Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
2. ha nem jóval drágább, akkor hasznos, mert nem 6 hét mire ideér. Mondjuk ebayen a cucc 600 forint, ő meg árulja 850-ért. Ezeket én inkább szeretem, mert hamar megvan a cucc. Ezt kereskedelemnek hívják, semmi kivetni való nincs benne...
Az én problémám sokszor az, hogy nem tudom melyik a jó márka.
Annyi sok kínai szar van már, hogy nem tud az ember jót kifogni.
Ezt a többi szerszámra is értem. Pl: behajtót milyet vegyek? Black and decker, Bosh, Makita. Mind jó márka, de mind made in china!!!!
Jó a boshba van magyarba gyártott.Más szerszámos cégek meg sokszor olyan néven árulnak, amit földi halandó még sose hallott: pl sok Reca-s szerszámunk van a cégbe, de annak az üzletkötője mindig jön és próbál valamit rám sózni.
Bárki hallott már erről a márkáról? Na ez pl: osztrák. De nem olyan ott kötött ki a kínai hajó osztrák, hanem tényleg. Brutál drága, de tényleg nagygon jó szerszámaik vannak. Pl: egy induló satu, 120-as, forgó talppal 140+áfa. 
Multiméterből már 2-t kinyírtam. Az egyik nem mér elleneálálst, csak néha és össze vissza.
ezt lehet javítható. A másikkal meg mértem, aztán egyszercsak seholse volt áramkör. wtf.
A mérőhegyből kiesett a drót....
Oké ez kínai piacos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Annyi sok kínai szar van már, hogy nem tud az ember jót kifogni.
Jó a boshba van magyarba gyártott.
Bárki hallott már erről a márkáról? Na ez pl: osztrák. De nem olyan ott kötött ki a kínai hajó osztrák, hanem tényleg. Brutál drága, de tényleg nagygon jó szerszámaik vannak. Pl: egy induló satu, 120-as, forgó talppal 140+áfa.
Oké ez kínai piacos.
ekkold