- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
CHIPman #1968 üzenetére
Tudod volt az óperencián túl egy olyan gyártó hogy AMD, ők bizony még más technológiával dolgoztak, és nem megy tőle tönkre a proci, de ha mégis pokos lennél, járasd sokat a procidat úgy.
Többeknek nem ajánlom...
@Kiki, hülyeség amit irtál, ugyanúgy a prociban van, mért gyártanának új vezérlőt a lapra? Pont az volt a cél, hogy jobban együttműködjön a memvezérlő a procival. -
válasz
CHIPman #1968 üzenetére
Nem,csak azokat már nem a proci vezérlője irányítja. B75 és H77-nél még a proci vezérli (ezért nem lehet a ramok Mhz-ét állítgatni) ,de Z77-nél már tutira nem a proci memóriavezérlője dolgozik,hanem egy alaplapi beépített átveszi ezt a feladatot.Emiatt beszélhetünk ott tuningról.(Z75-nél nem tudom,mi a helyzet,nincs hallott tapasztalatom felőle)
-
vlevi
nagyúr
válasz
CHIPman #1796 üzenetére
Valami miatt az az iponnál drágább, mint a normál méretű pro3.
De most nézem, hogy a napokban ugrott fel az ára 17-ről majdnem 20-ig a pro3-m lapnak.
pcx-nél pedig nincs M-es.
-
válasz
CHIPman #1710 üzenetére
Bocsánat, hogy kérdezőtől kérdezek, de hasonló gondom van csak még hátrébb tartok.
Mi a technikája a memória beállításnak? Nekem is B75 Pro3-am van, és 4 Gb Mushkin DDR3 PC3-12800 CL7 RAM. Most az alap, automatikus beállításokkal megy.
Hogyan állítom be, hogy CL7-ben 1333-onj menjen? (Sandy Bridge CPU: Intel i3 2125)
Jól sejtem, hogy a gép változtatja menet közben a frekit?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest