottam a masinát, és offset módban rátoltam +0.070V körüli értéket. bekapcsoltam a gépet, és amint elindítottam a linx-et, a CPU-Z a proci feszültségére 1.35 fölötti értéket mutatott, ami túl sok. alapon 1.170 körül kap, és az offsetes emeléssel olyan 1.24 körül kéne lennie. meg tudnádok mondani nekem, hogy ez miért van? vagy hogy hogyan kell beállítani tuning esetén?
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest